Parduotuvė pagal Kategorijas

Kalėdų Eglutė talpinimo Silikono Formos už Medžio Formos Supjaustyti Pelėsių "Pasidaryk pats" Crystal Epoksidinės Uv Dovanų Dėžutėje Papuošalai, Įrankiai, Šablonai,

Nauja

€5.91

Specifikacija: Medžiaga: Silikonas

Spalva: skaidri Modelis: Kalėdų eglutė, Kalėdų

Dydis: apie 30x16x1.5CM; 26.9X15X1.5CM

Savybės: 1.Pagamintas iš aukštos kokybės silikono medžiaga, ekologiškas ir nekenksmingas

2.Jūs galite DIY rankų darbo Kalėdų eglutės, Kalėdų Senelis modelis

3.Unikalus Dizainas: silikoninės formos yra sukurta kaip Kalėdų elementai figūros, pvz., Kalėdų eglutės, snaigės, labai tinka Kalėdų atostogų, jūs galite naudoti juos padaryti daug geros išvaizdos ir švenčių, kurios bus mylimas jūsų svečiams.

4.Kalėdinė dekoracija silikoninės formos gali būti naudojamos daug kartų.Didelio stiprumo ir prisitaikyti, Kalėdų medžio silikoninės formos yra lengva paleisti ir švarus.

5.Lengva Spaudai: Tai sakai silikono formų|silikono papuošalai liejimo formos|amatų liejimo formos yra su sklandžiai ir blizga interjero.Po to, kai jūsų projektas yra visiškai išgydyti, jums tiesiog reikia paspausti apačioje formų, ir dervos projektai bus lengvai iššokti.

6.Paprasta Naudoti: galite pakabinti savo dervos meno duris ir naudoti jį kaip papuošalas ant sienos.Taip pat galite pridėti tekstą su derva, kad patrauklūs ženklai ir kt.Ji gali būti naudojamos daug kartų, aplinkai palankesnės nei vienkartiniai tie.Puikiai tinka tiems, kurie mėgsta "PASIDARYK pats" amatų.

Paketą, Įskaitant: 1X Kristalų Epoksidinės Pelėsių

Žymos: m14 letena, mažas rinkiniai, žemėlapiai led, led pp03, ls 9632p, spynos f1, langerry, garsiai 48v, m390 sng.

Modelio Numeris HG25819A1
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Kalėdų Eglutė talpinimo Silikono Formos už Medžio Formos Supjaustyti Pelėsių

Kalėdų Eglutė talpinimo Silikono Formos už Medžio Formos Supjaustyti Pelėsių "Pasidaryk pats" Crystal Epoksidinės Uv Dovanų Dėžutėje Papuošalai, Įrankiai, Šablonai,

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti