Parduotuvė pagal Kategorijas

3pcs/set Rankų Priežiūros Kremas Moisturzing Maitina Anti-kreko Stabdžių Sausa Ranka Balinimo Mergaitė Žiemos Odos Priežiūros Losjonas Rinkinys

Nauja

€3.88

Produkto Aprašymas

3pcs/set Rankų Priežiūros Kremas Moisturzing Maitina Anti-kreko Stabdžių Sausa Ranka Balinimo Mergaitė Žiemos Odos Priežiūros Losjonas Rinkinys

Produkto Aprašymas

Prekės Nr.: 77194 Aprašymas Rankų kremas nustatyti MOQ 1PCS Spalvos 3 vnt./nustatyti, Multi medžiagos gali būti pritaikyti Paslaugų RTS DYDIS L137*W25*H125MM Masinės gamybos švinas laikas 30-35days po mėginio patvirtinta, Jei norite OEM Individualų Mėginio Švino laikas 7-15 Dienų mokėjimo Sąlygos, T/T,LC,Paypal, grynųjų pinigų, alipay ir kt.Normalus Pakavimo 3pcs/set; 96 vnt. / ne lauke.pakuotės gali būti pritaikytas.

DUK

1. Q:Kaip pateikti užsakymą?

A:(1)Vieta užsakymą dėl alibaba platforma tiesiogiai → Baigti mokėjimo → Išsiųsti prekes. (2)Siųsti Užklausą → Derėtis dėl informacijos apie produktų → gauti sąskaitą faktūrą → Siųsti mokėjimo → Pradėti gaminti → Prekes, kad išsiuntė ir siūlo sekti informaciją → Prekes gavo.

2. Q:Koks jūsų įmonės pagrindinis produktas?

A:Lipstick/Lipgloss/Pressed Milteliai/Eyeshadow/Skaistalai/Fondas/Eyepencil/Nagų lako/Mascara/Makeup kit/BB Kremas/Gruntas.

3. Q:Koks tavo MOQ ir pristatymo laiką?

A:Paprastai MOQ 12pcs už "KAN" logotipas RTS užsakymą, mes galime padaryti tiek didmenininkas ir OEM/ODM.Paprastai ji turi 15days jei turime sandėlyje, vamzdis, 35-45days OEM.

4. Q: Ar jums siūlome OEM?Ar galiu spausdinti savo prekės ženklas/logotipas ant prekės?

A: Taip, prašome pateikti mums sertifikavimo registruotis iš anksto.

5. Q: Koks tavo MOQ, jei noriu spausdinti savo prekės ženklo/logotipo?

A: 6,000 vnt. už kai kuriuos elementus, tai yra geriau, kreipkitės į mus dėl išsamesnės informacijos.

6. Q: aš galiu padaryti, kad mažas, kad būtų galima patikrinti rinkoje pirmą?

A: Taip, pagal tą nedidelį kiekį, ji tik gali būti prieinamas dizainas mūsų prekės ženklą.(Pvz. pirkti mūsų prekės: kan)

7. Q. Galite siųsti mėginius iki mūsų užsakymo elementus?

A: Taip, mėginys gali būti nemokama, jei mūsų prekės ženklo, bet bijau, krovinių mokestis turi būti sumokėti jūs pirmas.

8..Q:Gali jums pasiūlyti visas spalvas kiekvienos prekės mėginiai?

A: mes Visada siūlome 1 ar 2 spalvų kiekviena prekė nemokamai, visos spalvos gali būti

galima.

9.K.: Ir ką apie OEM mėginio, turėčiau mokėti, ar tiesiog reikia mokėti gabenimo mokesčio?

A: OEM mėginys turėtų būti suprojektuoti ir pagaminti vėl savo reikalavimą, taigi, ne tik gabenimo mokesčio, bet taip pat kurti ir gaminti mokestis bus mokamas pirmiausia, žinoma, tai grąžinsime jums, kai užsakymas bus patvirtintas, taip pat.

10 Klausimas: ar kuris nors iš jūsų produktų ar ingredientų, kurie buvo išbandyti su gyvūnais?

A: Niekada!

Pakavimas Ir Pristatymas

1. Mažas užsakymą,mes galime išsiųsti jums express,tokios, kaip DHL,UPS,TNT ar AVS,Mes pasirinkti teisingą kelią, remiantis jūsų užsakymą.Galima pristatyti nuo durų iki durų.

2.Didelis užsakymą,mes galime išsiųsti jums oru ar jūra,jei oru,tai gali būti siunčiami iki oro uosto į artimiausią oro uostą;jeigu jūra,ji gali būti siunčiami uosto į jūsų uosto.Pls maloniai prašome pažymėti,turite atlikti muitinės formalumus patys.

3.Jei jokių kitų laivybos būdas,prašome būti laisvai pranešti mums.Mūsų Paslaugos

* Jūsų užklausą bus atsakyta per 12 valandų alibaba, el. paštu ir kitomis trumpąją susisiekti būdais.

* Gerai apmokyti ir patyrę štabų atsakyti į visus jūsų paklausimą laisvai kalbėti anglų kalba

* Apsaugos savo idealus ir visa jūsų asmeninę informaciją.

* Teikia pagalbą produkto ir logotipo dizainas

* Aukščiausios kokybės ir konkurencinga kaina

*Greitai lemti laiko ir pristatymo laikas

* Paslaugos OEM&ODM

* Mes bus parengti jums pavyzdys nemokamai prieš urmu gamybą, jei jūs turite pateikti big, kad ir nusiuntė mokėjimo.

Įmonės Informacija

Guangzhou Lidanlu Kosmetika Co., Ltd yra profesionalus OBM, ODM ir OEM kosmetikos serijos produktai.Mūsų gamykla buvo pastatyta pagal GMP standartus, dėl pirmos klasės kosmetikos gamybos įranga.Pildymo kambariai yra visiškai uždara, sterilus, be dulkių ir esant pastoviai temperatūrai.Mes turime erdvūs ir švarūs produkto saugojimo.Operacija buvo vadovaujamasi tarptautiniu mastu pripažintų reglamento ir produktų kontrolės standartus.Mes esame sertifikuoti pagal ISO22716:2007 (E) ir Geros Gamybos Praktikos (GGP) kosmetikos gaminiuose.Kosmetikos žaliavos yra importuojama iš Japonijos, Taivano, Jungtinių amerikos valstijų ir Europos užtikrinti, kad mūsų produktų kokybės, atitinka JAV FDA ir Europos EEB standartus.Siekiant patenkinti įvairius poreikius, rinkos, mūsų bendrovė teikia klientams pilną paslaugų spektrą, įskaitant paketo parinkimas, projektavimas, formulė R&D ir gamybos.

Žymos: kūno kremas sausai odai, balta caro kremas, lenkijos medienos, gamtos bičių vaškas, beewax, kojų skausmas kremas, Nekilnojamojo šilko, beewax lenkijos, sklandžiai kojų kremas, draugų rankų kremas.

Naudoti Įstaiga
GZZZ YGZWBZ
Formulės Kremas
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Nepraleidžia No
Pažymėjimo Numeris 20170399
Vienetų skaičius Combo
Modelio Numeris 77194
Naudojimas rankų priežiūra
NET WT 30ml*3
Tipas FONDAS
Kilmės KN(Kilmės)
Svoris 90ml
Komponentas beewax
Dydis Full Size
Sertifikavimo GZZZ
Odos Tipas visų tipų odai

Parašyti atsiliepimą

3pcs/set Rankų Priežiūros Kremas Moisturzing Maitina Anti-kreko Stabdžių Sausa Ranka Balinimo Mergaitė Žiemos Odos Priežiūros Losjonas Rinkinys

3pcs/set Rankų Priežiūros Kremas Moisturzing Maitina Anti-kreko Stabdžių Sausa Ranka Balinimo Mergaitė Žiemos Odos Priežiūros Losjonas Rinkinys

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti