Parduotuvė pagal Kategorijas

"Deutsche Backlit Keyboard Case for Samsung Galaxy Tab S7+ 12.4"/S7 11" Planšetinio kompiuterio Dangtelis Apšvietimas vokietijos "Bluetooth" Klaviatūra Funda

Nauja

€25.14

Klaviatūros PU Oda "Bluetooth" Atveju, - tinka Samsung Galaxy Tab S7+ (2020 m.), 12.4 colių/ Tab S7(2020 m.) 11inch

. Tai puikus kokybės nešiojamų dirbtine oda "folio" flip case raštas duoda planšetinio kompiuterio visą visapusiška apsauga.Mados išvaizdą, leidžia planšetinį kompiuterį atrodyti stilingai ir gerai atrodo.

BELAIDŽIO "BLUETOOTH" KLAVIATŪRA, klaviatūra turi gera klavišą reagavimą.Su mūsų klaviatūros, jūs galite mėgautis puikiu ir susipažinę spausdinimo patirtį.Ji automatiškai jungiasi "bluetooth" su lengvai prijungti procesas (be slaptažodžio įvedimas).Jis patogus, kai esate namie, office, kelionės ar už jos ribų, kuris gali įrašyti bet kada ir visur.

AUTO SLEEP / WAKE FUNKCIJA, - atidarius dangtelį, planšetinis kompiuteris iš karto atsibunda, kai jį uždaryti, jūsų " tab " automatiškai persijungia į miego režimą.Galite paspausti bet kurį klavišą, kad paleisti klaviatūros aukštyn.Tai suteikia jūsų "ipad" long life " bateriją ir baterijos energijos taupymo.

REGULIUOJAMAS STOVAS - įmontuotą Atramą.Multi Kampas Dizainas leidžia jums plaukti planšetinio kompiuterio į patogiai rašyti poziciją.Jis duos jums patogią patirtis, o žiūrėti vaizdo įrašus ar filmus su "folio" dizaino, spausdinimo ir peržiūra yra puiki patirtis.

PU ODOS DIZAINAS : Siūlo visapusišką apsaugą jums naują planšetinį kompiuterį.Tvirtas dizainas su guma polikarbonato išorinis kėbulo kad yra atsparus vandeniui, purvui ir atsparus smūgiams.

Pranešimas : Prašome laikytis instrukcijų knyga susisiekti su klaviatūra blutooth su savo s7/s7+.Šios klaviatūros yra vokietijos raidę .

Žymos: Klaviatūra, dažų tabletę "samsung", klaviatūros mechan, "samsung " galaxy", belaidė klaviatūra, android tablet, juosta "samsung" s7, klaviatūra biuras, "apple" pieštukų 2 atveju gyvūnas, galaxy tab s7.

Stilius Mados
Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis 11"
Medžiaga PU
Modelio Numeris "Samsung" Tab S7/S7 plius
Modelio Tipas Kietas
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Klaviatūra
Dizainas Vokietijos Raidė "Bluetooth" klaviatūra atveju tab S7+
Plotis 7.28inch
Suderinamos Prekės Samsung
Ilgis 11.22inch
Suderinamas su "Samsung" Galaxy " Tab " S7 "Bluetooth" klaviatūra
Funkcija 360 Visas Apsaugos
Prekės Pavadinimas Feitenn
Modelio Suderinamumas Galaxy Tab S7+/S7
Suderinama "Samsung" Galaxy " Tab " S7+ Bluetooth klaviatūra

Parašyti atsiliepimą

"Deutsche Backlit Keyboard Case for Samsung Galaxy Tab S7+ 12.4"/S7 11" Planšetinio kompiuterio Dangtelis Apšvietimas vokietijos "Bluetooth" Klaviatūra Funda

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti