Parduotuvė pagal Kategorijas

IPhone 6 Testuotas, Geros Darbo Originalus Gamyklos Atrakinta, Plokštė, skirta "iPhone" 6 logika valdybos mainboard Su Touch ID

Nauja

€43.62

Testuotas, Geros Darbo Originalus Gamyklos Atrakinta 16GB Plokštė iPhone 6 4.7 colių mainboard Nemokamas Pristatymas

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų svarbūs patarimai:

1.Kai jūs nusprendėte, kad mums užsakymą, prašome Perskaityti viskas yra įvesta,jeigu turite klausimų, galite susisiekti su mumis.Kitaip Mes kaip jums skaityti visą įvestas,ir suprasti informaciją apie produktą.

2 .Jei norite whoelsale ,prašome susisiekti su manimi, ar palikti meassage į mane, ir aš duosiu jums geriausius whoelsale kainas.

Mielas draugas

1.Plokštė yra originalus ir atrakinta už iphone6,16GB , mes taip pat turime 64GB ir 128GB,jei reikia ,pls susisiekti su manimi .mes taip pat turime atnaujinti išmaniųjų telefonų "iphone" ir "samsung", pls susisiekti su manimi, jei jums reikia visiškai mobilųjį telefoną.

2.plokštė yra JAV versiją,tai yra, originalas ir atrakinta , gali būti naudojamas bet kuriuo viena šalis , bet tai ne naujiena ,kaip žinote ,visi originalus plokštę nėra nauja ,naudojama ir senas,iki išsiuntimo ,mes išbandyti jį vėl ir vėl ,užtikrinti, kad ji gali 100% geros darbo ,kviečiame ją užsisakyti .mes neturime accpet bet koks ginčas apie plokštėje panaudota arba seni arba antra vertus,ačiū

3. jei jūs nežinote, kaip įdiegti,prašome sumontuoti profesionalūs asmuo, ačiū!

Geros kokybės ir patogūs kaina

100% Puikiai tinka ,saugos,lengva įdiegti

Iphone 6 Plokštė

Išbandyti vieną prieš pristatymas

Jei jūs turite urmu paklausa,pls susisiekti su manimi elektroniniu paštu, asmeniškai,aš jums pasiūlyti geriausias didmeniniams kainą.

Detali informacija:

Suderinama modelis :Iphone 6

Produkto Padėtis : Sandėlyje

Kokybė : 100% Originalus

Originalas: Shenzhen Guangdong, Kinija (žemyninė)

1 x Plokštė

Produktų Ekranas:

Žymos: uv iphone plokštė, iphone 6 logika valdyba, "iphone" logika valdyba, 6s valdyba, telefonas iphone 6 plokštė, plokštė xs max, a1432 plokštė, 5se iphone plokštė, analyz, lc g3 plokštė.

Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas GUOER

Parašyti atsiliepimą

IPhone 6 Testuotas, Geros Darbo Originalus Gamyklos Atrakinta, Plokštė, skirta

IPhone 6 Testuotas, Geros Darbo Originalus Gamyklos Atrakinta, Plokštė, skirta "iPhone" 6 logika valdybos mainboard Su Touch ID

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti