Parduotuvė pagal Kategorijas

Birmos Plaukų Ataudų Ryšulius su Priekinės 99j Raudona Bordo Kūno Bangų Paketų su Uždarymo 13x4 Nėrinių Priekio su Žmonių Plaukų Ryšuliai

Nauja

€82.03

Mano, Kaip 10"-24" Vidurio Santykis Birmos Kūno Banga su Nėrinių Uždarymo Ne remy Žmogaus Plaukų Pynimas Ryšulius su Priekinės 99j Raudona Bordo Medžiaga 100% Žmogaus Plaukų Pratęsimo Žmogaus Plaukų Tipui Žmonių Plaukų Pynimas su Uždarymo Elementai, Pakuotėje 3 Ryšulius su 13x4 Nėrinių Priekinės Vieneto Svoris Plaukų Pluoštas: 100g(+/-5g)/vnt.Nėriniai Priekinio Uždarymo: 50-80g priklauso nuo ilgio.Tekstūros Kūno Bangos Plaukai Ataudų Mašina Dvigubo Ataudų Raizginys nemokamai Nr. Praliejimo Spalvos Spalvos 99j Raudona Bordo Prieinamas Plaukų Tekstūros Kūno Bangų/Tiesus/Palaidos Bangos/Giliai Banga ir t.t Pristatymas 3-5 darbo dienas DHL/Fedex/UPS

Q 1: Kodėl aš negaliu apmokėti užsakymą ?

A: Jums reikia užpildyti teisingai credict kortelės informacija, kai darai mokėjimo, ne debeto kortelės informaciją ir jūsų kredito kortelėje turi būti susietas su jūsų Baltijosvm.lt sąskaitą.Bet klausimas ,tiesiog susisiekite su mumis pirmą kartą .

Q 2 : Kodėl Spalvos Plaukų priauginimas Nereikia, Atrodo Tiksliai taip, Kaip Nuotraukose arba Apibūdinimas Sako?

A : Įvairių monitorius turi skirtingus ekranus.Tos pačios spalvos, skaičius gali būti šiek tiek spalvų skirtumas.Galite dažų plaukų, jei turite skirtingų spalvų.

Q 3 : Kodėl Mano Plaukai Priauginimui Gauti Raizginys ?

A: Jūsų Plaukų Plėtinių galima painiava dėl sausumo, naftos ir purvo kaupiasi, druska, vanduo, chloras ir ne šukavimas ( platus dantis, šukas.) iš savo plaukų kasdien įsitikinkite, kad wash & būklės plaukus ne rečiau kaip kartą per savaitę,du kartus per savaitę būtų geriau.Naudoti drėkinantis lašai arba kreipkitės stilistas daugiau pagalbos.

Q 4 : Kodėl Mano Plaukai Priauginimui Gauti Praliejimo ?

A: Pirmiausia, prašome veikia pirštais arba Plati-dantytų švelniai, siekiant užkirsti kelią praliejimo.Garbanotas plaukų, nenaudokite šukos.Antra, Po plovimo, prašome slaugytoja plaukų su kai kurie plaukų aliejaus, tuomet plaukai bus šilkinė ir švelni.

1.Po plovimo plaukai, prašome slaugytoja Su šiek tiek plaukų aliejaus, tuomet plaukai bus šilkiniai ir minkšti.

2.Pasirinkti platus-dantyta ketera; šukos ją švelniai, kad būtų išvengta praliejimo.

3.Per daug karščio gali pažeisti plaukus.

Q 5 : Galėtų Plaukai Bus Nudažyti Ir Geležies-plokščia ?

A: Tai yra pirmojo spaudimo plaukus, todėl galima dažyti ir geležies butas, geležies butas prašome ne didesnė kaip 150C, ar plaukai bus sunaikinta.Taip pat plaukų grįš į savo natūralią banguoti, po to nuplaukite iš geležies arba iš plokščių.

Q 6 : Kaip Išmatuoti Savo Plaukų ?

A: garbanoti ir banguoti plaukai, Ji turėtų būti ištemptas į tiesiai, kai jūs išmatuokite ilgį.

Žymos: black pearl pynimas, burgungy ryšulių uždaryti, raudona kūno uždaryti, birmos plaukų, indijos palaidi banguoti ryšuliai, bunfles su priekinės, bordo pearl nėrinių apdaila, banguoti banga ryšuliai, bordo nėriniai apdailos juostelės, 6inch žmonių plaukų.

Elementų Pakuotėje 3 Ryšulius su 1 Nėriniai Priekinio Uždarymo
Modelio Numeris Žmogaus Plaukų Ryšulius Su Uždarymo
Gali Būti Permed Taip
Medžiagos Klasė Ne remy Plaukų
Prekės Pavadinimas kūno bangų paketų su priekinės
Priekinės Tankis 130% Tankis 13x4 Nėrinių Priekinės
Plaukų Garantija 15 Dienų Be Jokios Priežasties Grįžti
Bleachability Tamsesnes Spalvas
Ilgiausių Plaukų Dalis >=15%
Žmogaus Plaukų Tipas birmos plaukų
Oem Didmeninė Gamyklos Kaina
Vieneto Svoris
Plaukų ilgis 10"-24" Akcijų
Pristatymas 3-5 Darbo Dienas, kurias "Fedex", DHL ir UPS
Tekstūra Kūno Banga

Parašyti atsiliepimą

Birmos Plaukų Ataudų Ryšulius su Priekinės 99j Raudona Bordo Kūno Bangų Paketų su Uždarymo 13x4 Nėrinių Priekio su Žmonių Plaukų Ryšuliai

Birmos Plaukų Ataudų Ryšulius su Priekinės 99j Raudona Bordo Kūno Bangų Paketų su Uždarymo 13x4 Nėrinių Priekio su Žmonių Plaukų Ryšuliai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti