Parduotuvė pagal Kategorijas

DC-DC automobilinis nešiojamas mobiliojo maitinimas 10-32V 12-35V reguliuojamas 150W padidinti modulis

Nauja

€3.99

\\\\

\\\\

Mieli moksleiviai, mokytojai, prekybininkai, gamyklų, elektronikos entuziastai, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę pirkti Pi, Pi, Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo, kainų, ačiū už jūsų paramą.

\\\\

\\\\

Pareiškimas: išvesties galia šis modulis yra ne tik įtakos apkrova modulis pati, bet taip pat daro įtaką įvairūs veiksniai, pavyzdžiui, front-end maitinimo ir galinių apkrovos; šie duomenys yra rezultatai matuojami profesionalia įranga, ir nemanau, kitų veiksnių.

\\\\

Modulio parametrai

\\\\

Modulio pobūdį: neišsiskiriančios padidinti modulis

\\\\

Modulis dydis: ilgis 65 MM* aukštis 23 MM* plotis 56.5 MM, įskaitant šilumos kriaukle)

\\\\

įvesties būdą:+ įvesties teigiamų pokyčių - įėjimo neigiamas

\\ produkcija metodas: IŠ+ produkcijos teigiama, OUT - rezultatas neigiamas

\\\\

Laidų : Nemokamai litavimo, terminalas

\\\\

Įėjimo įtampa: 10 -32 V

\\\\

Išėjimo srovė: 6A(MAKS.)

\\\\

Įėjimo Srovė: 10A(MAKS) (prašome stiprinti šilumos išsklaidymo, jei ji viršija 10A)

\\\\

Išėjimo Galia: Gamtos aušinimo 100W (MAX), plius ventiliatorius 150W (MAKS.)

\\\\

Lengvai vairuoti 65W 90W nešiojamas įskaitant dual core

\\\\

Naudoti 12V akumuliatorius su įprasta 19V 3.42 A nešiojamas modulio temperatūra yra apie 45 laipsnių

\\\\

Konversijos efektyvumas: 94% (matuojamas 16V įvesties ir 19V 2.5 išvestis) (nuoroda tik)

\\\\

Darbinė temperatūra: pramoninės klasės (nuo -40°C iki +85°C) (aplinkos temperatūra viršija 40°C, prašome sumažinti energijos naudojimą, arba pridėti ventiliatorius)

\\\\

Visa apkrova ir temperatūra pakils: 45

\\\\

\\\\

Be apkrovos srovė: Tipiškas 25mA

\\\\

Taikymo sritis

\\\\

1)."PASIDARYK pats" išėjimo reguliuojamas automobilių elektros energijos tiekimo, Jums reikia tik prijungti 12V maitinimo šaltinio įėjimo ir išėjimo įtampa gali būti pakoreguota laisvai (14-35V), tačiau išėjimo įtampa negali būti mažesnė nei įėjimo įtampa.

\\\\

2).Universalus automobilinis nešiojamas maitinimo tiekimo.Įvesties prijungtas prie jūsų 12V maitinimo, ir produkcija yra koreguojami, kad įtampa jūsų nešiojamojo kompiuterio darbą.

\\\\

3).Galia jūsų elektroninės įrangos , tol, kol įtampa yra koreguojama taip, kad įtampos, jums reikia ir srovė neviršija vardinės srovės, jis gali dirbti normaliai.

\\\\

4).Iš anksto sistemos maitinimą, Kai dirbate su projektu, kai įėjimas yra 10-18V, ir jūsų sistemos valdybos reikia tiekti elektros energiją, apie 24V, ir jo galia yra labai didelė, galios įprastos DC-DC modulis yra per mažas, tada galite pasirinkti mūsų modulis Jis bus tavo geras pasirinkimas, galite tiesiogiai dirbti mašina be derinimo, ir lengvai pasiekti aukšto efektyvumo ir didelio galingumo padidinti.

\\\\

\\\\

1. Apie pristatymą: pvz., pirmadienio, į šeštadienį, 16:00 Sumokėti iki (modelis , Mes stengiamės pristatyti prekes tą pačią dieną, jei mes susiduria su iš akcijų ar kitų ypatingų aplinkybių, mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Sekmadienį Nacionalinės teisės aktuose nėra laivų per šventes , Bet gali priimti užsakymus!

\\\\

\\\\

2. Apie priėmimas : Mes griežtai tikrinti ir paketą prieš vežimą , Bet ten bus nepatenkinama situacijų, Todėl, kai jūs gaunate paketą, įsitikinkite, kad kruopščiai patikrinti prieš kurjeris , Pasirašyti patvirtinę, kad nėra jokių problemų.Jei yra kokių nors problemų, prašome atsisakyti priimti arba paprašyti pristatymo darbuotojų raštišką paaiškinimą ir kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą.Prisijungę gavimo, jums bus manyti, kad jūsų sklypas buvo patvirtinta, kiekis yra teisinga, ir prekės yra sveika .

\\\\

3. Apie grąžinimas : gavęs prekes, prašome imtis bandymų ir patvirtinti, kad jis yra teisingas prieš suvirinimą.Jei turite kokių nors klausimų, prašome pakelti juos per 7 dienas nuo prekių gavimo, ir mes susidursime ne su bet daugiau nei kartą, ačiū!Komponentai, kuriuos reikia grąžinti ir keistis neturėtų turėti įtakos antrinių pardavimo Di, ir kaiščiai turi būti lituojamas, suspaudus, deformuoti, arba tamsintas.Nieko, kad veikia antrinė prekyba, nesvarbu, ar tai yra kokybės problemų arba pakeisti, yra negalima!Nes mes taip pat ieško gamintojų grįžti!Gamintojai, kurie turi įtakos antrinių pardavimo nepriima grįžta!Ačiū už supratimą

\\\\

\\\\

4 .apie gaminį : Mūsų produktas yra garantija.Originalus Autentiškas , Fizinės vietoje!

\\

\\ 5. Apie sąskaita: Kad nesvarbu, suma gali atidaryti plaukų bilietą .

\\ 0000000 00 Dears , gavimas , Antspaudo , taip pat gali būti kompensuojamos! 000000000

\\ 000000000 ( Patarimai: Gerbiamieji!Jei reikia sąskaitos faktūros, Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo , Ir išsiunčia sąskaitą faktūrą skyriaus klientų aptarnavimo darbuotojai; Arba pastaba, sąskaita-faktūra vienetas, Ir susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba;, kad nebūtų sukelti nereikalingų problemų abiem šalims, dėl trūkstamų ar neteisingų sąskaitų faktūrų, ačiū už jūsų bendradarbiavimą.

\\\\

6.te nereikia eilutę : Jeigu klientų aptarnavimas nėra, galite tiesiogiai fotografuoti kūdikį, ir mes išsiūsime jums metu.

Žymos: arduino, modulis, 220v baterija, xl4016, baterija tinklelis kaklaraištis keitiklis, tinklelis invertor, 230v baterijos, invertor saulės, Valdyba, invertuotąjį saulės.

Modelio Numeris Universalus
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas YOUYUANFA
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA

Parašyti atsiliepimą

DC-DC automobilinis nešiojamas mobiliojo maitinimas 10-32V 12-35V reguliuojamas 150W padidinti modulis

DC-DC automobilinis nešiojamas mobiliojo maitinimas 10-32V 12-35V reguliuojamas 150W padidinti modulis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti