Parduotuvė pagal Kategorijas

60Pc Medinės Lėlės "PASIDARYK pats" Peg Spalvos Tapybos Peg Lėlės Nebaigtų Medienos Tuščių Vyrų, Moterų Lėlės Apdailos Žaislai Montessori Kūdikių Teether

Nauja

€9.07

Medžiagos: 1.FDA 100% Maisto Klasės Mediniai. 2.BPA Free 3.Nėra Ftalatų,Nėra Švino,Nr. Pvc Valymo Patarimai: Prašome naudoti karšto rankšluosčiu nuvalykite prieš naudojimą.Nereikia nuplauti vandeniu.Kiekis:60pcs SVARBU - Aš pabandyti mano geriausia, kad spalvų nuotraukas atstovauti spalvas tikrasis produktas taip arti, kaip įmanoma.Tačiau atsižvelgiant į tai, fotografija, taip pat stebėti spalva parametrai šiek tiek skiriasi, gali atsirasti.

visame pasaulyje kūdikis turės diskomfortas ir skausmas augimo metu dantų, jie bus pasirinkti kandžioja savo pirštus, verkia, siekiant palengvinti diskomfortą, tai nėra teisinga, reikia naudoti teisingai naudoti gumos gaminiai.Kūdikių visame pasaulyje yra naudojant aplinkai draugiškas teether produkto.

Pastaba : Jei jūs gavote savo paketą, jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis.

Sprendimas modulis Q:Ar turi sertifikatą savo dantų gelio produktai?A: Taip, brangusis, Mūsų ir silikono gaminiai: FDA/ BPA Free/ EN71-3/ Australijos Standartas Sertifikatas......Klausimas:Kiek laiko turi praeiti, kad sklypas bus gautas po sklypas yra vežamos?A: DHL/ UPS/ Aramex apie 8-10days."Fedex" apie 3-5days.Baltijosvm.lt Standartinis Pristatymas apie 25-45days.Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius apie 45-60days.Q: Ar turite gamyklos?A: Taip, brangusis, Mes turime labiausiai profesionalus dantų želatina komanda Kinijoje, ir mes projektuojame ir parduoti savo produktus.Ir mes priimti individualų produktų, pavyzdžiui, prekės ženklo pritaikymas, kūdikių personalizavimas pritaikymas, produkto pritaikymas...Klausimas: Kada galime gauti siuntinį?E-pakelis: apie 25days Express: 8-10days Fedex IP: 3-5days Baltijosvm.lt Standartinis Pristatymas: apie 25dyas Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius: 45-60days Jei norite daugiau žinoti apie naudojimo ir pritaikymas dantų gelio produktus, visada galite susisiekti su mumis ir tikimės, kad išgirsti iš tavęs.Ačiū.

Žymos: medinis namas teatras, pegg lėlės 65mm, gaisro puolėjas, tuščias šaudymo šautuvus, kūdikių montessori, teether, betmenas peg lėlės, medinės lėlės, žaislai 13 24 mėnesiai žaislas, lėlės peg.

2 straipsnis medinių žaislų rinkinys
12 punktas Slaugytoja, Aksesuarai Ir Dovanos
Temos Sportas
14 punktas saugus baby teether
Modelio Numeris Medinės Lėlės
8 straipsnis naujagimio švietimo žaislai
childen prekių
punktas 7 žaisti vaikams
Didmeninė priimti
13 punktas natūralūs žaislai
or Produktai kūdikiams,kūdikių teether(
9 straipsnis žaislai, kūdikių 0 12 mėnesių
5 straipsnis kramtyti žaislus
16 punktas Rankų Darbo Nebaigtų Lėlės Dekoro Lėlės
Amžius Gimimo~24 Mėnesiai
Naudos Jokio kvapo
Formos\modelis lėlė
11 straipsnis BPA Free Natūralios medienos
6 punktas Kūdikių Priedai
4 straipsnis Kūdikių Mediniai Teether
Vieta Kalėdų Dovanos
Įspėjimas laikyti atokiau nuo ugnies
1 straipsnis mediniai tuščias
Produkto pavadinimas Rusijos lėlės žaislas
Medžiaga BPA Free Natūralios medienos
10 punktas žaislai, plėtoti
Sertifikavimo Kinija sertifikuotas (3C)
15 punktas Rankų Darbo Žaislai
3 straipsnis "PASIDARYK pats" žaislai
Vaikų Žaislų Klasikinis Jutimo Žaislas

Parašyti atsiliepimą

60Pc Medinės Lėlės

60Pc Medinės Lėlės "PASIDARYK pats" Peg Spalvos Tapybos Peg Lėlės Nebaigtų Medienos Tuščių Vyrų, Moterų Lėlės Apdailos Žaislai Montessori Kūdikių Teether

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti