Parduotuvė pagal Kategorijas

SANLEPUS M11 "Bluetooth" Ausinės Belaidžio ryšio Ausinių laisvųjų Rankų į ausis įkišamos Ausinės Su HD Mikrofonas Telefono "iPhone" xiaomi "Samsung"

Nauja

€11.62

Rusijos draugai, prašome pasirinkti, išsiųsti iš "rusijos Federacija", galite gauti prekes greičiau.Ačiū!

M11 Blykstės Įkrova Penkių minučių mokestis leis M11 remti dešimt valandų pokalbį.Blykstės Įkrova Versija Penkios minutės kaina bus gauti M11 apie 70% baterijos.Viso laiko visiškai įkrauta baterija apie 20 minučių.Standartinė Versija Vienos iki dviejų valandų, visiškai nemokamai M11 baterija. * Aukščiau duomenys yra matuojama SANLEPUS laboratorija, faktinis naudojimas bus šiek tiek kitoks depening apie konkrečias aplinkybes.

Naujas Atnaujinti Blykstės Įkrova Tecnology Svoris 10g 20 valandų grojimo Puikus komforto * Aukščiau duomenys yra matuojama SANLEPUS laboratorija, faktinis naudojimas bus šiek tiek kitoks depening apie konkrečias aplinkybes.

Naujų Atnaujinti, Nauja Patirtis Šviesos Ir Komfortą ir Super Ilgas Grojimo&Nešioti Ant Kairiosios Arba dešiniosios Ausies&Garsiai Ir Aiškiai Garso ir Prakaitas Atsparus&Susisiekti Su 2 Prietaisais&Baterija Likę Display&palaiko Visus Bluetooth " Prietaiso&CVC 6.0 Triukšmo Panaikinimo

Ausies Kabliuko Dizainas Ekstremalus komfortas

180 Dienų Super Ilgas Laukimo Nekilnojamojo Neskausmingas Dėvėti * Aukščiau duomenys yra matuojama SANLEPUS laboratorija, faktinis naudojimas bus šiek tiek kitoks depening apie konkrečias aplinkybes.

Gauti Įrengtas Ergonomiškas puikų komfortą.M11 su 10g svorio ir minkšta medžiaga, siekiant užtikrinti, puikiai tinka. * Aukščiau duomenys yra matuojama SANLEPUS laboratorija, faktinis naudojimas bus šiek tiek kitoks depening apie konkrečias aplinkybes.

20 Valandų Grojimo Visiškai įkrautas "flash" nemokamai versija tik 20 minučių(standartinė versija vos 1-2 valandas).Iki 20 valandų pokalbio laiko ir iki 15 valandų muzikos laiko, siekiant užtikrinti, kad jūs niekada nesate be garso takelis į savo dieną. 150mAh didelės talpos baterija 20 valandų pokalbių laikas 15 valandų muzikos laikas * Aukščiau duomenys yra matuojama SANLEPUS laboratorija, faktinis naudojimas bus šiek tiek kitoks depening apie konkrečias aplinkybes.

270 Laipsnių Kampu Besisukantis Imtuvas Tinka Kairės Arba Dešinės Ausies Ausinės gavėjo galite pasukti iki 270 laipsnių.todėl ji tinka dėvėti ne tik kairės ausies, bet taip pat dešinės ausies.

Nuimamas Asistentas Ausinių Galingas Stereo Garsas M11 ateina su asistentas ausinių pateikti stereo klausymo patirtį.

Dulkės Ir Prakaitas Atsparus Suteikti Dviguba Apsauga Dėl tikslumo-suprojektuotas korpusas,M11 apsaugo nuo dulkių ir prakaito nuo skverbiasi ir žaloja savo jautrių.

Pažangi Triukšmo Panaikinimo Galingas garso aukštos raiškos HD muzikos aukščiausios garsus ir aiškius ryšius su CVC ir DSP triukšmo šalinimo technologiją.Prieš Triukšmo Panaikinimo Po Triukšmo Panaikinimo CVC 6.0 DSP triukšmo Panaikinimo Skaitmeninis Signalų Apdorojimas

Garsiai ir Aiškiai Į grafeno dengtos vairuotojai pašalinti iškraipymo gaminti garso patobulintas tikslumo ir išskirtinį aiškumą.Mėgautis išsamias aukštumas, šviesus mids, ir labai gilus baritonas.

Vienas Pagrindinių Kontrolės Linijos nuotolinis valdymas ir mikrofonas leidžia intuityviai valdyti savo muzikos nereikia liesti savo prietaiso.Praleisti takelius, skambinkite " hands-free ir dar daugiau.Galios On/Išjungimo Atsakyti/Baigiasi skambučius Groti/Pauzė/ Pirmyn Muzika Paprašyti "Siri" Paskutinio Numerio Perrinkimas

Bluetooth 5.0

Atnaujinti funkcija

Baterija Likęs Ekranas Paramos baterijos likę ant visų "iPhone" ir kai kurios " Android systerms.

Prisijungti Su Dviem Prietaisais Paramos ryšys su dviejų skirtingų prietaisų.

Compatiable Su Jūsų Prietaisu Kaip ilgai, kaip jūsų prietaisas su "bluetooth", galite jį naudoti su ausines.

Intymi Balso Pranešimą Žmogiškas balso greitai daro tai patogu būtų žinoti, M11 būseną bet kuriuo metu, Ryšys Priminimas Pairting Valstybės Galios ON/Išjungimo Išsikrauna Greitai Skambinančiojo Numerį Ataskaita

Žymos: bomaker sifi 2 tws, "bluetooth" ausinės laisvų rankų įranga laisvų rankų įranga, "bluetooth" laisvų rankų įranga samsung, ausinės sanlepus, 2020 sanlepus, 10 xiaomi, max pro, oukitel wp8 pro, apyrankės sanlepus, klipsch t5 tiesa, belaidžiai.

Komunikacijos Belaidžio
Jautrumas 120±5dBdB
Modelio Numeris m11
Paramos PROGRAMĄ No
Kodekai sbc
Funkcija Bendra Ausinių
Vocalism Principas Orthodynamic
Linijos Ilgis Nonem
Jungtys NĖRA
Parama Atminties Kortelės No
Yra bevielis Taip
Valdymo Mygtukas Taip
Garso Valdymas No
Atsparumas 32ΩΩ
Su Mikrofonu Taip
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Prekės Pavadinimas SANLEPUS
Atsparus vandeniui No

Parašyti atsiliepimą

SANLEPUS M11

SANLEPUS M11 "Bluetooth" Ausinės Belaidžio ryšio Ausinių laisvųjų Rankų į ausis įkišamos Ausinės Su HD Mikrofonas Telefono "iPhone" xiaomi "Samsung"

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti