Parduotuvė pagal Kategorijas

Xiaomi Mijia "Honeywell" Smart Dujų Signalo Detektorius CH4 Dujų Stebėsenos Lubų bei Sienų Montuojamas Mihome APP Nuotolinio Valdymo

Nauja

€30.18

100% Xiaomi Mijia "Honeywell" Smart Dujų Signalo Detektorius CH4 Dujų Stebėsenos Lubų bei Sienų Montuojamas Mihome APP Nuotolinio Valdymo

Pastaba:1. Ši Temperatūros ir Drėgmės Jutiklis yra pagamintas pagal xiaomi ekologinės grandinės prekės ženklas - "Honeywell", nėra jokios xiaomi ženklų produktus.

2.Prekė turi 2 vartai( Patobulinta versija ) prietaisą ir Mi app dirbti.

Šis Dujų Detektorius stebi virtuvės pavojingų dujų ir, jei aptiks potencialiai sprogioje suma CH4 ji bus garso signalą ir iš karto nusiųsti pranešimą į savo išmanųjį telefoną ir pasakyti, kad atidarytumėte langą ir įjungti viryklę išjungti.

Garantija

Jokių defektų turinčios prekės, prašome susisiekti su mumis pirmą,po to, kai mes patvirtiname ,mes bus padaryti grąžinti pinigus ar reship nauja jums nemokamai.

Prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami bet koks ginčas arba paliekant bet neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį.Jūsų pasitenkinimas yra visada mūsų NĖRA.1 prioritetas.

Mokėjimo

Pirkėjas bus atsakingas už mokesčio ar muito apmokestinti savo šalyje.

Vežimas

Prekės bus išsiųstos per 3-5 darbo dienos po apmokėjimo gavimo.

Paprastai,informacija gali būti stebimi po po prekių buvo išsiųstas 5-10days, Nereikia nerimauti, jei sklypas nereikia unpate tam tikrą laiką.savo sklypo gali 15-60 dienų atvykti.Retais atvejais, tai gali užtrukti ilgiau dėl vėlavimo muitinės formalumų arba švenčių metu.

Jei norite, kiti siuntimo būdai galimi už papildomą mokestį, galite pasiūlyti mus

DUK

Visi produktai yra per griežtas bandymas prieš vežimą.Visas nuotraukas rodomas yra 100% tikri, ir nuoroda tik.Mūsų klientų aptarnavimas yra pasirengę jums padėti bet kuriuo metu.Siekiant sukurti malonią patirtį jums,mes yra įsipareigojusi teikti aukščiausios kokybės ir puikus aptarnavimas, visais laikais.

Žymos: xiaomi mijia lempos lite, smogas detektorius wifi, monitoriaus laikiklis, co2 jutiklis, xiaomi dujų saugos, qiomei nuotolinio valdymo, signalizacijos sistema xiaomi, xiaomi metrų co2, co2 jutiklis xiaomi, dujų jutiklis xiaomi.

Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Mirksi
Maksimalus Greitis xiaomi " smart home
Prekės Pavadinimas Xiaomi
Sertifikavimo NĖRA
Gyro xiaomi smart Dujų/Dūmų Jutiklis
Valdymo Kanalai 2 Kanalai
Masto 1
Modelio Numeris Xiaomi Mijia Honeywell Dujų/Dūmų Jutiklis

Parašyti atsiliepimą

Xiaomi Mijia

Xiaomi Mijia "Honeywell" Smart Dujų Signalo Detektorius CH4 Dujų Stebėsenos Lubų bei Sienų Montuojamas Mihome APP Nuotolinio Valdymo

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti