Parduotuvė pagal Kategorijas

BIMUDUIYU didelio Dydžio, Aukštos Kokybės Originali Oda Vyrų Batų Minkštas Mokasinai Mados Prekės ženklo Vyrai Butai Patogūs Atsitiktinis Vairavimo Boat38-47

Nauja

€21.38

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje Mėgautis savo pirkinių čia!

Prašome nedvejodami susisiekite su manimi, jei turite bet kurį klausimą.Aš darysiu viską, kad padėtų jums 1.Dydis: KN Didelis Dydis-38-47. Prašome leisti 0-1.5 cm paklaidos dėl rankinis matavimas 2.Prašome pasirinkti dydį pagal pėdos ilgį, (negalima pasirinkti dydį, atsižvelgiant į jūsų šalį įprastas dydis !!!) 3.Pasirinkimas dydis yra ne standartas, JAV Dydis, Batai ženklą kinijos dydį ir snukio ilgį. 4.US dydis 10=CN dydis 270=Fit Kojų ilgis 27-27.5 cm, 27-27.5 CM-tai pėdos ilgis tik.Pėdos ilgis ≠ vidpadžio ilgis ≠ padas ilgio. 5.Dėl skirtingų ekrano ir fotografavimo kampu, tai gali būti šiek tiek spalvų skirtumas.

Vežimas

Baltijosvm.lt bus patikrinti savo kredito kortelę, ir jis bus tak 24 valandas.Tada Daiktai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas.Shippment bus pratęstas Kinų Švenčių dienomis.Pirkėjo kurie neturi perkant įrašus, pls atidžiai patikrinkite savo kontaktinę informaciją išvengti klaidų atsitikti.

EMS 4-7days, kartais 7-10 dienų atokiose vietovėse.

DHL 3-5 darbo dienomis, išskyrus savaitgalį.

Kinija Paštu Oro Pašto normaly atvykti 15-30 darbo dienų, kartais muitinės ir oras problemų ar atokiose vietovėse, tai bus iki 30-60 darbo dienų.

Muito Mokestis

Dėl muitų ir PVM, tai priklauso nuo jūsų vietos muitų politika, ir visos šios išlaidos turi būti dengiamos pirkėjas pats.Gavę jūsų užsakymą, mes užpildyti pagal faktinį kiekį, bet mes negailėti pastangų, kad padėtų jums, daug užsakymų, mes bus padalinti keletą sklypų siųsti jums.

Mainai

Mes darome viską, kad padėti mūsų klientams.Mes teikiame aukštos kokybės produktus.Jei rasite defektų mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis iš karto, tai yra priežastis, mūsų produktas, mes bus atsakingas už sprendimo jums.

Jei užsakysite neteisingas dydis ir spalva, ir reikia keisti, pasakykite mums, galite ją grąžinti.

Mes atsiųsime jums naują gavęs jį, bet visas transporto išlaidas dengia pirkėjas.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų projektus ir paslaugas, prašome palikti gerus atsiliepimus ir 15 žvaigždes.

Jei nesate patenkintas su mūsų produktais ar paslaugomis, prašome ne iš karto komentarą, nedelsdami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo paslaugų, mes suteikiame mūsų nuoširdumą stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

Žymos: mokasīni mu, juoda loafer vyrai, mocassin homme, vyrai mocassin, boho batai vyras, vandens mokasīni, laisvalaikio bateliai nuodėmė, laisvalaikio bateliai vyrams socialinės chaussure, barefoot batai vyras, meijiana oda.

Elemento Tipas laisvalaikio bateliai
Pamušalas Natūralios Odos
Sezonas Pavasarį, Vasarą/ Rudenį Elegantiškas Dizainas
Batviršio Medžiaga Natūralios Odos
Modelio Tipas Mišrios Spalvos
Dydis 6.5,7,7.5,8,9,9.5,10,10.5,11,12/38-47
spalva Mėlyna/Juoda/Geltona /Balta ,8 spalvos
Modelio Numeris Vyriški Mokasīni
Vidpadžio Medžiaga PU
mokasinai Mados natūralios Odos vyriški Laisvalaikio Bateliai
Kilmės KN(Kilmės)
Batų Plotis Vidutinės(B,M)
Funkcija Kvėpuojantis
Prekės Pavadinimas BIMUDUIYU
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Padas Medžiaga Guma
Kojų Formos Loafer Dizaino, Vairavimo Vyrų Butas Avalynė
Pamušalas-Natūralios Odos Tipas Pigskin
Vyrai italijos mokasīni mocassin homme
Natūralios Odos vyriški Mokasīni Mados Pavasario/Rudens Laisvalaikio Bateliai Vyrai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Vyras Vairavimo batai laisvalaikio bateliai vyrams
vyriški dizaineris odos mokasīni Mados batai su plokščiu vienintelis
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Viršutinis-Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Batai Tipas Valtis Batai

Parašyti atsiliepimą

BIMUDUIYU didelio Dydžio, Aukštos Kokybės Originali Oda Vyrų Batų Minkštas Mokasinai Mados Prekės ženklo Vyrai Butai Patogūs Atsitiktinis Vairavimo Boat38-47

BIMUDUIYU didelio Dydžio, Aukštos Kokybės Originali Oda Vyrų Batų Minkštas Mokasinai Mados Prekės ženklo Vyrai Butai Patogūs Atsitiktinis Vairavimo Boat38-47

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti