Parduotuvė pagal Kategorijas

Kroviklis Apsaugos Atveju "MacBook Pro" 16inch A2141 Oro Pro 13" A2159 A1932 2020 M Pro 13 A2289 Ultra Plonas Silikono Įkroviklis, Dangtelis

Nauja

€5.81

Produktų Savybės:

1. Pagamintas su priemoka inžinerijos kokybės Silikono medžiagos,Puikiai tinka, nebus prarasti, kai naudoti,Lengva montuoti ir demontuoti.Visiškai plaunamas ir daugkartinio naudojimo. 2.Apsauga nuo dulkių, patvarus, gražus išvaizdą , Suteikia apsaugą įkroviklio kūną nuo įbrėžimų, riebus purvas ir įbrėžimai. 3. Cut out leidžia prieigą prie visų uostų ir mygtukai,netrukdo naudoti, paprastai naudojamas, kai jūs chargering, labai patogus dizainas.Išskirtinį dizainą atitikimo įdomus spalvų stiprinti mados jausmą, gali būti įdėtas bet kur, kaip papuošimas. 4.Sukurta anti-skaidrių ir rudenį-ne suodžiai,įbrėžimams ir dėvėjimuisi atsparia,itin plonas galia apsaugos rankovės suteikia švelnus paliesti ir neturi įtakos šilumos išsklaidymo.Paketą Sudaro: 1x Atveju " Apple MacBook Įkroviklį

kitų karštų daiktų jums gali patikti:

1.mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas užsakymus.mes priimame alipay/sąlyginė/menoybook/viza, "mastercard" ir TT ir pan.

2.Pirkėjo jei dont ' t konw kaip mokėti,gali nuoroda nuorodos below:http://help.Baltijosvm.lt/payment_method.html.

3.jei negalite kasos iš karto po aukciono arti,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1.Kai užsakymas su mokėjimo Baltijosvm.lt bus atlikti patikros procesą kiekvieno užsakymo per 24-48 valandas.

2.Kai mokėjimas buvo tikrinamas,mes proceso tvarka per 24 valandas(išskyrus savaitgalį).

3.Siuntos informaiton paprastai bus atnaujinta interneto svetainėje affter 3-5 dienas.

1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai daiktai buvo gautas.Jei prekė yra jūsų possesion daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir Mes Ne Problema Jums Grąžinti pinigus Ar Pakeisti.Išimčių Nėra!

2.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip žadėta.Tačiau Kitų Priežasčių, Laivybos kaina yra padengti pagal pirkėjo tik.

3.Visos grąžinamos prekės Turi Būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį,konkrečių grąžinimo priežastį.

4.Mes grąžinsime Jūsų Visą Sumą,gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotės su visų komponentų,Po Tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Baltijosvm.lt.ARBA galite pasirinkti, kad pakeisti.

1.12 mėnesius Gamintojų Garantijų dėl nekokybiškų daiktų(išskyrus sugadintų daiktų ir netinkamai gavusi).Priedai, ateina su 1-3 mėnesių warranly.

2.Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grįžo į jav per garantijos terminą(ir originalioje pakuotėje,jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo Baltijosvm.lt ID.MES NE REP ORO ARBA PAKEISTI ELEMENTUS WTTH PASIBAIGĖ GARANTIJA.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos įsigydamas iš mūsų parduotuvės!

Žymos: a2289 atveju, atveju macbook, atveju a1989, a2159 atveju, macbook pro 13 atvejų vedžitas, apačioje dangtelį macbook, dc pd, "mac" booo oro atveju, byla dell inspiron 15, viršelis macbook pro.

Prekės Pavadinimas Redlai
Modelio Tipas Kietas
Medžiaga PVC
Uždaryti Tipas Ne Užtrauktukas
Lytis Unisex
Tipas Nešiojamas Pakeisti Dangtelį
Pakuotė No
Modelio Numeris už MacBoook Oro Pro Retina 11 12 13 15 colių Jutiklinis baras
Taikytinos Modeliai macbook
Stilius Atsitiktinis

Parašyti atsiliepimą

Kroviklis Apsaugos Atveju

Kroviklis Apsaugos Atveju "MacBook Pro" 16inch A2141 Oro Pro 13" A2159 A1932 2020 M Pro 13 A2289 Ultra Plonas Silikono Įkroviklis, Dangtelis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti