Parduotuvė pagal Kategorijas

Aukštos Kokybės "Bluetooth" Selfie Stick Nuotolinio Valdymo Trikojo Handphone Live Photo Turėtojas Trikojo, Fotoaparato Laikmatis Artefaktas Lazdele

Nauja

€6.03

Kulka Taškų:

1、Trikojo Integruotas: trikojo selfie lazda gali būti perlenkta, kuris yra labai kompaktiška ir patogu nešti.Jis gali būti laikomas į maišelį nebėra vietos užima.

2、Lengvos Medžiagos: metalas selfie stick trikojo patogi rankena yra ne tik lengvas, bet taip pat korozijai atsparus ir tvirtas.

3、Bluetooth Nuotolinio Valdymo įkraunama Bluetooth nuotolinio valdymo tinka IOS 5.1 ir Android 4.3 ir aukščiau.Theultra-long distance control iš 10 metrų atstumo ateina su trikoju, todėl jūs galite imtis selfies ar šalys ir kitos grupės nuotraukos bus.

4、Profesionalus Trikojis Struktūra: Įrengtas su greitai įdiegti kamerą bazę, selfie stick trikojo tinka mobiliesiems telefonams, micro-pažintys, sportas kameros, DV grotuvams, ir tt., Multi-purpose trikojo ateina su keliais gameplays ir kelis įdomus.

5、Plačiai Suderinama Trikojo: trikojo puikiai tinka išmaniesiems telefonams "iPhone" X "iPhone" 8, "iPhone" 8 Plius", "iPhone" 7, "iPhone" 7 Plius", "iPhone" 6 Plus, skirta "Android", "Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9 Plus", " Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plius ir daug daugiau išmaniųjų telefonų.

Specifciations:

Pavadinimas: "Bluetooth" Selfie Stick

Spalva: juoda

Medžiaga: ABS

"Bluetooth" versija: 5.0

Bluetooth atstumas: 10M

"Android" sistema: Android 4.3 arba virš

IOS sistema: IOS 5.1 arba virš

Paramos mobiliojo telefono dydis: apie 4.0-6.2 cm

Baterija: CR1632 (keičiamais)

Grynasis svoris: apie 170g

Gaminio dydis: apie 45 x 35 x 190-1000 mm/1.77*1.38*7.48-39.37 į

Pakuotės dydis: apie 53 x 38 x 199 mm/2.09*1.50*7.83 į

Pakavimo Sąrašas:

1 * Trikojo Selfie Stick

Žymos: nuotrauka usb stick, selfi stick trikojo, sirui selfie stick trikojo, ram žvejybos polių turėtojas, bankas žvejybos polių turėtojas, selfie stick trikojo trio, ulanzi selfie stick trikojo, veiksmo kamera selfi stick, selfi, raundas žvejybos polių turėtojas.

Pakuotė No
Komunikacijos NĖRA
Modelio Numeris Trikojo Selfie Stick
Prekės Pavadinimas Rondaful
Sulankstyto Ilgis (mm) Kita
Parama Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Max Extened Ilgis (mm) --
Sukonfigūruotas(Prisitaikymo) Išmanieji telefonai
Svoris (g) --
Medžiaga Kita

Parašyti atsiliepimą

Aukštos Kokybės

Aukštos Kokybės "Bluetooth" Selfie Stick Nuotolinio Valdymo Trikojo Handphone Live Photo Turėtojas Trikojo, Fotoaparato Laikmatis Artefaktas Lazdele

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti