Parduotuvė pagal Kategorijas

"PASIDARYK pats" Kvepianti Žvakė Priėmimo Komplektas Pilnas Amatų Įrankiai, Šildymo Taurės skardinį Vaškas Pagrindinių bičių Vaškas Nešiojamų Priedai Pradedantiesiems

Nauja

€17.77

Kvepianti Žvakė "PASIDARYK pats" Rinkinys Sojų Vaško Dagčiai Maišymo Šaukštas Komplektas

Kulka Taškų: 1、Ekologiškų Žaliavų: 100% ekologiška medvilnė branduolys, apie 4 cm ilgio.Švarus, sklandų aukštos kokybės sojų vaško yra pirmasis pasirinkimas, kad konteinerių žvakės ir kvapnų žvakės.Palyginti su parafino, jis yra bekvapis, yra ilgas degimo laikas, netoksiškas, sudegina daugiau kruopščiai, be jokių likučių ir nesukelia juodi dūmai.

2、Lengvai PASIDARYK pats: reikia Tik paprastų priemonių, siekiant užbaigti atrodytų sudėtinga, žvakių gamybos procesą.Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar profesionalas, jūs galite lengvai padaryti.Mėgautis "PASIDARYK pats" su vaikais ir padaryti savo savaitgalį laimingas ir prasmingas.

3、8 Nešiojamų Daugkartinio naudojimo Skardines: Nešiojamų skardinį žvakės, kurį galima perkelti aplink.Po žvakė yra visiškai sudegino, galite naudoti alavo kaip papuošalas laikyti kai kuriuos iš savo mėgstamų objektų, tokių kaip augalai, raktus ar papuošalai, ir kt., arba suteikti jai kaip dovana vaikams.

4、Įdomus Innvoative Dovana: Tinka rankų darbo šeimas.Leiskite jums ar jūsų vaikams wrap "PASIDARYK pats" žvakės išskirtinį dėžės, gimtadienio ar Kalėdų dovanas kitiems.

5、Komplektas: Viskas, ką jums reikia padaryti žvakę namuose yra įtraukta į šį paketą.Apima 450ml nerūdijančio plieno puodelis, 4 pakelius bičių vaškas, 2 vaškas viko įrašus, 50 dagčiai, 1 maišant šaukštu, 8 žvakių indeliai ir dangteliai ir lipdukas.

Specifikacija: Dydis: apie 21.5*13*17cm/8.46*5.12*6.69 į

svoris: apie 1200g/42oz

Vaško spalva: balta

Medžiaga: bičių vaškas

Grynasis svoris: apie 800g/28.2 oz

Vaškas pagrindinių medžiagų: švino pluošto medvilnės core

Vaškas core dydis: apie 10cm/3.94 į

Vieno konteinerio svoris neto: apie 35g/1.2 oz

Pakavimo Sąrašas:

450ML Nerūdijančio Plieno Puodelio*1

120G Vaškas*4

Vaškas Core Įrašą*2

Šaukštas*1

2.5 oz skardinį*8

Lipdukas*1

12,5 CM Vaškas Core*50

Žymos: candl padaryti, celinny vaško žvakės, žvakė stikliniame, žvakių rinkinys, sojos vaškas, eroma žvakių indeliai, žvakių rinkinys "pasidaryk pats" rinkinys, bičių vaškas, candl vaškas, Bičių vaškas.

Modelio Numeris Kvepianti Žvakė "PASIDARYK pats" Rinkinys
Svoris about 800g
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Kvepianti Žvakė Priėmimo Komplektas Pilnas Amatų Įrankiai, Šildymo Taurės skardinį Vaškas Pagrindinių bičių Vaškas Nešiojamų Priedai Pradedantiesiems

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti