Parduotuvė pagal Kategorijas

20000mAh Saulės Energijos Banko Nekilnojamojo Saulės Įkrovimo Telefono Išorės Baterijos Kroviklis, skirtas "iPhone", "iPad", "Samsung" ir "Huawei" Xiaomi " LG "Sony".

Nauja

€24.92

20000mAh Saulės Energijos Banko Nekilnojamojo Saulės Įkrovimo Telefono Išorės Baterijos Kroviklis, skirtas "iPhone", "iPad", "Samsung" ir "Huawei" Xiaomi " LG "Sony".kt.

* Pridedamas 5 Saulės Kolektorių bus surinkti daugiau saulės energijos, nei tik vieno ar dviejų saulės kolektorių.Tai reiškia, kad jūs gausite daug greičiau, saulės baterija, kai jūs ne lauke, tai bus labai svarbu, kai jūs patenkinti, avarinės situacijos. * Super ryškus LED šviesos su 3 režimas skubios pagalbos, pastovus šviesos, blykstės ir SOS.Tai yra labai naudinga veikla lauke. * Žinoma, tai saulės energijos draudimas tik galima įkrauti saulės, taip pat ji galėtų būti papildytos namų elektros lizdo.Jūs galite jį naudoti namuose, kaip įprasta, galios bankas. * Ateina su kabliu, ir " micro usb įkrovimo kabelis kaip dovana, lengva laikyti rankoje arba pakabinti bet kur, jūsų nori. * USB išėjimas turi būti atsparus vandeniui padengti byla, kuri padės jums geriau patirtis ne lauke, tai padės jums daugiau. * Yra CE, FCC, RoHS sertifikuotos; Trumpo jungimo ir apsaugos nuo viršįtampių technologijų jus ir jūsų prietaisų sauga. * Plačiai Suderinamas su daugeliu USB-Už prietaisų, tokių kaip "iPhone", "iPad", "Samsung", "Huawei", Xiaomi", "Sony", HTC, "Nokia", "Motorola", OnePlus, KOLEGA, Vivo ir kt.

Techniniai duomenys:

* Baterija: 20000mAh Li-polimero * Saulės energija: 5V250mA x 5 * Įvestis: 5V2A(Maks.) * Dviguba Galia: 2.1 Uostų (Max 2.4) * Matmenys: 155*80*25mm/6.1*3.14*0.98 colių * Svoris: 523g/18.4 oz/lb 0.87

Šiltas priminti:

1. Prašome imti ji po STIPRAUS saulės spindulių, netaiko jai debesuotą dieną arba vietoje, per stiklo e.g langą arba automobilį) 2. Saulės baterija skirta ekstremalioms situacijoms, o ne pirminis šaltinis įkrovimo dėl kompaktiškas saulės skydelio dydį ir saulės intensyvumo, ji gali imtis 21 valandų pagal direst stiprus šviesos visiškai nemokamai(yra 7-8 valandų saulės per dieną).Todėl mes labai rekomenduojame įkrauti saulės įkroviklis per adapterio arba kompiuterio, kurių tik imtis keletą valandų 3. Yra 4 žibintai, pirmoji lemputė reiškia, 0-25% baterijos liko antra, yra 25-50%, trečioji-50-75%, ir ketvirta yra 75-100%.Paprastai, ji gali pasiekti 25% baterijos po 5 valandas įkrauti po stipraus saulės spindulių, taip, tik pirmą šviesa bus 4. Vandens lašas yra gerai, bet prašau nemerkite jo į vandenį

Žymos: bankas galia, saugiklis saulės elementų, elektrinė, mewtwo pliušinis žaislas, bankas galios saulės, garbė, bankai galia, 20000mah, galia banko 20 20000 mah, maitinamas baterija bankas.

Garantija 18 mėnesių
Kokybės Sertifikavimo FCC
Savybės Pastatytas Kabeliai
Svoris Other
Suderinama iPhone 6 6s 7 7plus "iPhone" 8 "iPhone" X "iPhone" 10 "Samsung", " LG Huawei
Dydis Other
Tipas Nešiojamų Galia Bankas
Įkrovimo Prietaisai Smartfon
Korpuso Medžiaga Silicio
Baterijos talpa 20000mah
Kilmės KN(Kilmės)
spalva Oranžinė
Išvesties Sąsaja Dvigubas USB
Įvesties sąsaja Micro Usb
Prekės Pavadinimas ALLPOWERS
Paramos greita įkrovimo technologijos Vienas būdas, kaip Greitai Įkrauti
Palaiko Saulės Energijos Taip
Baterijos Tipas Li-polimero Baterijos
Yra LED Lempos Apšvietimas Taip

Parašyti atsiliepimą

20000mAh Saulės Energijos Banko Nekilnojamojo Saulės Įkrovimo Telefono Išorės Baterijos Kroviklis, skirtas

20000mAh Saulės Energijos Banko Nekilnojamojo Saulės Įkrovimo Telefono Išorės Baterijos Kroviklis, skirtas "iPhone", "iPad", "Samsung" ir "Huawei" Xiaomi " LG "Sony".

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti