Parduotuvė pagal Kategorijas

RGB 28 Optinio Pluošto Gėlių Šviesos Girlianda 5m Luminaria Led String Pasakų Žibintai Kalėdų Šalies Namų Puošybai

Nauja

€8.96

Specifikacijos: Tipas: Optinio Pluošto Žiedų LED Styginių šviesos LED Kiekis: 28 vienetų Gėlių Kiekis: 28 vienetų Šviesos Ilgis: 5m lengvos Medžiagos: PP & TPR & CR-V plieno Maitinimo įtampa: 220V Šviesos Spalva: RGB Šviesos Režimas: Nepastovus Plug Stilius: ES/AU/jungtinė karalystė (pagal savo šalies plug tipo ) Savybės: šviesa gali lengvai sukurti festivalį, ar šalies, jaučiate norą.Puikiai papuošti jūsų namuose, kambaryje, sodas, medis ir kt.Idealiai tinka Kalėdų, vestuvių, iškilmės, ir kitų festivalių ir renginių.Skirtingi rinkiniai gali būti sujungti kartu.Energijos taupymas ir pinigų, ir aplinkos apsauga.Pakuotė: 1 x Rinkinys 5m 28 Kalėdų Eglutės LED Styginių Šviesos Pastaba: realiai spalva šie žibintai gali skirtis šiek tiek iš spalvų, kad nuotraukose.Jūs esate laikomas priimti spalvų skirtumas, jei jūs pateikiate užsakymą.

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3. Jei turite kokių nors problemų, mokėjimo, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau. 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. 5. Kinija Paštu oro paštu greitis nekontroliuojamų(25-60 dienų), prašome tai padaryti nėra lengva atidaryti ginčą, susisiekite su mumis.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 1.Mes suteikiame Vieno Mėnesio Garantiją, jei prekė yra nekokybiška, prašome pranešti mums per 3 dienas po pristatymo 2.Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant kokybės, grąžinimo ar keitimo prekių. 3.Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas. 1.Jeigu esate patenkinti produkto gavote, palikite mums teigiamų atsiliepimų! 2.Jei esate nepatenkinti dėl kokių nors priežasčių, nedvejodami susisiekite su mumis, prieš jums palikti neigiamų atsiliepimų,mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: 3528 led juosta atspari vandeniui, optinio pluošto, optinio pluošto gėlių, žiedai šviesiai kristalų, chinly optinio pluošto, galaxi rose, kalėdų rgb šviesos, stiklo šviesos gėlių, 3528 led juosta, gėlių led.

Vadovo Numeris 20-50 vadovas
Apšvietimo Atstumas 1-5m
Sertifikavimo FCC
Modelio Numeris 5m 28 Optinio Pluošto Žiedų LED Styginių Šviesos
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Proga Gyvenamasis Kambarys
Baterijos Tipas NI-MH
Įtampa 220V
Šventės Pavadinimas Kalėdų
Prekės Pavadinimas SEENROOU
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Ilgis 500cm
Muzika NĖRA
Naudojimas Atostogų
Savybės naudojamas visų rūšių atostogų
Pagrindo Tipas Pleišto
Maitinimo Šaltinis AC
Šviesos Šaltinis Lemputės
Garantija 1 METAI
spalva Aišku
Yra Pritemdomi No

Parašyti atsiliepimą

RGB 28 Optinio Pluošto Gėlių Šviesos Girlianda 5m Luminaria Led String Pasakų Žibintai Kalėdų Šalies Namų Puošybai

RGB 28 Optinio Pluošto Gėlių Šviesos Girlianda 5m Luminaria Led String Pasakų Žibintai Kalėdų Šalies Namų Puošybai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti