Parduotuvė pagal Kategorijas

Lytis Tools, Parduotuvė, Sekso Produktai 7 vnt/set Vaidmuo Žaisti Odos Suaugusių Seksualus Sekso Žaislai bdsm Fetišas Nelaisvėje Diržų Komplektas Sextoys Poroms

Nauja

€12.96

Lytis Tools, Parduotuvė, Sekso Produktai 7 vnt/set Vaidmuo Žaisti Odos Suaugusių Seksualus Sekso Žaislai bdsm Fetišas Nelaisvėje Diržų Komplektas Sextoys Poroms.

Produkto savybės: 1: medžiaga:pu oda 2. Dydis:dydį galima koreguoti. 3.spalva:Juoda,rožinė,violetinė,raudona. 4. pareigos:suaugusiems seksualus sekso žaislai, poroms.įtraukti produktai: 1.akių kaukė 2.Antrankiai 3.Kamštukas 4.legcuffs. 5.apykaklės 6.Įmova Gnybtus 7.plakti.tatal 7 gabalas, Laivybos Patarimai: Mes rašyti "Žaislai" ant pakuotės,Siekiant apsaugoti privatumą pirkėjas Klientai, kurie perka visus mūsų produktus ir įtraukti mūsų parduotuvėje parduotuvėje sąrašą, mes atsiųsime dovanos.(Prašome palikite pranešimą, jeigu jums pridėta,ačiū.) Ji nėra įtraukta originalus krepšiai, kaip tai patogiai ir saugiai,ačiū.

1. 12 mėnesių garantija.Pirkti su pasitikėjimu (išskyrus priedus) 2. Jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 7 dienas po to gauti.Neatidarykite ginčas be ryšio. 3. Jei nesate šeštadienis

1.Mes naudojame Sąlyginio mokėjimo.Sąlyginio deponavimo palaiko Kredito Kortelės, Western Union", Banko pavedimu ir kt.

2. Pls atlikti mokėjimą per 3 dienas po priėmimo tvarka.

1. Mes laivas elementus per EMS, DHL, UPS, TNT, Kinija Paštu arba Honkongo Paštu.

2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

(Kitos šalys ar atokiose vietovėse gali užtrukti ilgiau.)

1. Mes siūlome 12 mėnesių Garantija Gamintojo dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir /ar netinkamą jų gavusi).

2. Jei turite kokių nors problemų su prekės gautos, prašome pranešti mums per 7 dienas nuo gavimo.Prašome susisiekti su mumis prieš siųsti daiktų atgal!Jei problema tikrai egzistuoja, pakeisti arba grąžinti pinigus yra prieinami, kai gauname prekes prekės būklė.

1.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

2.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

3.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos.

Žymos: sekso rinkinys parduotuvė, rakinama batai bdsm, sekso žaislas, tuščiaviduriai plug, bsdm rinkiniai, fetišas oda, bdsm pardavimas, lytis, "pasidaryk pats" rinkinys sextoy, lipdukai vertus lytis.

styel Nelaisvėje Tvirtinimo
Funkcija Sekso Produktai
Prekės Pavadinimas SALDUS ERDVĘ RUISON
Naudoti sekso žaislai poroms
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Numeris X-787
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga PU odos
karšto BDSM Bondage
pardavimas Sekso Parduotuvė
spalva juoda
Tipas BDSM žaislai
Elemento Tipas Suaugusiųjų Žaidimai
ploject seksas, bdsm
Punktas suaugusiųjų sekso baldai
Rūšis Erotiniai Žaislai
Dydis 7 pcs/set

Parašyti atsiliepimą

Lytis Tools, Parduotuvė, Sekso Produktai 7 vnt/set Vaidmuo Žaisti Odos Suaugusių Seksualus Sekso Žaislai bdsm Fetišas Nelaisvėje Diržų Komplektas Sextoys Poroms

Lytis Tools, Parduotuvė, Sekso Produktai 7 vnt/set Vaidmuo Žaisti Odos Suaugusių Seksualus Sekso Žaislai bdsm Fetišas Nelaisvėje Diržų Komplektas Sextoys Poroms

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti