Parduotuvė pagal Kategorijas

Konservuoti Švieži Rožių Grožio ir Žvėrys Amžinąjį Gėlių Papuošalai, Dėžutės Žiedas Konteinerių Vestuvių, Valentino Dovanos Jai Dropshipping

Nauja

€8.27

1. NEKILNOJAMOJO ROSE PADARĖ AMŽINĄJĄ - Tai simbolizuoja amžiną meilę, amžinąjį šeimos, amžiną draugystę.Konservuoti rožės yra taip pat vadinamas "eternal rose", "immortal " rose", pagamintas iš natūralaus rožių su unikaliu išsaugojimo procesas, švieži ir gražus amžinai esant normaliai temperatūrai.Ten yra deimantas, integruotas į viršų gėlių pabrėžti savo meilę mylimajai vienas.

2. UNIVERSALUS - konservuoti rose sėdi high-end dovanų dėžutėje gali būti naudojamas kaip suvenyras,/prabangių pateikti mylimuoju, draugais ar šeimos nariais, arba kaip rankdarbių papuošti savo makiažo staliukas, ar kaip papuošalų dėžutė arba žiedas langelį, jei jūs imtis iš gėlių.

U3. NIQUE DOVANA - Rožės, turintis silpną kvepalų gali būti unikali dovana, kaip Valentino dienos dovanas, Motinos diena dovanos, dovana moters draugas, gimtadienio dovanos, moterims, populiariausios dovanos moterims, moteriška dovanos, dovana draugei, už kuriuos tu myli: moteris, mama, teta, močiutė, sesuo, žmona, dukra, jos, merginos, mergina, sužadėtinę ir kt.

4. NUOLATINIS SAUGOJIMAS - Rankų darbo konservuoti rožės skiriasi nuo natūralios gėlės, kaip, pavyzdžiui, savo vardą: išlaikyti šviežią, amžinos gėlės užima aukštas technika ir aplinkos cheminių medžiagų, kad, trunka 3 - 5 metų, be laistymo ir kasdien išsaugojimo, tik išlaikant juos valyti ir įprastoje aplinkoje.

Dydis:

Konservuoti Pakilo į Laukelį: 8 * 8 * 6 cm

Konservuoti Pakilo Alavo Laukelį: 8 * 8 * 5 cm

Konservuoti Pakilo Papuošalų Dėžutė:19 * 13 * 16 cm

Žymos: forever rose stiklo, dovanų dėžutė mergina rožės, amžinos gėlės rožės, artifici gėlių, gėlių necklac, kyla konservuotos gėlės, rose papuošalai bohemijos, sankt valentin, valentinas, literatūra dekoratyvinio strzyżenia krūmų, konservuoti augalai.

Prekės Pavadinimas AINYROSE
Funkcijos 2 papuošalai kalėdų,kalėdų dovana
Tinka kartų Valentino Diena, Motinos Diena , Vestuvės, Jubiliejus
Gėlių Stilius Gėlių Galvos
Tipas Rožė
Rose Medžiaga Nekilnojamojo gėlių
Stilius Gėlė
Funkcijos 1 dirbtinės rožės žiedai,valentino
Funkcijos 5 Mažasis Princas Eternal Rose
Funkcijos 3 gimtadienio dovana,valentino mergaitėms
Rose Tipas Eternal Rose Su Stiklo Kupolas
Proga Valentino Dieną
Modelio Numeris amžinas rožės
Savybės 4 grožio ir žvėrys
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Derva
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės

Parašyti atsiliepimą

Konservuoti Švieži Rožių Grožio ir Žvėrys Amžinąjį Gėlių Papuošalai, Dėžutės Žiedas Konteinerių Vestuvių, Valentino Dovanos Jai Dropshipping

Konservuoti Švieži Rožių Grožio ir Žvėrys Amžinąjį Gėlių Papuošalai, Dėžutės Žiedas Konteinerių Vestuvių, Valentino Dovanos Jai Dropshipping

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti