Parduotuvė pagal Kategorijas

Heanworld 720P Wifi Kamera, Garso Pan/Tilt Saugumo Kamera 1.0 MP Naktinio Matymo parama SD Kortelė Priežiūros Tinklo mini IP vaizdo kamera

Nauja

€24.30

Mes CCTV gamintojai,profesijos ir saugumo srityje jau daugiau nei 15 metų,turi techninių komanda,gamyklos,biuro,šou kambarys.Mes parduoti mūsų produktus tiesiogiai klientas be tarpininkas, todėl klientai gali gauti daugiau naudos jį.Mes garantuojame, kad visos mūsų prekės yra 100%, kaip ir jų aprašymai ir suteikti gerą aptarnavimo po pardavimo.Klientų pasitenkinimas yra mūsų siekimas..Mes turime daug patirties ir įsitikinkite, kad aukštos kokybės produktai.Mūsų įmonė daugiausiai užsiima visų rūšių wifi kameros,ip kameros,PoE kameros,HAINAUT kameros,PTZ,NVR/DVR,saugumo priedai ir pan.Jei jūs ieškote cctv tiekėjas arba nusipirkti apsaugos produktai,mes esame geriausias jūsų pasirinkimas.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis,mes pasistengsime atsakyti jums per 1 darbo dieną.Mes nepriimame jokių 1 žvaigždės ir ginčas be jokių ryšių.

Savybės: Palaiko "Wi-Fi", pagrindinis WPS funkcija; Parama Mikro SD kortelę iki 64G; (Micro SD kortelė neįeina) Parama mobiliojo vaizdo stebėjimo ("iOS", "android"); Paramos debesies paslaugų, tinklų tiesimo, signalizacijos informacija stumiama į telefoną ir pan.Paremti Svetainę Sąsaja IE debesis ( XMEYE.NET ) IE ,firfox, "Safari", "Chrome" ir pan.Paramos AP ir Maršrutizatoriaus Režimu ,vienas iš svarbiausių prijungti WIFI be laidinę Ethernet AP režimu !Palaiko ONVIF ;tiesiog galima prisijungti prie mūsų NVR naudoti Renginiai: Wifi kamera: palaiko nuotolinio peržiūra mobiliuosiuose įrenginiuose."iPhone" / "Android", palaiko.Dvipusis Garso: Bendrauti su šeima ir draugais mobiliuosiuose įrenginiuose.Pasikalbėti su kamera ar klausytis kamera.Micro SD Kortelę:Palaikymo micro SD kortelės saugojimo iki 64G (micro SD kortelės, neįskaičiuotos) Judesio Detekcija: Parama judesio aptikimo.mini ir nešiojamieji: Žiūrėti realaus laiko video iš bet kur ir bet kada!Built-in Wifi: Prijunkite fotoaparatą directely per 10m, kai nėra wifi.Žiūrėti Jūsų Kūdikis Tamsoje: Advanced dieną naktinis režimas: rezultatai spalvų vaizdai per dieną; automatiškai persijungia į juoda ir balta, kai šviesos blunka temstant.IP stebėti kameros turi naktinio matymo galimybes ir jūs galite stebėti savo kūdikį (net ir tamsoje.Specifikacijos : Savybės: 1. Tinklo vaizdo atkūrimo ir nuotolinio vaizdo kameros 2. Paramos dvipusis balso domofonas 3. Nešiojamų smart WIFI kamera 4. 720P plataus kampo vaizdas 5. Parama Android " ir "apple" programinę įrangą, Vaizdo jutiklis:HD720P Belaidžio:IEEE802.11b/g/n Belaidis režimas:Tiesioginis režimas/WiFi režimu Saugojimo Laikmena:Micro SD, Built-in TF lizdas (Iki 64GB(nr. būti TF card) Vaizdo kompresija:H. 264 Objektyvas:3.6 mm Day & night: Elektroninės (IR-CUT filtras su automatiniu jungikliu) Spalva / Medžiaga: Balta / Plastiko Maitinimas: DC 5V/1.6 A IR atstumas: Naktį matomumas iki 0-10m.su 11pcs Infraraudonųjų spindulių LED viduje, automatiškai užfiksuojamas tamsoje.

Paketą, įskaitant:

1* 720P IP Kameros

1* laikiklis fotoaparato

1*krepšys varžtas

1*5V maitinimo adapterį(prašome pastabos kištukas norite, standartinės JAV kištuko, ES ir UK kištukas gali pasirinkti )

1. Mūsų nemokamas pristatymas įtraukti tik Kinija paštu, oro paštu ,ir svoris turi būti ne daugiau kaip 2 KG.Prašome atkreipti dėmesį, kad Kinijoje po oro pašto lėtai.

2.Jei norite, kad produktai siųsti jums greitai,ar jums reikia skubiai,Prašome pasirinkti, DHL, "Fedex", UPS,TNT,AVS.jei manote, DHL mokestis yra didelis,jūs galite susisiekti su mumis,mes patikrinti jūsų adresą ir jums pigiausias krovinių.taigi, jums tiesiog reikia mokėti šiek tiek krovinių ir gauti produktai greičiau.

3.Mūsų DHL, "Fedex", UPS,TNT mokestis nėra įtraukti atokioje vietovėje,jei jūsų vieta priklauso nuotolinio valdymo srityje,jums reikia papildomai mokėti atokioje vietovėje mokestis ,ar mums vieta, kuri tau nepriklauso atokioje vietovėje.

4.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

5. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

6. Prašome patikrinti, ar jūsų prekių laivybos kompanijos veidą, kai gausite prekes.

7.Jei radote produktai yra pamestas arba sugadintas pakeliui.Praneškite laivybos kompanija, suteiks jums įrodyti.Tada mes padėsime jums leiskite laivybos kompanija kompensuoti.

6.Jei dėl pirkėjo priežastis, tegul prekės grąžinimo,mes atsiųsime jums vėl,tačiau pirkėjas turėtų mokėti krovinių.

1. Jei turite kokių nors problemų, mokėjimo,prašome susisiekti su mumis!

2 .Jei jums reikia nusipirkti daugiau prekių, bet kaina nėra labai pigūs, arba nepavyko rasti mūsų parduotuvėje, prašome susisiekti su mumis!

1.14 dienų garantija: Mes grąžinsime pinigus už prekę, ne bet kokios priežasties,jei jūs suteikiate mums pranešimą per 14 dienų nuo sąskaitų tos dienos, kai jūs gaunate juos,grąžinamoji išmoka bus duoti, jei prekė yra grąžinama jo origina būklės.gauti elementą,mes grąžinsime ne vieną kartą.Ne defektas prekės pirkėjas turi mokėti už dvi būdas laivybos krovinių

Žymos: ip kameros, bullet cam, hd vaizdo matymo kamera, kamera ip yi, 1mp kamera, AZISHN, cam onvif, kameros cctv-ip, 1080p vaizdo kameros ip, cam.

Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.01 LUX/F1.2(Spalva), 0LUX (IR LED on)
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Saugojimas NĖRA
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Megapikselių 1MP
Modelio Numeris IXM2013A
Garso Išvesties Balso domofonas
Matmenys (L x W x D)(mm) 100x135x75mm
Atminties palaikymas Max 64G micro SD kortelė
Vaizdo suspaudimas H. 264
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų "Android"
Specialios Funkcijos Pan/Tilt fotoaparatas
TF Kortelė NĖRA
"Day& Night IR Cut filtras su automatiniu jungikliu
Įrengimas Normalus
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 264
IR Atstumas(m) 0-10m
Naudoti Parduotuvė,namo,Mokykla,viešbutis,super rinką,sandėliai ir t.t.
Jutiklis CMOS
Maitinimo Šaltinis(V) 5V
Maitinimo Šaltinis Normalus
Tipas IP Kameros
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Prekės Pavadinimas heanworld
Sienos Laikiklis Lubų
Aukštos Raiškos 720P(HD)
Palaikomos Operacinės Sistemos "windows xp"
Ryšiai IP/Tinklo Belaidžio
Stilius Mini Kamera
Specialybės Dvikryptis Audio
Technologijos Centrinis
Matymo Kampas (Laipsnių) Pan/Tilt
Energijos Sąnaudos(W) 5W
spalva Balta
Žiūrėjimo Kampas 70°

Parašyti atsiliepimą

Heanworld 720P Wifi Kamera, Garso Pan/Tilt Saugumo Kamera 1.0 MP Naktinio Matymo parama SD Kortelė Priežiūros Tinklo mini IP vaizdo kamera

Heanworld 720P Wifi Kamera, Garso Pan/Tilt Saugumo Kamera 1.0 MP Naktinio Matymo parama SD Kortelė Priežiūros Tinklo mini IP vaizdo kamera

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti