Parduotuvė pagal Kategorijas

Lentelėje LED Šviesos Žiedas Su Trikojis Stovas Telefono Laikiklis 10" Selfie Žiedas Šviesos Makiažas Telefono skambutis, Lempos "YouTube" Vaizdo Fotografija

Nauja

€6.94

LED Šviesos Žiedas su Trikojis Stovas Telefono Laikiklis 10" Selfie Žiedas Šviesos Makiažas Telefono skambutis, Lempos "YouTube" Vaizdo Fotografija

3 Šviesos Režimai 10" Šviesos Žiedas

led šviesos žiedas turi 3 šviesos režimai(balta,geltona,šilta geltona),kiekvienas šviesos režimas turi 10 reguliuojamas ryškumas galite pasirinkti,kuris gali patenkinti visus jūsų poreikius, skirtingomis aplinkybėmis.

Darbo Kaip Stalo Lempa

YTOM šviesos žiedas su trikojis stovas yra usb powered,jūs galite lengvai galios tai su jūsų kompiuteris,nešiojamas kompiuteris,centrinis bankas ir usb įkroviklį.Ji gali dirbti ir kaip stalo lempa už jūsų makiažas ar kitų internetinių mokymo, kad jūs turite baigti ant stalo.

Ultra-Wide Kelis Suderinamumas

Kai jūs darote "YouTube" Vaizdo Fotografavimo, Live transliacijos, Facebook ir kt tamsoje šviesos, jis bus pasiūlyti geriausią apšvietimo.

Tiesioginė Transliacija

Kai jums padaryti Transliacijos, "YouTube" Vaizdo Fotografavimo, Live transliacijos, Facebook ir kt tamsoje šviesos, villsure žiedas šviesos bus pasiūlyti geriausią apšvietimo.

Makiažas, Šviesos,

Teikti geriausias šviesumą, kad makiažas per tamsus, ji atima visas unflattering šešėliai, ir leidžia jums atrodyti profesionalus makiažas menininkas!

Selfie su Bluetooth Nuotolinio

Bluetooth nuotolinio lengvai fotografavimo patirties, tiek " IOS " ir "Android" telefonus.Veikimo atstumas iki 10m.

Žymos: ulanzi vaizdo lemputė, žiedas lemputės paprasta, baras led šviesos fotografija, ledp260c, spalvų led vaizdo šviesos, lempa led žiedas, žiedas sieniniai šviestuvai, nustatyti šviesos stendas, selphy šviesos žiedas, vaizdo kamera.

TTL No
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 10 inch 26cm
Modelio Numeris Selfie Šviesos Žiedas
Prekės Pavadinimas BTFOOR
Svoris 500g
Kištuko standartas JAV Plug
Komplektacija Paketas 1
Pakuotė Taip
Šviesos Šaltinis led
Spalvos Temperatūra 3300-5600 K

Parašyti atsiliepimą

Lentelėje LED Šviesos Žiedas Su Trikojis Stovas Telefono Laikiklis 10

Lentelėje LED Šviesos Žiedas Su Trikojis Stovas Telefono Laikiklis 10" Selfie Žiedas Šviesos Makiažas Telefono skambutis, Lempos "YouTube" Vaizdo Fotografija

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti