Parduotuvė pagal Kategorijas

Bluetooth 5.0 NFC Garso Imtuvas, Belaidis Siųstuvas-Imtuvas Low Latency Audio Adapteris TV, PC Garso Namų garso sistemos Garsiakalbis

Nauja

€3.80

Bluetooth 5.0 NFC Garso Imtuvas, Belaidis Siųstuvas-Imtuvas Low Latency Audio Adapteris TV, PC Garso Namų garso sistemos Garsiakalbis

Funkcijos: 1.Bluetooth5.0 Siųstuvas ir Imtuvas: nešiojamų Bluetooth adapteris gali būti naudojamas kaip siųstuvo arba imtuvo.Garso adapteris palaiko naujausius Bluetooth 5.0, ar siųstuvas režimu arba imtuvo režimu, jis gali būti suporuotas su 2 "Bluetooth" prietaisai, garsiakalbiai, tuo pačiu metu.

2.Daugiau jokio Uždelsimo: Įrengtas su Low Latency") technologija, 5.0 "Bluetooth" siųstuvas, Ji sumažina nedelsiant ir pagerina end-to-end garso greitį perdavimo, dėl aukštos kokybės, suderintas garsas, todėl jūs niekada nepraleisite įveikti.

3.Tobulą Porą: nešiojamų Bluetooth adapteris funkcijos skaitmeninių ir 3.5 mm/RCA garso sąsajos.Pagalba ir įvesties ir išvesties.Lengva parametrai mėgautis belaidžio garso namuose ar kelyje.Naudoti įtraukti skaitmeninio optinio pluošto garso kabelis (SPDIF IN / OUT), kad galėtumėte susisiekti su TV ar namų garso sistemos imtuvas teikti multi-channel high-definition optinis garso garso sistema.

4.Ilgo Nuotolio: Stream ir kontroliuoti savo muzikos patikimą ryšį iki 10m/33ft.Daugkartinio įkrovimo baterija parduotuvėse iki 24 naudoti iš vieno įkrovimo.Lengva naudoti, tiesiog plug and play.

5.Lengva Nešti: belaidis garso siųstuvas ir imtuvas yra ideali belaidžio garso sprendimus įvairiose situacijose ir naudoja.Ji turi pažangios laidinio ir belaidžio skaitmeninio garso technologija, kuri gali perduoti nuostabi garso išėjimo į pultelį.

Specifikacijos:

Pavadinimas: NFC Desktop "Bluetooth" Imtuvo & "Bluetooth" Siųstuvas

Modelis: M21

Dydis: 60*60*20mm/2.36*2.36*0.79 į

Medžiaga: ABS+PC

"Bluetooth" Versija: BT 5.0

Atstumas: 10M/33ft

Darbo maitinimas: DC5V (1-2.1)

Suderinama: Visi "Bluetooth" Garso Prietaisų, Parama A2DP/AVRCP/HFP Protokolas

Pareigos: palaikantys NFC, "Bluetooth" ir Garso Priėmimo, "Bluetooth" Garso Perdavimo

Pakavimo Sąrašas:

1*NFC Desktop "Bluetooth" Imtuvo & BT Siųstuvas

1*3,5 mm Audio Kabelis

1*USB Maitinimo Kabelis

1*3,5 mm RCA Kabelis

1*Naudotojo Vadovas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: audio "bluetooth" siųstuvas nfc, apt hd, belaidis garsiakalbis, numpad, edifier r1700bt, "bluetooth" auksas, "bluetooth" vikefon, bluetooth dongle orico, ip68, bluetooth 5.0 dongle usb.

"Bluetooth" Standartas Bluetooth V5.0
Prekės Pavadinimas Rondaful
Modelio Numeris Bluetooth 5.0 RCA Garso Imtuvas
Pakuotė Taip

Parašyti atsiliepimą

Bluetooth 5.0 NFC Garso Imtuvas, Belaidis Siųstuvas-Imtuvas Low Latency Audio Adapteris TV, PC Garso Namų garso sistemos Garsiakalbis

Bluetooth 5.0 NFC Garso Imtuvas, Belaidis Siųstuvas-Imtuvas Low Latency Audio Adapteris TV, PC Garso Namų garso sistemos Garsiakalbis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti