Parduotuvė pagal Kategorijas

Šuo Automobilių Sėdynės Padengti Vandeniui Pet Transporto Šuo Vežėjas Automobilių Galinių Sėdynių Raštas Kilimėlis Automobilio Hamakas Mažų Didelių Šunų Reikmenys

Nauja

€31.35

Produkto vadovas

Produkto pavadinimas: Prabangių iškilumo galiniai dviviečiam šuo mygtukai (su saugos diržo lizdą, dizainas)

Matmenys: ilgis 147cm (sėdynės ilgis kryptimi), plotis 137cm, aukštis 40cm

Medžiaga: 600D Oksfordo audinys + PP medvilnė + 210D Oksfordo audinys + neslidus ju.

Tinka augintiniai: tinka dideliems ir vidutinio dydžio šunys.

Sulenktas dydis: 34*30*9CM

Bendroji masė: 1,4 kg

Taikytinos modeliai: tinka visiems automobiliams, bendrosios mažų automobilių yra tinkami, sėdynės atstumas šiek tiek platesnis, šiek tiek siauresnė, tiek

Ji gali būti koreguojama, dirželis, todėl nesijaudinkite.

Šis automobilis kilimėlis yra prabangus,

Yra saugos išeiti dizainas, kuris gali būti naudojamas kartu su automobilio saugos sagtis laikyti šunį nuo bėgių.

Kelių sluoksnių audiniai, po dengimo ir įspaudas procesus, yra stipresni ir patvaresni.

SPALVA JUODA EKRANO

Jei turite automobilį ir pūkuotas geriausias draugas, jūs turite sėkmės paslaptis, kai jus imtis naujų nuotykių kartu, ar kelionės su šeima.Todėl, jums reikia patikimos šuo galinės sėdynės padengti laikyti šunį, patogus, saugus ir švarus.

naudos

1. Kai keliaujate, nenaudokite šio šuns kėdė padengti, kaip užpakalinės sėdynės, imtis šuo namuose, jūs galite keliauti su jais. 2. Oksfordo vandeniui padengti ne tik palaiko plaukų ir leteną ženklai toli nuo jauniklius, bet taip pat apsaugo nuo vandens pratekėjimo ir painiavos.

Kodėl verta rinktis šuo sėdynių užvalkalai automobiliams?

1. Vaizdo langą: šuo hamakas su vaizdo langą labai tinka oro įvesti galinės sėdynės.Jei matote šunį nuo lango, tai taip pat gali sumažinti šuns nerimas.

2. Pusė pertvara: kabrioletas pusėje pertvara padeda šuo gauti ir išjungti automobilio lengvai, o išvengti įbrėžimų ant odos išmatose ir duris.

3. Dydis: Standartinis dydis (M 143cm x 152cm L).Standartinis šuo pagalvėlė tinka daugumai automobilių ir Džipai su atramos galvai.

4. Skirtingiems tikslams: hamakas naudojamas kaip hamakas šuo gali apsaugoti jūsų automobilio sėdynės ir durų, ir išvengti, kad šuo iš šokinėja ant priekinės sėdynės, jei automobilio vairavimo.Kaip paplūdimio cover-galinės sėdynės šuo apima ne tik apsaugo automobilio sėdynę, tačiau taip pat leidžia sėdėti su šunimi.

5. Lengvas montavimas: Jis gali būti lengvai įdiegtas su greito atleidimo įrašą, tiesiog pritvirtinkite atramą galvai automobilio su sklende, ir įdėkite jį į sėdynės laikiklis.

6. Kišenėje dizainas: dvi galinės sėdynės, kišenės ant priekinių šuo hamakas gali būti naudojama užkandžiams ar valymo maišeliai.

Žymos: dviračio šuo sėdynės, priedų šuo, pet sėdynės, vežėjas šuo, automobilių šuo sėdynės, automobilių šuo, vardinė šuo automobilių hamakas, katė hamakas, šuo automobilio sėdynės m, šuo.

Fitable Svoris Šunelis Automobilių Sėdynės Padengti
Stilius Klasika
Kilmės KN(Kilmės)
modelis Kietas
Medžiaga Poliesteris
Funkcija Atsparus vandeniui
Elemento Tipas Automobiliu Priedai
Sezonas Visi sezonai
Taikoma Šuns Veislė Universalus

Parašyti atsiliepimą

Šuo Automobilių Sėdynės Padengti Vandeniui Pet Transporto Šuo Vežėjas Automobilių Galinių Sėdynių Raštas Kilimėlis Automobilio Hamakas Mažų Didelių Šunų Reikmenys

Šuo Automobilių Sėdynės Padengti Vandeniui Pet Transporto Šuo Vežėjas Automobilių Galinių Sėdynių Raštas Kilimėlis Automobilio Hamakas Mažų Didelių Šunų Reikmenys

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti