Parduotuvė pagal Kategorijas

Lauko Sodo Puošmena Kraštovaizdžio Šviesos, Saulės Šviesos Vandeniui Animacinių filmų Kalėdų Senį Žemės Lempos Kūrybos LED Vejos Šviesos

Nauja

€3.97

Saulės Sodas Žibintai Vandeniui Kalėdų Senį Kuolo Žibintai

Kulka Taškų: 1、Saulės energija Varomas Šviesos: sniego saulės šviesos yra visiškai saulės energija varomas, kurie yra įrengti su aukštos kokybės reguliuojamas saulės kolektorių ir iš visų pusių tamsos kampu saulės spinduliai.

2、Lengva Įkrauti: šviesa yra valdomas rankiniu on/off jungiklis, ir vidinis saulės skydelis automatiškai pakrauna per dieną ir šviesos įsijungia automatiškai, kai tamsu.Šviesos režimas truks 8 valandų, kai visiškai įkrautas kol iš elektros energijos.

3、tvirtas ir Lengvas: šviesus ilgas tarnavimo laikas LED lemputė duoda nėra šilumos, po ilgą laiką naudoti ir LED statulėlės yra pagamintas iš plastiko, apvalkalas turi būti lengvas ir šviesos dėmių ir atsparus vandeniui, patvarus.Ir saulės skydelis yra erdvės taupymo.

4、Lengva Instaliacija: Kalėdinės saulės šviesos yra saugūs ir nereikia profesionalaus įrenginio.Su nerūdijančio plieno akcijų ir Sniego figūrėlė ant polių, jūs galite tiesiog įdėkite saulės šviesos į žemę pagal saulės spindulių be atspalvį.Ji gali būti greitai ir patogiai įrengti.

5、Masto Programos: Tinka namų dekoro, kelias, važiuojamosios kelio dalies, veja, terasa, kiemas, sodas, priekiniai kieme, laisvalaikis, šalis, naktį šviesa, ir tt.

Techniniai Duomenys: Medžiaga: Plastikas + Amorfinio Silicio

LED šviesos šaltinis: 1 lempos granulių šiltai balta lempos

Dydis: apie 8.5*8*13.5/43.5 cm, 3.34"x3.14"x5.31"/17.12"

Svoris: apie 250g

Pakavimo Sąrašas:

1 x Saulės Šviesos Sodas

(Tik pirmiau pakuotės turinį, kiti produktai nėra įtraukti.)

Pastabos:

1. Dėl skirtingo kameros įranga, šviesos intensyvumo ir ekranus, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo parodytos nuotraukose.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti paklaida 0,1-2cm.

3. Rekomenduojama įdiegti atsižvelgiant į vietą, kur šviesa gali būti visiškai veikiami saulės ilgiausiai per dieną, tarkime, lengvosios pati būti visiškai įkrauta.

Žymos: wod dekoro lauko, žolės, vejos, 12 volt " šviesos sodas žibintai, led sodo 12v šviesos, dirbtinė veja., sodo stulpas, led sodo šviesos girlianda, 5 pakopa augalų stendas, led sodo post 12v, lauko sniego.

Yra Pritemdomi No
Pagrindo Tipas Pleišto
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Įtampa 12V
Stilius Modernus
Savybės Saulės šviesos sodas
Prekės Pavadinimas HUAN JUN SHI
Maitinimo Šaltinis Saulės
Pavadinimas Saulės Vejos Šviesos
Apsaugos Lygis ip68
Modelio Numeris Saulės šviesos sodas
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Sertifikavimo ce
Tipas 1 sodo žibintai
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Naudojimas Atostogų
Medžiaga Plastikiniai + Amorfinio Silicio
Tipas Sniego LED žibintai
Garantija Saulės šviesos sodas
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Lauko Sodo Puošmena Kraštovaizdžio Šviesos, Saulės Šviesos Vandeniui Animacinių filmų Kalėdų Senį Žemės Lempos Kūrybos LED Vejos Šviesos

Lauko Sodo Puošmena Kraštovaizdžio Šviesos, Saulės Šviesos Vandeniui Animacinių filmų Kalėdų Senį Žemės Lempos Kūrybos LED Vejos Šviesos

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti