Parduotuvė pagal Kategorijas

Automatinis Alkoholio, Sterilizavimo Balionėlis 320ML Touchless Purkštuvas Stalas Smart indukcijos sterilizer Punch-nemokamas Montavimas Ranka

Nauja

€14.10

Septyniasdešimt tūkstančių septynių šimtų dvylikos

Techniniai duomenys:

Infraraudonųjų spindulių jutiklį, kiekybiškai gaminti rūko 40ml/h

Gali būti įdiegta be skylių ir nėra pažeisti sienos

Padalinta dizainas, greitas skysčio keitimas, lengvai atjungti

Sukite vandens bakas ir atidarykite jį pakeisti skystis

Mažas dydis, tinka įvairioms aplinkoms

Tris purškimo režimus

Indukcijos režimas/long purškimo režimas (purškiamas 30s ir stotelė už 10min, gali dirbti nepertraukiamai dirbti 8 val.)/aromaterapija režimas (purškiamas 2s ir stotelė už 30 min.,)

Mygtuko Funkcija

Paspauskite mygtuką, kad ciklas: Numatytoji Indukcijos - Ilgai Spray - Aromaterapija - Išjungimo

1. Prieš mokėti jūsų užsakymą, prašome įsitikinkite, kad įtraukėte teisingas pasirinkimas.Nes kai kurie produktai yra keletas skirtingų pasirinkimų, pavyzdžiui, produkto apima gaminio pati ir kai pakeitimas priedai.Jei nesate tikri, susisiekite su manimi, pirma.

2. Jei radote skirtingų produktų, o ne tai, kas jums tikrai reikia, kai atidarote sklypas, prašome susisiekti su manimi problemoms spręsti pirmiausia.Prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą, be jokių koordinavimas, kitaip jis nebūtų naudinga siekiant apsaugoti jūsų naudai.

1. Visi produktai yra standartizuotos pakuotės, paprastai mes naudojame plastikinį maišelį supakuoti produktai.tiesiog taip:

2. Mes atidžiai patikrinti jūsų užsakymų paketą, įsitikinkite, kad viskas yra geros būklės, prieš siunčiant jį.Jei radote produktas neveikia, prašome susisiekti su manimi pirma.

1.Mes bus išsiųsti užsakymą 1-5 darbo dienų, ir jis turi beveik 7-40 dienų iš Kinijos į jus.

2.Kaip žinote, pristatymo laikas priklauso nuo laivybos bendrovės, oro linijos, muitinės kontrolės ir vietos post office, todėl mes negalime kontroliuoti, tai tiksliai.Jei siuntinys neatėjo į tikėtasi, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes jums sekti jį ir dirbti su jumis.

1.Atsiliepimai yra labai svarbus man ir kitiems pirkėjams ateityje.Prašome palikti atsiliepimus be jokių pastabų.Tikiuosi, jums gali pasakyti savo naudojant patirtis man ir kitiems.

2.Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome atlygis man 5 žvaigždučių atsiliepimus, tai padėtų skatinti savo pardavimus.Būčiau labai vertiname jūsų rūšies veiksmų.

Žymos: vandens dezinfekavimas, namų smart, tyrimas tabl, nustatyti pin punch, purškimo vandens purkštuvas, geriamojo alcool, aparatas centras punch, zundapp, hole punch, Alkoholio Testeris.

Elemento Tipas Smart indukcijos sterilizer
Prekės Pavadinimas TINME
Įtampa (V) 5V
Įkrovimo režimas 2 USB tiesioginis mokestis
Galia (W) 2W
Įkrovimo režimas 1 4* AA baterijos (neįtraukta)
Sertifikavimo CE
Įrengimas Stalo / Nešiojamų

Parašyti atsiliepimą

Automatinis Alkoholio, Sterilizavimo Balionėlis 320ML Touchless Purkštuvas Stalas Smart indukcijos sterilizer Punch-nemokamas Montavimas Ranka

Automatinis Alkoholio, Sterilizavimo Balionėlis 320ML Touchless Purkštuvas Stalas Smart indukcijos sterilizer Punch-nemokamas Montavimas Ranka

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti