Parduotuvė pagal Kategorijas

Led Stalo Lempa Sūpynės Rankos Užduotis Lempa su Apkaba, Akių priežiūros Pritemdomi Biuras Šviesos su " Touch Control Atminties Functio Metalo Architect12w

Nauja

€51.72

Išplėstinė aviacijos aliuminio lempos; galimos spalvos: juoda, sidabrinė, rožinė; Europos kištuko, Amerikos plug; Maksimalus galingumas 15W.

ATRASKITE PASLAPTIS, KAD BUS REVOLIUCIONIZUOTI JŪSŲ TIPŲ STALO APŠVIETIMAS AMŽINAI!Ieškoti lempa padengti Didelį Plotą ant savo biuro stalo, rašomasis stalas arba architektas amatų stalo?Nuspaudžiant savo pavargusias akis perskaitęs tik keletą puslapių nebėra?Pavargę pagal fluorescencinis vamzdelis, kuris prasideda Aukšta Temperatūra ir sparčiai didėjančios sąskaitos už Elektrą?

TADA JŪS ATĖJOTE Į TINKAMĄ VIETĄ!

Kodėl verta Rinktis SRY ŠVIESOS SRY Architektas Lempa?

Aukščiausios Kokybės Dizainas

LED Stalo Lempa pagaminta iš orlaivių klasės aliuminio lydinio, siūlanti tvirtas, aptakus dizainas, kuris papildo bet kokią profesinę erdvę.

Besisukančio pagrindo, dviguba-keturkampis rankos ir swiveling LED panel, kad ji labai reguliuojamas, todėl jūs galite spindi šviesos tiksliai ten, kur norite.

Akių Apsauga Technologija

Patentuota LED panel atspindi šviesą į šoną ir suteikia stabilų, nuo akinimo nemokamai, ne mirgėjimas ir daugiau natūralios šviesos šaltinio, kuris yra draugiškas savo akimis, mažesnį nuovargį, didesnį produktyvumą!

Energijos Taupymas Apšvietimo

SRY LED stalo lempa naudoja 144 energijos taupymo Led, kad turi 50,000 valandų tarnavimo laikas, leidžiantis iki 20 metų naudoti ir sunaudoja 75 proc. mažiau elektros energijos nei įprastos kaitrinės apšvietimo.

Tai reiškia mažesnę elektros sąskaitą, mažesnį anglies dioksido pėdsaką, ir ne nerimauti apie keičia lemputes.

Valdymas Pirštų galiukais

Rinkitės iš 4 spalvų režimai su 6 ryškumo lygius rasti geriausią apšvietimą, kad atitiktų jūsų poreikius.Touch-control " sistema su atminties funkcija leidžia jums reguliuoti šviesos nustatymas su lengvumu.

Specifikacija Medžiaga: orlaivių klasės aliuminio lydinio Apšvietos: 1000 liuksų Šviesos galia: 8-12W( Didžiausia galia 15W) Spalva temp: 2700-6000K CRI: >Ra85 Tarnavimo laikas: 50, 000 val Svoris: 4 kg Įvestis: AC 100 - 240V Išėjimas: DC 12V ~ 1A

Mėgaukitės Nauja Apšvietimo su SRY Sūpynės Rankos Stalo Lempos!

Žymos: lempos tabl, lempa led, stalo lempos, led sūpynės, žaidimas lempos, šviesos lempa didinamojo, 3d dragon lempos, offic lentelė, stalas organizatorius stacionarių, apkaba, led lempos.

Atspalvis Tipas Shadeless
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
SRY Aviacijos aluminum
Prekės Pavadinimas SRY
Modelio Numeris SRY.COM.DE
Stilius Modernus
Yra Protingas Prietaisas No
Medžiaga Aliuminio
Maitinimo Šaltinis AC
Korpuso Medžiaga Geležies
Garantija 2 yera
Savybės LED 10W SRY.COM.DE
Jungiklio Tipas Palieskite Įjungimo/Išjungimo Jungiklis
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Apdaila Poliruotas Chromo
Įtampa 90-260V
Pagrindo Tipas Pleišto
Sertifikavimo GS
led stalo lempos
Elemento Tipas Staliniai Šviestuvai
Yra Pritemdomi Taip

Parašyti atsiliepimą

Led Stalo Lempa Sūpynės Rankos Užduotis Lempa su Apkaba, Akių priežiūros Pritemdomi Biuras Šviesos su

Led Stalo Lempa Sūpynės Rankos Užduotis Lempa su Apkaba, Akių priežiūros Pritemdomi Biuras Šviesos su " Touch Control Atminties Functio Metalo Architect12w

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti