Parduotuvė pagal Kategorijas

Zera Sexy Nėrinių Bodysuit Moterų Bodycon Jumpsuit Vasaros Iškirpti Rompers Klubo Moterų Bodysuit Kūno Viršuje Gundymo Tuščiaviduriai Iš

Nauja

€2.03

SVEIKI ATVYKĘ Į MŪSŲ PARDUOTUVĖJE,MES NUOŠIRDŽIAI JŪSŲ PASLAUGOMS

Jei turite kokių klausimų prieš perkant, prašome būtinai susisiekti,

palikti žinutę ar skambinti konsultuotis, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau, siekiant išvengti prieštaravimų, po pirkimo.

RM9604508948481513

Pastaba: Prieš Perkant

1. Ji yra Azijos dydis yra 1-2 dydis yra mažesnis nei JAV,UK,AU,EU, dydis 2. Dydis diagramos virš reiškia drabužių matmenys, NE jūsų kūno matavimai. 3. Jei nežinote, kaip pasirinkti dydį.Prašom pasakyti, jūsų ūgį ir svorį. 4. Prašome leisti 1~3CM skirtumai dėl rankinis matavimas.Spalva gali būti šiek tiek skiriasi, nes stebėti, ačiū už jūsų supratimą.

Pastaba Po Pirkimo

1. Jei jus tenkina mūsų produktus,prašome palikti 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų apie mūsų produktus ir paslaugas.taip pat galite rinkti mūsų parduotuvėje ir pasakykite mums, mes duoti jums didelis kuponų,tada jūs gali sutaupyti daug pinigų jūsų kitą užsakymą. 2. Jei nesate patenkintas mūsų produktus,Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jūs suteikiate mums neigiamų atsiliepimų, mes siūlome jums patenkintas sprendimas.tačiau, Jei jūs neturite susisiekite su mumis ir duoti blogas peržiūrėti tiesiogiai, mes ne pateikti jums su bet kokios paslaugos.Iš anksto dėkoju.Geriausi Linkėjimai.

DYDIS DĖMESĮ

Dydis(cm/Azija) Biustas Juosmens Hip-S 80-84 64-68 88-92 M 84-88 68-72 92-96 L 88-92 72-76 96-100 XL 92-96 76-80 100-104

Pakuotė: 1pcs jumpsuit

Dėmesį, kad kad mažiau nei $ 5,mes pristatymas Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ar Cainiao Super Ekonomiką.tačiau greitis yra tas pats, atvyksite laiku.užsakymų daugiau nei $ 5 galima stebėti.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis .

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia ir neapima savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po 45 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Laikas:15-55 dienų.prieš 60 dienas,prašome neatidaryti ginčą.

8.jei jūs ne gauti ji laiku,prašome susisiekti su mumis, kad reufnd arba atsiųsti jums naują pakuotę

Žymos: crotchless pvc, kiliou, kablys ir akių bodysuit, romper kostiumas moterims, spalva veido makiažas, bodysuit "zara", kūnas su gyvačių spausdinti, latekso kostiumas skaidrus, sugarbird, paukščių lapas.

style2 seksuali kūno kostiumas
Kilmės KN(Kilmės)
style7 Tuščiaviduriai Iš
Tinka Tipas Liesas
style9 bodysuit
Medžiaga Spandex
style5 nėriniai jumpsuit
style6 Nėriniai
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris NY31909129
Amžius Amžius 18-35 Metų
style1 moteris jumpsuit
Audinio Tipas Nėriniai
style4 Kūno Kostiumas
Apdaila Nėriniai
style10 Nustatyti
style3 Juoda Bodysuit
style8 Seksualus Nėriniai
Tipas Bodysuits
Stilius Sexy & Klubas

Parašyti atsiliepimą

Zera Sexy Nėrinių Bodysuit Moterų Bodycon Jumpsuit Vasaros Iškirpti Rompers Klubo Moterų Bodysuit Kūno Viršuje Gundymo Tuščiaviduriai Iš

Zera Sexy Nėrinių Bodysuit Moterų Bodycon Jumpsuit Vasaros Iškirpti Rompers Klubo Moterų Bodysuit Kūno Viršuje Gundymo Tuščiaviduriai Iš

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti