Parduotuvė pagal Kategorijas

Nešiojamų Dujų Degiklio Liepsna Ginklą Blowtorch Degiklis Šildymo Welding30/35/50mm Doublt Vienu Jungikliu, Lauko Kempingas GRILIS Purškimo Pistoletas

Nauja

€11.97

Aprašymas:

Suskystintų naftos dujų Fakelas modelis remiasi savo antgalis kalibro.Pavyzdžiui, 30 reiškia, kad antgalis kalibras yra 30mm.Skirtumai tarp vienu jungikliu ir dvigubas jungiklis: vieno jungiklio rankenėlę perjunkite valdymo liepsnos dydis, dvigubas jungiklis yra du jungikliai, su slėgio jungikliu nei vienu jungikliu neturi.Jis gali suvokti, greitas perjungimas tarp stambių ir smulkių gaisrų.Tipo 30 ir Tipo 35 yra mažas kalibras: puikiai tinka kepimui kiaulės kojos, kiaulės galvų, kiaulių ausys, naminių paukščių plaukų šalinimo, medžio uždegimo, šildymo bei apsaugos nuo apledėjimo.Tipo 30 yra dažniausiai naudojamas skrudinant mėsą ir plaukų šalinimo.Tipo 50 yra didesnis kalibras: naudojamas dezinfekavimo ūkių ir m. linoleumas.

Specifikacija:

Pavadinimas: suskystintų naftos dujų Fakelas

Medžiaga: nerūdijantis plienas + gumos

Svoris ir dydis: žr. lentelėje

Instrukcijos:

1. Žymės: Prisijungti visos dalys iš fakelas, užsukite dujų vamzdžio apkaba, arba naudoti geležies vielos) prijungti suskystintų dujų rezervuaro jungtis, išjunkite jungiklį atleiskite vožtuvas suskystintųjų dujų baką, ir patikrinkite, ar dalys yra nesandarus.

2. Uždegimo: Šiek tiek atlaisvinti perjungti ir uždegti tiesiai į antgalį.Nustatykite jungiklį pasiekti reikiamos temperatūros.

3. Uždaryti: Pirma, uždarykite vožtuvą iš suskystintų dujų balionas.Po to liepsna yra išjungtas, išjunkite jungiklį.Neturėtų būti jokių liekamųjų dujų vamzdį.Pakabinti fakelas ir dujų vamzdį ir padėkite jį sausoje vietoje.

Pakavimo Sąrašas:

SND žibintuvėlis*1

Guminis Vamzdelis,*1

Pastaba:

1. Šis produktas yra griežtai draudžiama alyvuotas.

2. Ji yra nustatyta, kad dujų vamzdžio turi nudegimų, senėjimo ir susidėvėjimo, ir turėtų būti pakeistas laikas.

3. Likti daugiau kaip 1,5 metrų atstumu nuo suskystintųjų dujų balionas naudojimą.

4. Patikrinti, ar visos dalys, dažnai laikyti sandarų.

5. Nenaudokite prastesnės dujos.Jei matote, kad oro anga yra užblokuotas, galite atlaisvinti veržlę prieš perjungti ar riešutų tarp antgalis ir oro vamzdį.

PRISTATYMAS:

1) Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

2) Paprastai visi užsakymai bus išsiųsti per 1-2 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

3) vežimas, Paštu, Oro Paštu, tik už mažiau nei 2 kg svorio prekių.

4) Jei jums reikia prekių labai skubiai ,prašome susisiekti su mumis DHL ar Fedex Laivybos ir kt.

Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus.Ji visada trunka apie 3-7 dienų atvykti.

GRĄŽINTI:

1) Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokestis

2) Mes padarysime viską, kad padėti mūsų klientams.

3) Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

ATSILIEPIMAI:

1) Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

2) Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

3) Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

4) Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: purškimo pistoletas sata jet 5000 12, avokadų medis, grilis ginklą, liepsna dujų fakelas blow torch, blowtorch dujos, blowtorch dujų, dujų degiklis purškimo metalo, auto grilis, olla kempingo dujos, raundas dujų fakelas.

Prekės Pavadinimas VAHIGCY
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Modelio Numeris Suskystintų Suvirinimo Dujų Fakelas Ugnį Ginklą
Maitinimo Tipas Pneumatiniai
Prašymas Kita
Antgalio Skersmuo 30/35/50mm
Tipas Kita
Pašarų Tipas Spaudimas
Be Apkrovos Greitis NĖRA
Puodelio Tūris /

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamų Dujų Degiklio Liepsna Ginklą Blowtorch Degiklis Šildymo Welding30/35/50mm Doublt Vienu Jungikliu, Lauko Kempingas GRILIS Purškimo Pistoletas

Nešiojamų Dujų Degiklio Liepsna Ginklą Blowtorch Degiklis Šildymo Welding30/35/50mm Doublt Vienu Jungikliu, Lauko Kempingas GRILIS Purškimo Pistoletas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti