Parduotuvė pagal Kategorijas

Barakudos Trumparegystė Plaukimo Akinius-Atsparus Įbrėžimams, Korekciniais Lęšiais, Dioptrijų Recepto Suaugusiems # OP-713 Akiniai

Nauja

€13.45

-------------------Produkto Aprašymas-------------- 1.Barakudos OP-713 Optiniai Akiniai nepaprastai funkcijų, aukštos kokybės, atsparus įbrėžimams, sudužtų-įrodymas, optiniai lęšiai. 2.kuris yra su įvairių neigiamų dioptrijos, kad šalia-silpnaregiams dėvėtojui matyti geriau, kai plaukimo mokymo ir poilsiui. 3.Dydis yra sukurta siekiant suteikti lengvai ir patogiai suaugusiems. 4.Yra 13 neigiamas dioptrijų lęšius galima padaryti, kad dėvėtojui matyti geriau, kai maudytis. 5.Lanksti vientisas nosebridge yra reguliuojamas pagal individualų tinka kiekvieno asmens unikalią veido struktūrą. 6.Chloro įrodymas minkšto silikono galvos dirželis yra lengva nustatyti ir užima akiniai su papildomą komfortą. 7.Reguliavimas dirželis yra lengva su dviem šoniniais įrašą. 8.Į pažangiausius, anti-rūkas gydymas išlaiko vizija visiškai aišku, už valandos plaukimo malonumą. -------------------Paketas apima----------------- 1* modelio numeris:OP-713 baseinasakiniai ---------------------------Pastabos----------------------- 1.Visi mūsų produktai yra 100% Autentiška ir 100% UV apsauga. 2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. 3. Prašome leisti 0,5 cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas. 4.Jei gavote produktas sugadintas arba netinkamai būklės, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.

Aukštos kokybės, atsparus įbrėžimams litų optiniai lęšiai, prieinama 13 dioptrijos: 0.0/ -1.5/ -2.0/ -2.5/ -3.0/ -3.5/ -4.0/ -4.5/ -5.0/ -5.5/ -6.0/ -7.0/ -8.0 už trumparegiška plaukikai (toks Pat objektyvas koncentracija abiejų akių!)

Tvirtos anti-rūko danga ir UV apsauga crystal clear vision: Jūs galite aiškiai matyti ir mėgautis plaukimas, kaip ilgai, kaip jūs norite, o plaukimo mokymo ir poilsiui.Super minkštos termoplastinės plastiko tarpikliai ir silikono padalinta headstrap, kad būtų patogiau montuoti: chloro įrodymas minkšto silikono galvos dirželis yra lengva nustatyti ir užima akiniai su papildomą komfortą.

Reguliuojamas nosebridge ir greitai prisitaiko pusėje įrašus lengvai reguliavimas: vientisas nosebridge yra reguliuojamas pagal individualų tinka kiekvieno asmens unikalią veido struktūrą.Reguliavimas dirželis yra lengva.Tiesiog imkite mažą sagtys ant kiekvienos pusės dirželio, atsiplėšti nuo rėmo sugriežtinti arba traukti link rėmo atlaisvinti diržą.

Žymos: 750 gb hdd, išorines laikmenas, donic gumos, pakaba garsiakalbis, 12 tb kietąjį diską, donic, BARAKUDOS, kietojo disko toshiba, 1 tb kietasis, 128 gb standųjį diską.

Lęšių Spalva Aišku
Nemokamai dėklas Įtrauktas
Lęšio Aukštis 3cm
Trumparegis Laipsnį Teisė 150
Elemento Tipas Nustatyti
Lytis VYRAI
Kilmės KN(Kilmės)
Objektyvai Anti-Rūko UV Apsauga
Lęšio Plotis 4.5 cm
Savybės Įbrėžimams Atsparus Lęšių
Tarpikliai termoplastinis plastikas
Rėmelio Spalva Juoda
Nosies tiltas Reguliuojamas
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Trumparegis Laipsnį Kairėje 150
Rėmas Medžiaga Acetatas
Galvos Dirželis Silikono
Lęšių Medžiaga Polikarbonatas
Modelio Numeris OP-713

Parašyti atsiliepimą

Barakudos Trumparegystė Plaukimo Akinius-Atsparus Įbrėžimams, Korekciniais Lęšiais, Dioptrijų Recepto Suaugusiems # OP-713 Akiniai

Barakudos Trumparegystė Plaukimo Akinius-Atsparus Įbrėžimams, Korekciniais Lęšiais, Dioptrijų Recepto Suaugusiems # OP-713 Akiniai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti