Parduotuvė pagal Kategorijas

158cm #14 Kūno spalvos odos, Aukščiausios Kokybės, Gražus sexy woman sekso robotas, visiškai TPE, su metalo skeletas sekso lėlė vyrų sekso žaislas

Nauja

€464.42

Gerbiami pirkėjas

Pažadame, kad mes suteiksime 100% pati lėlė, kaip paveikslėlyje.Mūsų Parduotuvė-Linkooer pateikti lėlės aukštis su qulity ir atsisako gaminti lėlės su žemos kokybės visi produktai mūsų parduotuvėje praėjo CE sertifikatas.Sekso žaislai, suteikti jums su funkcijomis ir paslaugomis sutuoktinio arba sutuoktinio ar partnerio ir pateikti visus džiaugsmus jus į savo miegamąjį.Jūsų sutuoktinis ar partneris, kartais negali patenkinti jus, kai jūs norite imtis veiksmų, miegamasis.Taigi,geriausias sprendimas yra naudoti silikono lėlės.Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors užklausą, siekiant užtikrinti, kad jums bus gauti tinkamą ir svajonių lėlės.Ačiū!

Produkto Ypatumai

Aukštis: 5 ft 2. / 158 cm.Svoris: 71 kg. / 32 kg.Viršutinės Krūtinė: 32.3 į. / 82 cm.Pagal Biustas: 23.2 į. / 59 cm.Juosmens: 19.7 į. / 50 cm.Klubai: 33.5 į. / 85 cm.Pečių Plotis: 13.4 į. / 34 cm.Rankos Ilgis: 6.7 į. / 17 cm.Kojų Ilgis: 8.3 į. / 21 cm.Makšties Gylis: 7.1. / 18 cm.Analinis Gylis: 5.9 į. / 15 cm.Žodžiu Gylis: 4.7. / 12 cm.Medžiaga: TPE, su Metalo Karkasas.

Pastaba:

1. Dydis rankinis matavimas, gali būti kelių centimetrų paklaida, priklauso normalus reiškinys. 2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. 3. Nuotraukos gali būti jautrus turinį.Jei jums reikia daugiau detalios nuotraukos, prašome susisiekti su mumis.Mes atsiųsime necenzūruota nuotraukos toyou.Mes pažadas: Jūs gausite 100% pats, kaip ir žemiau vaizdą lėlės.

Apie Logistiką:

1.Išsiuntė iš Europos sandėlyje: nėra mokesčių,apie 3-15 dienų atvykti 2.Vežamos iš Kinijos į rusijos: nėra mokesčių, apie 20-55 dienų atvykti 2.Vežamos iš Kinijos į rusijos: nėra mokesčių, apie 20-55 dienų atvykti 3.Vežamos iš Kinijos į JAV,Jungtinė Karalystė,Vokietija,Prancūzija,Lenkija,Čekija,Ispanija,Italija,belgija, Danija,Liuksemburgas,Olandija, Kroatija,Slovakija, Slovėnija,Suomija,Danija,Austrija, Švedija, Graikija,Airija,Portugalija,Estija,Latvija, Lietuva, Rumunija,Vengrija,jokių mokesčių,jokių muitinės formalumų mokesčiai,apie 3-15 dienų atvykti.

Paketas, Sąrašas

Patarimai: drabužiai foto nebus siunčiamos, kurie yra naudojami tik siekiant padėti shotting poveikį.

Žymos: mano sekso žaislai, robotas žaislas, sekso žaislas, silikono sekso lėlės kalba, erotinio penio žiedas, aukštas sekso lėlė tpe, sex stroker, žaidimas nešiojamas kompiuteris, seksualus galva lėlės, atgimti.

Nepadori Nuotrauka No
Elemento Tipas Sekso Lėlės
Modelio Numeris 158cm #14
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga 100% TPE metalo skeletas

Parašyti atsiliepimą

158cm #14 Kūno spalvos odos, Aukščiausios Kokybės, Gražus sexy woman sekso robotas, visiškai TPE, su metalo skeletas sekso lėlė vyrų sekso žaislas

158cm #14 Kūno spalvos odos, Aukščiausios Kokybės, Gražus sexy woman sekso robotas, visiškai TPE, su metalo skeletas sekso lėlė vyrų sekso žaislas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti