Parduotuvė pagal Kategorijas

"Apple" Žiūrėti Serijos 2 LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis 38mm/42mm Pantalla Pakeisti iwatch S1-S5 LCD+Grūdintas Stiklas

Nauja

€37.39

Aprašymas:

---Ji yra naudojama pakeisti savo pažeistas, sugadintas, krekingo arba netinkami touch " ekraną. ---Tai aukštos kokybės atsarginių dalių. ---Kiekvieno ekrano yra išbandytas prieš išsiuntimą ir yra 100% darbo. ---Turėjome klientų pasitenkinimo garantija ilgą laiką, Todėl Tiesiog jį nusipirkti, jei jums reikia.

Savybės:

Aukštos kokybės ( skystųjų KRISTALŲ / touch ) ekranas iwatch 1-6 serijos. Spalva:Juoda Dydis:38mm/42mm 40mm/44mm Šalis/Regionas Gamyba:Kinija

Pristatymas:

1.Prašome įsitikinkite, kad gavėjo informacija yra teisinga, kai palcing užsakymo. 2.Importo muitai ir mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė, susisiekite su savo šalies muitinės tarnyba, patikrinkite, ar reikia tai kainuoja,ir kiek tai yra. 3.Mes įprastas naudojimas "Baltijosvm.lt Standartinis Pristatymas", pavyzdžiui, laivybos būdas,jei nuostolius ar skaldytų tranzitu,Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą,mes padėsime jums gauti grąžinamąją išmoką arba siųsti naują sklypas jums.

Grįžti:

1. Visi produktai, 3 Mėnesių Garantija, 100% Brand New ir Griežtai Patikrintas prieš vežimą. 2. Prašome pranešti mums PER 7 DIENAS nuo gavimo siuntinių, jei esate nepatenkinti mūsų produktai( Realią nuotrauką ir kiti įrodymai turi būti suteikta ), tada mes siūlome jums Pakeitimas / Grąžinti, jei produktai yra ne taip, kaip aprašyta. 3. Jei prekė yra jūsų turimą DAUGIAU NEI 7 Dienos, yra laikoma, NAUDOJAMOS/naudotos.Mes TIK siūlome keitimo paslauga po to, kai mes gauti grąžą elementą. 4. Prieš įdiegimas: Prašome bandymo funkcionalumą pirmą kartą prieš bet įdiegti.Sausas bandymą reikia atlikti prieš įdiegti pakeitimo dalis.Nesugebėjimas sausas bandymas prieš montavimas tušti visos garantijos.

Atsiliepimai:

1.Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, thank you so much !! 2. Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums. 3.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1/2 stars) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą andleave jums laimingų prekybos nuotaika čia.Ačiū!

Žymos: "apple" žiūrėti juosta avilį, lcd žiūrėti 3, "apple" žiūrėti 2 serija 42mm ekranas, "apple" žiūrėti s4 lcd, ekranas apple žiūrėti serija 3 42mm originalas, "apple" žiūrėti 6case, appls žiūrėti serija 3 lcd, "apple" žiūrėti 3 stiklinės pakeisti, aple žiūrėti ekranas, "apple" žiūrėti 2 plieno ekranas.

Sertifikavimo FCC
Modelio Numeris 1-5 serija
Suderinamos Prekės "Apple ""iPhone"
LCD Kit Taip
Ekrano Rezoliucija 1136x640
Ekranas < 2"
Prekės Pavadinimas SERRWER
Medžiaga TFT
Prekės Būklė Naujas
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas LCD & Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
spalva juoda

Parašyti atsiliepimą

"Apple" Žiūrėti Serijos 2 LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis 38mm/42mm Pantalla Pakeisti iwatch S1-S5 LCD+Grūdintas Stiklas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti