Parduotuvė pagal Kategorijas

150*130cm Indijos Stiliaus Staltiesė Mados Gobelenas Nešiojamų Kabinti Antklodė Vasaros Paplūdimio Rankšluosčiai Namo Apdaila Gobelenas

Nauja

€4.60

Aprašymas:

Medžiaga:Poliesteris

Dydis:150*130cm

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Kiekis:1*Gobelenas

Savybės:

1.Poliesterio audinio, Paprastas Indijos stiliaus gobelenas, stilingas ir romantiškas.

2.Tinka įvairių spalvų kilimų, baldų ir kitų namų dekoro aksesuaras.

3.Tai ar ne per plonas ar per storas.

4.Jūs galite lengvai pakabinti gobelenai iki.

5.Dėl skirtingų kompiuterio monitorių, mes negali būti atsakinga už variantus spalva tarp tikrasis produktas ir ekrano.

Paketą sudarė: 1*Gobelenas

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±1 cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto.

Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą,prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Paprastai,mes išsiųsti daiktų, kaip įmanoma greičiau, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,broderage mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių,ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.Aš suprantu, kad esate susirūpinęs dėl bet kokių galimų papildomų išlaidų straipsnių.Remiantis ankstesne patirtimi.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami.pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Žymos: mandala gobelenas, baby sun antklodė, indijos jewelri, rankšluostį, amerikos indėnų kilimas, antklodė mesti, tapestri sienos, vyrai tapastry, dievas induistų, japonijos gobelenas sienos.

Modelio Tipas AUGALŲ
Medžiaga 100% Poliesteris
Kilmės KN(Kilmės)
Technics Neaustinis
modelis SPAUSDINTI
Stilius Modernus
Formos Stačiakampis

Parašyti atsiliepimą

150*130cm Indijos Stiliaus Staltiesė Mados Gobelenas Nešiojamų Kabinti Antklodė Vasaros Paplūdimio Rankšluosčiai Namo Apdaila Gobelenas

150*130cm Indijos Stiliaus Staltiesė Mados Gobelenas Nešiojamų Kabinti Antklodė Vasaros Paplūdimio Rankšluosčiai Namo Apdaila Gobelenas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti