Parduotuvė pagal Kategorijas

IDIS Moterų Kvarciniai Laikrodžiai Ciferblatas Analoginis Ekranas Mados Prabangių moterų Žiūrėti

Nauja

€13.29

Produkto aprašymas

• Mūsų suteikia aukščiausios kokybės laikrodžiai ir aksesuarai mažiausiomis kainomis.Mūsų gaminiai yra projektuojami pagal mada & priedų ekspertų Leiskite mums sukurti jūsų išvaizdą su naujausia laikrodžiai. • •žiūrėti yra labai gražus jūsų ranką.Mados Suknelė ponios žiūrėti ,Tai geriausia dovana Gimtadienio, Kalėdų, Valentino diena, Vestuvės, naujieji Metai. • •Prabangus, paprastas dizainas, klasikinis, elegantiškas, tinka bet kokiai progai, kaip kasdien dėvėti namuose ir biure • •Vandeniui atsparus, netinka, nardymas, plaukiojimas, snorkeling, susijusių su vandeniu, • •Jūdėjimas: Japonų kvarco judėjimas .Užsegimas: Sulankstomas sagtis Veidrodžio paviršiaus: didelio stiprumo grūdinto stiklo.Casediameter:30x28mm atveju storis: 6 mm Stalo juostos plotis:20mm.Žiūrėti ilgis: 20mm..Ciferblato skersmuo :23x 20mm.Masė žiūrėti:90g

KLIENTŲ SATISFACTIONCU

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

Grąžinimo Politika

Jei norite keistis elementai, gauti, jūs turite susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

Atsiliepimai

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.It 'll tiesiog jus 1 minutę.Ačiū !

Žymos: stačiakampis žiūrėti moterims, žiūrėti moterys, Vyrams Žiūrėti, ary laikrodžiai, prekės prabanga moteris, surinkite žiūrėti, prabanga moterų watces, vyrai žiūrėti, hot sexy moteris nuotrauka, ponia moterų žiūrėti.

Modelio Numeris Šeši tūkstančiai vienas šimtas septyniasdešimt penki
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Dėžės & Atvejais Medžiaga Oda
Užsegimas Tipas Paslėptas Užsegimas
Judėjimas KVARCAS
Bylos Medžiaga LYDINYS
Ciferblato Skersmuo 23 mm
Prekės Pavadinimas IDIS
Juostos Plotis 20mm
Stilius Mada & Atsitiktinis
Juostos Ilgis 20inch
Grupė Medžiagos Tipas LYDINYS
Atsparumas Vandeniui Gylis Ne vandeniui
Byloje Formos Stačiakampis
Byla Storis 6mm

Parašyti atsiliepimą

IDIS Moterų Kvarciniai Laikrodžiai Ciferblatas Analoginis Ekranas Mados Prabangių moterų Žiūrėti

IDIS Moterų Kvarciniai Laikrodžiai Ciferblatas Analoginis Ekranas Mados Prabangių moterų Žiūrėti

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti