Parduotuvė pagal Kategorijas

Reguliuojamas Kamuolys Blokatorius 1/28 RC Automobilių Dalys Atnaujintas Rutulinis Guolis Kamuolys Bendras Rinkinys, skirtas WLtoys K989 RC Automobilių

Nauja

€4.49

Kai automobilis yra važiuojant nelygiais keliais, bus greičio skirtumas tarp kairiojo ir dešiniojo ratų.Šio skirtumo yra sukurta siekiant veiksmingai reguliuoti greitį skirtumas 1/28 K969 K979 K989 K999 P929 P939 RC automobilis, kuris yra puikus pakeitimo dalis.

Savybės:

Profesionaliai suprojektuoti 1/28 K969 K979 K989 K999 P929 P939 Automobilį.

Pagamintas iš aukštos kokybės Metalo medžiagos pasiektas stiprus atsparumas dėvėjimuisi ir patvariai naudoti.

Šis skirtumas gali veiksmingai reguliuoti greičio skirtumas tarp kairiojo ir dešiniojo ratų, kai automobilis yra važiuojant nelygiais keliais.

Efektyviai reguliuoja sukimosi greičio skirtumas tarp vidinio ir išorinio varomieji ratai metu posūkio procesą, taip gerinant tekinimo galimybę ratais.

Kompaktiškas struktūra, patogus surinkimas, patobulintas dizainas anti-off funkcija.

Jokių problemų, prašome susisiekti su mūsų parduotuvėje, be abejo.Garbė tarnauti jums.

Specifikacija:

Prekės Pavadinimas: Automobilių Kamuolys Blokatorius

Medžiaga: Plastikinės&Metalo

Spalva: Juoda

Kiekis: 1pcs

Plotis: 15mm

Aukštis: 33mm

Montavimo Skylės Diametras: 4mm

Tinka: 1/28 K969 K979 K989 K999 P929 P939 Automobilį

Paketo Informacija:

Pakuotės dydis: 4 * 4 *1.5 cm

Pakuotės svoris: 5g

Poli maišelis Pakuotės.

Pastaba:

* Gali būti keli nukrypimai dėl vadovo matavimo arba šiek tiek spalvų skirtumas dėl menamo būklės.Dėkojame už jūsų suprasti.

Paketų Sąrašo:

1 * RC Automobilių Kamuolys Blokatorius

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga,TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

1. Visi užsakymai bus išsiųsti per pažadėjo apdorojimo laikas.

2. Nuotolinio srityje, DHL/Fedex/UPS/TNT bus papildomai apmokestinti "atokioje Vietovėje Mokestis", prašome jį suprasti.

3. Apie tai, pristatymo laikas, paslaugos, tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis, tranzito laikas gali skirtis, particalarly atostogų sezono metu.

Mes grąžinsime jums, jei jūsų sklypas yra atgal į kiniją.Jei yra keletas quaility problemų dydžio ar klaidų,galite susisiekti su mumis, kai jūs gaunate jį.Mes galime apie tai kalbėti ir grąžinti jums.Tačiau,jei įrodymo dokumentus, kuriuos jums siūlo negalioja,mes negali duoti pinigų jums.Be to,jei sklypas negali pasiekti, kad jūs per tris mėnesius,mes grąžinsime jums be jokių priežasčių.

1.Mes norėtume padėkoti jums už pirkimo iš jav.Jūsų satisfactionand teigiamų atsiliepimų yra labai vertinga mums.Skirkite keletą minučių palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.

2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis prieš paliekant neutralų ar neigiamą atsiliepimą.Mes stengiamės padėti jums išspręsti bet kokią problemą, jums susidurti.Tai imortant, kaip ji bus helpus, siekiant pagerinti mūsų paslaugas ir tarnauti jums geriau už jūsų laiką.

Žymos: k969, wltoys 989 atnaujinti, wl k989 atnaujinti, k969 metalo, rc 959 atnaujinti, k989 varantys, k989 metalo, wltoy k989, p939, blokatorius k989.

Modelio Numeris --
Atnaujinti Dalys/Priedai Kita
Įrankis Prekes Asamblėjos Kategorija
RC Dalys ir Acc Greitis Valdikliai
Keturi varomi Ratai Atributai Kita
Medžiaga Kita
Dydis --
Transporto Priemonės Tipas Automobiliai
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Kita

Parašyti atsiliepimą

Reguliuojamas Kamuolys Blokatorius 1/28 RC Automobilių Dalys Atnaujintas Rutulinis Guolis Kamuolys Bendras Rinkinys, skirtas WLtoys K989 RC Automobilių

Reguliuojamas Kamuolys Blokatorius 1/28 RC Automobilių Dalys Atnaujintas Rutulinis Guolis Kamuolys Bendras Rinkinys, skirtas WLtoys K989 RC Automobilių

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti