Parduotuvė pagal Kategorijas

Xinidc Webcam 1920*1080 HD Kompiuterio Web Cam Nešiojamas Darbalaukio Smart TV " USB Plug ir Play silpnam Įgyti 1080P Built-in Mic W6

Nauja

€33.22

FULL HD 1080P USB KAMERA: Tiesa gyvenimo HD 1080P (1920*1080 pikselių) vaizdo įrašas, kuris fiksuoja labiausiai jaudinančių informacijos, 30 fps, Upelio ir įrašyti energingas.Automatinis apšvietimo korekcija, užfiksuoti balso iki 8m/26ft atstumas aiškiai.BUILT-IN MIKROFONO IR FUNKCIJAS: Build-in Mic mūsų webcam USB suprasti, automatinė foninio triukšmo mažinimo, kuris, kad jūsų garso daugiau Crystal-clear būti išklausytam, kai kalbuosi su draugais.Veikia su Skype, Yahoo Messenger", "Microsoft Live Messenger".Mūsų web kamera, tinka daugeliui kartų, kaip šeimos nuotolinio vaizdo, gyventi ir office ir t.t., labai patogu ir praktiška PLATUS SUDERINAMUMAS: Mūsų HD kamera ateina su USB2.0 jungtis PC/Laptop/Mac ,lengva įdiegti , plug-and-play ,ne vairuotojas reikalingi.Suderinama su "Windows XP", "Windows 7/8/10, Mac OS 10.6 arba naujesnė versija, "Chrome OS", " Android v4.0 arba virš Dirbti su PC, Notebook, laptop, kompiuterių, "Android" TELEVIZIJOS, kuri yra USB prievadą.LENGVA ĮDIEGTI: Prijunkite ir žaisti, nėra tvarkyklių, reikalingų, tiesioginio vaizdo skambučių dėl įvairių socialinės žiniasklaidos svetainių,.LANKSTUS IŠDĖSTYMAS: lankstus pasukti įrašą su 1.8 M/6ft USB maitinimo kabelis. 90° reguliuojamas laikiklis multi-angelai krovos poreikius, monitorių, nešiojamųjų, kompiuterių, stalas ir net kitų plokščių paviršių.UNIVERSALUS ĮRAŠŲ: Su built-in montavimo įrašą ir trikojo sriegis, galite prijungti jį tiesiog apie ką nors, galite manyti, kad.Ar tai būtų dėl LED monitoriaus, nešiojamojo kompiuterio dangtį, ar stalas, ar skaitiklis viršuje.

Apie

Pristatymas: 1.Prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas po mokėjimai pašalinta.ir mes stengiamės laivybos atlikti užsakymus per 8-24 valandas po jūsų mokėjimo muitinėje. 2.Visi užsakymas bus siunčiami iš sekimo numerį. 3.Mes taip pat palaikome greitai siuntą "EMS" "DHL" (turi papildomą mokestį) Apie Mokėjimo: 1.Mes tik laivas elementai, pristatymo adresą, kurį patvirtino, su Baltijosvm.lt, todėl prašome patvirtinti registracijos adresą į Baltijosvm.lt svetainėje yra teisinga. 2.Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.Dėkojame už jūsų supratimą.Kreipkitės į MUS: 1.jei yra klausimų dėl prekės jus domina,nedvejodami kreipkitės į mus 2.jei yra kokių nors problemų, apie elementus, kuriuos turėjo purchaseed.Pease praneškite mums jaustis laisvai.mes padarysime viską paslaugos jums.Apie Atsiliepimą: 1.Ačiū perkant iš mūsų.Augimą mes jau patyrė yra todėl, kad klientai, kaip jūs, kurie ištikimai remti mūsų verslo.Mes vertiname jūsų pasitikėjimą, ir mes padarysime viską, kad ir toliau gerinti mūsų daiktų ir mūsų serivice. 2. jei yra kokių nors klausimų ar pageidavimų, prašome jaustis laisvai susisiekti su mumis, mes desime visas pastangas, kad išspręsti šią problemą už jus.Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų ,prašome imtis šiek tiek laiko palikti 5 žvaigždučių atsiliepimą apie mus.labai ačiū iš anksto.

Žymos: havit kamera 1080p, web kamera, 1080p kamera, tv, 1080 p kamerą, ueb cam, sony kameros, hd pc kamera, web kameros 1080p 60, "android" televizijos kamerą.

vaizdo Jutiklis CMOS
Maks. Rezoliucija 1920X1080
Sąsajos Tipas USB
Modelio Numeris W6
Prekės Pavadinimas xinidc
Pakuotė Taip
Automatinis Fokusavimas No
Pikselių 2 Mega

Parašyti atsiliepimą

Xinidc Webcam 1920*1080 HD Kompiuterio Web Cam Nešiojamas Darbalaukio Smart TV

Xinidc Webcam 1920*1080 HD Kompiuterio Web Cam Nešiojamas Darbalaukio Smart TV " USB Plug ir Play silpnam Įgyti 1080P Built-in Mic W6

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti