Parduotuvė pagal Kategorijas

Kinijos Yunnan pu er arbata Xin Wen Pu er arbatos fabriką, juoda shu prinokusių Puer Gaba Gong Ting arbata "imperial"-Yung Zhen 250g

Nauja

€10.20

Imperial Puer Yun Zhen, nepaisant pavadinimo, gana biudžeto versija Shu puera, kuris yra labai populiarus su mėgėjams stiprios arbatos.Gamintojas (Yung Dae Xiang Xin Wen " gamykloje gamina ši arbata forma, 250 g plytų.Lapai ir inkstus, kurie sudaro šios klasės Shu puera, yra surinkta iš senų arbatos medžių.

Funkcija arbatos tokia laida yra taip: veido pusių параллелепипеда yra pagaminti iš inkstus, ir užpildyti plytų yra dalis arbatos lapų.

Shu puer yra patyręs juodoji arbata.Dėl šios imperijos Puer naudojamų žaliavų kokybės guntin, kuris suteikia rudos-raudonos spalvos atspalvis gėrimų, riešutų-saldus skonis, Medienos aromatas su šviesos dėmesį džiovintų slyvų.

Tai puer yra natūralus energijos inžinierius: pagerina nuotaiką, pašalina mieguistumą, kaip jis sukelia kraujo cirkuliuoti greičiau, atpalaiduoja raumenų spazmus.

Žymos: žalia puer arbata, juodoji kiniška arbata, arbata, dai shu puer, gaba oolong arbata, v93 v97, pu er, fpv lėktuvas, pu er arbata, oolong arbata.

Elemento Tipas pu'er arbata
Departamentas Pavadinimas VISI
Pagrindiniai Ingredientai puer arbata
Tinkamumo Laikas 3 metai

Parašyti atsiliepimą

Kinijos Yunnan pu er arbata Xin Wen Pu er arbatos fabriką, juoda shu prinokusių Puer Gaba Gong Ting arbata

Kinijos Yunnan pu er arbata Xin Wen Pu er arbatos fabriką, juoda shu prinokusių Puer Gaba Gong Ting arbata "imperial"-Yung Zhen 250g

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti