Parduotuvė pagal Kategorijas

Dihydroquercetin plus 100, tabletės, vitaminai C ir E, antioksidantų, stiprinti miokardo ir kraujagyslių sieneles, gerinti kraujotaką

Nauja

€5.95

DIHYDROQUERCETIN PLIUS

Nuoroda biocomplex antioksidantų.Yra galingas anti-uždegiminių ir antialerginių savybių; -Stiprina kraujagysles; -Gerina kraujo mikrocirkuliaciją, trukdo plėtoti trombozė; -Padeda sumažinti cholesterolio kiekį, -Užkerta kelią vėžio vystymuisi.

Farmakologinis

Dihydrokvercetin yra unikali medžiaga grupės flavonoidų, pagamintos iš Sibiro maumedžio medienos.Palyginti su kvercetinas ir rutinas daug mažesnė, toksinio poveikio ant kūno, bet jos biologinis aktyvumas yra gerokai didesnis.

Biologinės savybės dihydroquvercetin:

-Yra stipriausias natūralus antioksidantas, didžioji poveikio, laisvųjų radikalų.Tai leidžia skatinti ląstelių atsinaujinimui, palaikyti grožį ir jaunimo ilgą laiką.Narkotikų "dihydroquvercetin plius" antioksidacinį poveikį šios medžiagos sustiprina įtraukti vitaminų C ir E.-Turi teigiamą poveikį širdies ir kraujagyslių sistemai.Stiprina Myocard ir sienų kraujagysles, pagerina kraujo apytaką ir susikaupimo vidaus organus.Incinerates kraujyje, apsaugo nuo aterosklerozinių plokštelių.Reguliuoja cholesterolio kiekį, stabilizuoja širdies ritmą. -Yra stipriausia anti-uždegiminių agentas.Pašalina patinimą, slopina veiklos ligos bakterijų ir grybelių. -Valo organizmą nuo įvairiausių toksinų ir toksinų.Pašalina pasekmes, alkoholio ir nikotino apsinuodijimo, veiksmingai kovoja su simptomų, radiacija ir intensyvi chemoterapija. -Tarnauja kaip patikimas hepatito raštas.Mažina pagirių ir padeda kovoti su alkoholio priklausomybės. -Pagreitina žaizdų ir opų. -Reguliuoja cukraus kiekį kraujyje, trukdo plėtrai, cukrinio diabeto. -Pagerina kraujotaką dubens srityje, turintys teigiamą poveikį, reprodukcinės funkcijos vyrų ir moterų. -Yra vienas iš galingiausių immunomodulator. -Pagerina fizinę ir psichinę veiklą.Apsaugo nuo streso, padeda kovoti su chroniško nuovargio. -Stimuliuoja kolageno gamybą, padeda išlaikyti sveikatą ir grožį odos.Pašalina spuogus, išlygina raukšles. -Padeda kovoti su akių ligų, gerina regėjimo aštrumas. -Pagerina būklę, bronzos ir plaučius.Normalizuoja kvėpavimą, šalina patinimą, gleivinių, kvėpavimo organus, mažina skreplių susidarymą. -Viena iš svarbiausių savybių dihydroquvercetin yra jos gebėjimas išvengti išvaizdą piktybinis subjektai ir engti vėžio ląstelių augimą.

Biologinės savybės vitaminas C:

• Dalyvauja gamybos daugelio hormonų, įskaitant adrenalino, serotonino, testosteronas ir estrogenai. • Rodo stipriomis antioksidacinėmis savybėmis. • Stiprina apsaugines organizmo sistemų. • Skatina kolageno gamybą. • Stabilizuoja kasos. • Atsakingas formuojasi eritrocitai, spartina kraujo krešėjimą, normalizuoja kapiliarų kraujotaką. • Reguliuoja korinio keistis. • Atsakingas už absorbcijos vitaminas B9) ir geležis organizme. • Pagreitina gijimą pažeistus audinius.

Sudėtis narkotikų "dihydroquvercetin plus" (205 mg):

• Dihydroquercetin (25 mg); • Vitamino C (10 mg); • Vitaminas E (4 mg).

Kontraindikacijos:

Nėštumas, maitinimas krūtimi, individualus netoleravimas produkto komponentai.Prieš naudojimą rekomenduojama pasitarti su gydytoju.Kiekis laktozės įtraukti tablečių, kaip pagalbinės medžiagos neturi neigiamo poveikio žmonėms, sergantiems cukriniu diabetu ir kenčia nuo netolerancijos.

Rekomendacijos priėmimas

1 tabletę 2 kartus per dieną.Tai geriau imtis ryte.Apribojimai: buvimas hemmoragic insulto.Nenaudokite vakare-tai buvo įdomus efektas, jis gali sukelti nemigą.Nėra vaistas!

Žymos: genshin poveikio paimon, katė suknelė mergina, kraujo c, nvidia geforc, vitaminas d3, vitaminas e, veido serumas vitaminas, loli trumpas, kraujo c cosplay, vitaminas c.

Tinkamumo Laikas 2 Metai
Lytis Unisex
Departamentas Pavadinimas Vidutinio amžiaus
Svoris 55g
Sertifikavimo ce
Prekės Pavadinimas Секреты Долголетия
Kilmės RU(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Dihydroquercetin plus 100, tabletės, vitaminai C ir E, antioksidantų, stiprinti miokardo ir kraujagyslių sieneles, gerinti kraujotaką

Dihydroquercetin plus 100, tabletės, vitaminai C ir E, antioksidantų, stiprinti miokardo ir kraujagyslių sieneles, gerinti kraujotaką

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti