Parduotuvė pagal Kategorijas

Automobilių Ozono Generatorius 50mg/h Nešiojamas Mini Oro Purifer Dezodoryzujący Šaldytuvas Ordor Valiklis su Baterija AF260

Nauja

€31.57

Ozono oro purifer batų spintoje oro valymo šaldytuvas ordor valiklis &naujesnis su baterija

- Efektyviai kvapas pašalinti, su funkcija sterilizacija. - Išlaikyti vaisius ir daržoves šviežius, ji gali prailginti išsaugojimo laikas iki 7 dienų. - 360° visi aplink oro gryninimo - Kupolas dizainas, mor efektyvus deodorization - Automatinis laiko, paprastas valdymas - Didelės galios, skirtingų rūšių, plačiai taikyti - XTAR galia sprendimas - Profesionalus ličio baterijos įkrovimo sistemos, kelių apsaugos.

360° Visų Pusių Oro Gryninimo

Būdama viena iš stipriausių antioksidantai pobūdžio, ozonas yra labai stiprus oksidacijos ir baktericidinėmis savybėmis.Kaip dujos, ozono gali pasklidųjų taršos šaltinių į orą, ir iš visų pusių apsivalyti.Tuo tarpu, Ozonas yra nestabili ir gali būti lengvai skyla į deguonį ir deguonies atomus, jokių likučių.

Dome Dizainas, Efektyviau Deodorization

Didžiausia galia AF260 yra 50mg/h, darbo laikas kiekvieną režimas yra ne mažiau kaip 30 min., kurios gali būti didelės ozono koncentracijos, ilgas veiksmo laikas ir greitai, deodorization.Unikalus dome dizainas sukelia didelį oro konvekcijos ir paspartinti ozono sklaidos geriau deodorization

Automatinis Laiko, Paprastas Valdymas

Siekiant užtikrinti naudotojų saugą, AF260 priima automatinė laikas išjungimo funkcija, kurios gali neleisti vartotojams yra veikiami ozono envronment arba įkvėpus ozono.

Išvalyti Oro ir Panaikinti kvapus

Ne tik pašalinti ir slopina bakterijų augimą vonios kambarys, virtuvės, automobiliai, ir naminių gyvūnėlių namuose, bet ir pašalinti tabako ir alkoholio kvapą, automobilių išmetamųjų dujų, taip pat naminių gyvūnų kvapus išgryninti orą.

Didelio Galingumo, Skirtingų Rūšių, Plačiai Taikyti

Palyginti su panašių produktų rinkoje, ji turi daugiau energijos, didžiausias 50mg/h.Jis turi keturis aukščio lygiai.Keturi režimai gali būti įjungiamas savavališkai ir plačiai taikyti skirtingų dydžių erdvėje.Namuose, virtuvėje, Automobilyje, batų cabient, cabient, wc, uždara erdvė(5-10m3)

Aukštos Kokybės Medžiagos, ugniai atspari ir anti-oksidacinis

Priima aukštos kokybės aliuminio korpuso, kietasis anodavimas procesas, V0 klasės gaisro antipirenas medžiaga, aukštos temperatūros ir atsparumą oksidacijai.

Nekilnojamojo Kulka

Specifikacija

- Produkto Pavadinimas: Mini Ozono Generatorius - Modelis: AF260 - Medžiaga: ABS & Nerūdijančio Plieno ir Aliuminio Lydinio - Įkrovimo Lizdas: Tipas-C - Tipas-C Įėjimas: 5V 1A - Įkrovimo Galia: 5V 380mA - Darbinė Galia : 3W - Baterijos Talpa: 600mAh - Ozono Koncentracija yra: 50 mg/h Darbo Laikas: 4 Dienos - Darbo Principai: Ozono Sterilizacijos, ir Kvapas Pašalinimas - Taikoma Plotas: ≤10m3 - Produkto Dydis: Φ70mm x 36mm - Grynasis Svoris: 104g

Priedai

1 * Ozono Generatorius 1 * Tipas-C Kabelio 1 * Virvelės 1 * Instrukcija

Atsargumo priemonės

- Prašome naudoti šią dezodoryzujący atidžiai skaityti vartotojo vadove - Laikyti produktą vaikams nepasiekiamoje vietoje; žmonės ir gyvūnai turi palikti erdvės per deodorization - Kai baigsite dirbti, visiškai vėdinti vietos, arba palaukti 30 min. prieš įvažiuojant - Nereikia ardyti, perkomplektuoja produkto išvengti gaminio pažeidimų ir dėl susidūrimo poveikį. - Nenaudokite, jei jis buvo pažeistas. - Ne mesti produktą į ugnį, kad būtų išvengta pavojaus, nes produktas turi build-in Li-ion baterija - Nepilkite produkto į šaldiklį (jis gali būti naudojamas šaldytuve), nes tai gali pažeisti šaldymo, kurie galėtų turėti įtakos įprastam naudojimui. - Ne gauti ji arti magnetinio lauko, elektros lauką. - Kai nėra naudojami ilgą laiką, laikykite jį po apmokestinimo.

Maloniai Priminimas:

Prašome patikrinti pakuotės, kai gavote, jeigu išorinė pakuotė yra pažeista, prašome nufotografuoti, susisiekite su mumis taip greitai, kaip įmanoma.Ačiū!

Garantija:

Vaisto tinkamumo laikas yra vieneri metai, įskaitant žmogaus, padarė žalą arba netinkamo gavo projekto.Sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (jei įmanoma, originalioje pakuotėje).Pasakykite mums, ką trūkumas yra ir pateikti mums savo užsakymo numerio.Mes ne remontuoti arba pakeisti elementus, kurių garantinis laikas pasibaigęs,.Mūsų gaminiai yra gamyklos tiesiogiai.Aukštos kokybės ir geriausia kaina, už jus.

Žymos: 70mai xiaomi, atveju cigarų, oro purifi, keychain mini, automobilis geros, 0 automobilio difuzorius, veido kaukė virusas, tabako, alyvuogių oxygene koncentratorius, dėžutė gaminama pirštinė.

Funkcija Sterilizuoti
Taikymo Sritis <10㎡
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo ce
Modelio Numeris AF260
Maitinimo Šaltinis Baterija
Anijonas Tankis 1000000pcs/m3
Tipas Ozono Generatorius
Prekės Pavadinimas SOPHY
Įtampa (V) 6V

Parašyti atsiliepimą

Automobilių Ozono Generatorius 50mg/h Nešiojamas Mini Oro Purifer Dezodoryzujący Šaldytuvas Ordor Valiklis su Baterija AF260

Automobilių Ozono Generatorius 50mg/h Nešiojamas Mini Oro Purifer Dezodoryzujący Šaldytuvas Ordor Valiklis su Baterija AF260

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti