Parduotuvė pagal Kategorijas

Nešiojamų Vandens Valymo Asmens Avarinis Vandens Filtras Mini Filtras Filtravimo Lauko Veikla, Saugos Išgyvenimo Įrankis

Nauja

€5.33

Savybės:

*1. Laukinių geriamojo šiaudų naudoja septynių pakopų filtravimo sistema (sistema, rinkinys funkcijų, pavyzdžiui, filtravimo, deodorization, sterilizavimas, prieskoniai ir kt.).

*2. Mažas tik vienas turi storis pen.

*3. Sveriantiems mažiau nei 90 gramų, lengviausias modelis yra tik 15 gramų.

*4. Gėrimas šiaudų tiesiogiai į vandenį ir jį gerti tiesiai.

*5. Sterilizuoti ir nužudyti virusai gerai, 99,99 proc. pašalinti visų rūšių parazitų ir bakterijų, virusų vandenyje.

*6. Sudėtingų pre-filtravimo sistema pašalina nuosėdas, nuosėdas, rūdis, dumbliai, vabzdžių, dulkių ir kitų kietųjų dalelių priemaišų ir sustabdė teršalus į vandenį, todėl vanduo yra švaresnis.

Aprašymas:

Specialių susisiekti sterilizacija vidutinės-didelės poli jodo, dervos gali visiškai ir efektyviai naikina bakterijas vandenyje, su sterilizavimo norma daugiau kaip 99.99%, kuris daro jūsų geriamojo vandens saugesnes, sveikesnes ir saugus.

Sunkiųjų metalų nanospheres gali efektyviai pašalinti kenksmingų tirpių sunkiųjų metalų jonai (švino, kadmio, chromo, arseno ir kt.) vandenyje, pašalina sunkiųjų metalų, taršos į vandenį, ir padaryti savo geriamojo vandens daugiau patogumo. (Laukinių geriamojo šiaudelius A-2, B-2 ir C-2, turi šią funkciją.)

Specialus daugiafunkcinis advanced aktyvintos anglies pluošto, gali veiksmingai mažinti drumstumas vandens ir pašalinti blogą skonį ir toksinių medžiagų, tokių kaip chloras, trihalomethane, organinių cheminių teršalų ir kitų kenksmingų medžiagų, todėl vanduo skanesnis.

Didelio tikslumo hidrofilinis ultrafiltravimas membrana priima ultrafiltravimas membrana su 0.01 mikronų filtravimo tikslumas antrą sterilizacija, nuolat hydrophilicity, lengviau vandens absorbcija, daugiau baigtas sterilizavimo, 99.9999% sterilizacija norma, užtikrinant švarų vandenį ir daugiau geriamojo vandens Saugos. B-3 tipo asamblėja)

Laukinių geriamojo šiaudelius gali filtruoti 99,99 proc. parazitų, bakterijų ir virusų, vanduo, tad netgi nešvarus vanduo gali būti filtruojamas ir dezinfekuojami į geriamo vandens kokybė, prietaisas gali užtikrinti saugaus geriamojo vandens asmenims, nukentėjusiems nuo uraganų, žemės drebėjimų ar kitų nelaimių.Tai gali būti "specialusis ginklas," kad žmonių atlikti su jais, kai jie keliauja savaitgaliais.

Taikymo sritis: tinkamas lauko geriamojo vandens lauko veikla, pavyzdžiui, keliauti, lauko sporto, fitneso, kempingas, gelbėjimo skubios pagalbos, laukinių nuotykių, žygiavimas kovoti, požeminės kasybos ir kt.!

Kaip naudoti: Sugerti vandens į burną.Po naudojimo, čiulpia arba sauso vandens, uždaryti dangtį, ir įdėti jį į vietą.

Tarnavimo laikas: Jis gali apsivalyti tipo 1000L vandens, B tipo 700L vandens, C tipo 70L vandens.Pasibaigus tarnavimo laiką, šiaudų yra užblokuotas.

Temperatūra: Tai gali filtras vandens mažiau nei 50 ℃.

Galiojimo terminas: 3-5 metus, po pirmo naudojimo. (Tai gali būti saugomi ilgą laiką, be defektų, be įtakos jo naudoti.)

Pastaba:

1. Prašome išspjauti pirmą gurkšnį vandens.

2. Nerenka sūraus vandens ir chemiškai užterštas vanduo, filtruotas vanduo.

3. Nedėkite į mikrobangų krosnelė.

4. Prašome naudoti švarų vandenį, kiek įmanoma, nes nuotekų yra labiau tikėtina, kad bendrosios filtro ir įtakos tarnavimo laiką.

Savybės: C3 tipo laukinės geriamojo vandens valytuvas yra mažesni ir lengvesni nei C tipo kempingas geriamojo vandens valytuvas.

Produkto Specifikacijos:

Dydis: 1,2 cm skersmens ir tik 12,5 cm ilgio;

Filtras specifikacijos: 70l.

Vienas įpakavimas: skaidrus OPP maišelį nepriklausomų pakavimo

Svoris: neto svoris apie 10g; bruto svoris apie 12g

Produktų Sąrašas:

1 * vandens Filtras valytuvas

Priminimas:

1. Visos nuotraukos buvo profesionaliai ištaisyti, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų nuotraukos ir straipsniai, matote, prašome suprasti.

2. Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Žymos: kūdikių saugos, ro vandens valymo lauko, išgyvenimo multi įrankis, gyvenimo šiaudų, Saugos, elp įjungimo, vandens filtras, stovykla filtras, išgyvenimas vandens filtras, nešiojamų lauko vandens filtras valytuvas.

Tipas Vandens Filtras
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamų Vandens Valymo Asmens Avarinis Vandens Filtras Mini Filtras Filtravimo Lauko Veikla, Saugos Išgyvenimo Įrankis

Nešiojamų Vandens Valymo Asmens Avarinis Vandens Filtras Mini Filtras Filtravimo Lauko Veikla, Saugos Išgyvenimo Įrankis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti