Parduotuvė pagal Kategorijas

Juros Periodo Dinozaurų Pasaulio Serijos Blokai Dino Parkas Velociraptor "T-Rex" Triceratopsas Indominus Rex Didelis Skaičiai Plytų Žaislai

Nauja

€4.50

Produkto descripition: Prekės Pavadinimas:Juros periodo Dinozaurų Duomenys Amžius:6+ metų Medžiaga:ABS Plastikas Funkcija:Suderinama su Maior Markių pakuotę Įeina:1 x blokai nustatyti Pastaba: 1.Paketas paprastai, be originalios pakuotės ,bet bus panaudoti burbulas maišelį arba carton box pakuotėje,prašome nesijaudinkite.Jeigu jums reikia lauke, prašome susisiekti su Pardavėju pridėti langelį mokestis. 2.Dydis gali būti 2 cm / 1inch netikslumas dėl rankos priemonė. 3.Jei jums rasti savo paketą trūksta kai kurių dalis,prašome susisiekti su Pardavėju, ir mes išsiųsti naują pakuotę.

4.Nustatyti 16-29 yra modeliavimo garso dinozaurų,šių dinozaurų reikia 1*mygtukas baterijos(nėra komplekte).

Mes patikrinti visas užsakymo detales ir siųsti jį per 48 valandas.Be to, kad šventės, kad turės logistikos informaciją, per 2-5 dienas.Užsakymas paprastai atvyksta per 15-60 dienų.Jei jūs negalite gauti užsakymo, prašome nedvejodami Susisiekite su mumis, mes padėsime jums išspręsti problemą.

Jei nesate patenkinti klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mane dėl sprendimo, o ne palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, Mes stengiamės išspręsti problemą.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir penkių žvaigždžių, taip pat pirkėjo rodo, dėkojame už jūsų pirkti.

Žymos: prekės lego miestas, blokuoti statyti, žaislas dinozauras, lego ss, robotas žaislas, automobilių lego technic, tyrannosaurus rex, minecraft žaislas, lego xingbao, vyras duslintuvo.

Medžiaga Plastikiniai
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Modelio Numeris 01
Krovinių Nemokamas pristatymas į tam tikrą šalį
Brūkšninis kodas No
Sertifikavimo 3C
Plastiko Bloko Forma Savaiminio Fiksavimo Plytos
Funkcijos 2 Kalėdų dovana;Gimtadienio dovana
Tipas Blokai
Įspėjimas Be Originalo langelyje
Produkto Serijos Juros Periodo Dinozaurų Parkas Serijos Plytos
Plastiko Tipas ABS
3C Sertifikatas
Amžius > 6 metų
Kostiumas minios Žaislai vaikams;Dovanos vaikams
Kilmės KN(Kilmės)
Pažymėjimo Numeris Blokai
Lytis Unisex
Funkcijos 1 Statybos Žaislas, "PASIDARYK pats", Žaislas, Švietimo Žaislas
Produkto Serijos 1 Juros Periodo Dinozaurų Pasaulis

Parašyti atsiliepimą

Juros Periodo Dinozaurų Pasaulio Serijos Blokai Dino Parkas Velociraptor

Juros Periodo Dinozaurų Pasaulio Serijos Blokai Dino Parkas Velociraptor "T-Rex" Triceratopsas Indominus Rex Didelis Skaičiai Plytų Žaislai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti