Parduotuvė pagal Kategorijas

1PC H4 HS1 P43t LED Motociklo priekinių Žibintų Lemputė Ne Klaida Motociklą Apšvietimo Prožektoriai, Interjero Žibintai 6000K Šviesos Bi Hi/Lo Žibintai

Nauja

€18.43

1PC H4 HS1 P43t LED Motociklo priekinių Žibintų Lemputė Ne Klaida Motociklą Apšvietimo Prožektoriai, Interjero Žibintai 6000K Šviesos Bi Hi/Lo Žibintai

Pagrindiniai Privalumai:

Pastatytas LED driver dizaino , O šviesos (visos teisės saugomos CNSUNNYLIGHT) suteikia daugiau šviesos ir daugiau Koncentruotos šviesos galia.Visiškai aišku, 6000K balta šviesa @ 12000Lm/set LED apšvietimas, be tamsių dėmių!Pro-Turbo LED yra tik šviesa, kuri naudoja Apversti LED ir Lanko Optinio Pluošto technologija garantuoja puikų spindulio modelis, be jokių tamsių dėmių ar rūkas šviesos.Pagerinta Šilumos Sukeltas šilumos kontrolė su LED driver ir Turbo Cool Ventiliatorius užtikrina, kad jūsų lemputes ilgiau nei jūsų automobilio!Daugiau nei 50 000 val puikių, nuolatinis apšvietimas.Darbai po vandeniu!Rainproof vairuotojas, būsto ir ventiliatorius veikia net atšiauriomis situacijose.Gali būti montuojama 20 min iš karto!ADOB Šviesų žibintai yra pagaminti pakeisti savo vertybinių popierių būsto ir kištukiniai lizdai.Tiesa, multi-funkcija lizdas maišelį, tame tarpe 6 rūšių konversijos lizdai, Trys letena H4, Didelis Trys letena, Didelis dual nagus BA20D, Haojue Suzuki, Honda, elektrinių motociklų, Viena letena P15D-25-1. Kad iš CNSUNNYLIGHT Apšvietimas tikrai nerimauti nemokamai patirtis!Mes siūlome nemokamai 1 metų garantija ir gyvenime paramą!

Pagrindinės Funkcijos: Dual beam: H4/HB2/9003, Hi Lo pluošto(su 12pcs Apversti šviesos diodai (Led), Naudoti lizdas, maišelių keitimas H4, kad HS1, P43t, BA20D, P15D-25-1. Šviesos srautas: 12000Lm/pora (6000Lm/lemputės).Įėjimo Galia: 60Watt/pora (30W/lemputės).Nominali Srovė: 2.5 Amp (plius arba minus 0.2 Amp)@12V.Votage: DC 8-48V, 12V/24V prieinama.Tik plug and play.Reguliuojamas šviesos spindulys: lizdą arba lempa kūno gali būti pasuktas 120 laipsnių kampu reguliuoti apšvietimo galia modelį.Spindulio Kampas: 360 laipsnių.Šviesos šaltinis: Aukštos Lumin Apversti luce Led.Pastatytas Turbo ventiliatorius Aušinimo.IP67 klasės vandeniui.Super šilumos išsklaidymo.Jokių trukdžių dėl Automobilio Radijo.Jokio vėlavimo į šviesą.Super ilgas tarnavimo laikas 50.000 val.Spalva Pasirinktinai: 6000K Balta luz.Tinka daugeliui automobilių, sunkvežimių, motociklų, motos, Visureigiams, UTVs, Valtys ir dauguma transporto priemonių lampadas.

Pakavimo Įtrauktas : 1 vnt LED lemputės lizdą maišelį.

Įrengimas Įspėjimas:

Kaip saugos atsargumo priemonių, įsitikinkite, kad automobilis turėjo laiko atvėsti tinkamai prieš pradedant diegimo procesą.

Įdėti automobilį į stovėjimo aikštelę ar įsitikinkite, kad ji gerai pavara.

Įsitikinkite, kad degimas išjungtas, o klavišai pašalintas.

Būti atsargūs, kad būtų išvengta nudegimų, ypač tada, kai įjungti arba išjungti transporto priemonių apšvietimo.

Būkite atsargūs, traiškymo ar pjovimo lemputės.Taip pat įsitikinkite, kad nelieskite lemputės su pirštais, nes tai bus sukelti sugeriamasis.

Visapusiškai ištirti ryšį pasiteirauti, uostų ir laidai kaip klaidingas ryšys gali sukelti apšvietimo problemas.

Įsitikinkite, kad pabaigos lemputė neturi liestis su vidaus apšvietimo skydas iš žibintų reguliavimas, kai lemputė.

Q&A

Kai jūs laivą iš mano užsakymą?

Mes laivą iš visos prekės pagal užsakymą, kai lėšų praeiti rizikos kontrolės.

Aš galiu pasitikėti nuotrauką įdėjo?

Visos nuotraukos yra 100% originalus ėmėsi mūsų fotografas.

Spalvos gali būti skyrėsi skirtumai tarp kompiuterio monitorių nustatymo ir plika akis spalvų skirtumas.

Atsiliepimai:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, prašome palikti mums visus 5 žvaigždučių gerų atsiliepimų.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.Mes stengiamės išspręsti problemas.Jokios garantijos, siūlomi jei yra kokių nors atsiliepimų mažiau kaip 5 žvaigždučių prieš bendravimą.

Garantija:

1 metų garantinį laikotarpį.

Garantijos Sąlygos:

1.Ši Garantija apima defektų, atsiradusių dėl nekokybiškų dalių, medžiagų ar gamybos, su defektai atsiskleidžia per 12 mėnesių nuo pirkimo datos.

2.Garantija taikoma tik produktai pristatomi pagal galiojančius užsakymus internetu, bet ne jų įrengimas.

3.Produktas yra laikomas trūkumais, jei ji nesugeba atlikti savo funkcijų, aprašytų aukščiau specifikacija arba viršija vidutinį nominali nesėkmės rodiklis.

4.Garantija neapima normali sumažinti šviesos srautą, ir pereiti šviesos spalvos temperatūra per tarnavimo laikas LED lustai.

5.Garantija neapima žalos, dėl aplaidumo, piktnaudžiavimo ar netinkamo įrengimo.

6.Garantija nustoja galioti, iš karto, kai yra jų pakeitimai ar remontas atliekamas be išankstinio leidimo iš jav.

Garantija:

Jauskitės laisvai susisiekti su mumis, kad failas garantinį reikalavimą, jei manote, kad jums pasireiškė gaminius su trūkumais, derinimo.Garantinės paslaugos bus teikiamos iš karto po kurios atitinka šias sąlygas:

Žymos: d1s 35w 55w, išorės motociklo led žibintų, ford focus 3 h7, led, led žibintų 3 colių, h4 led, lemputė motociklas, faro motociklas, hs1 led, mėlyna liustra, h4.

Reguliuojamas Šviesos Lizdas gali būti pasuktas 120 laipsnių
spalva 6000K Šalta Balta
Sertifikatas CE, Rohs, ISO 9001-2008 E50 IP68
Kilmės KN(Kilmės)
Šviesos Srautas 6000LM/Lemputė
Lizdas krepšys Tiesa, multi-funkcija lizdas maišelį, tame tarpe 6 rūšių konversijos lizdai
6 Rūšių konversijos lizdas H4 HS1 P43t BA20D H6 P15D-25-1
pastatytas EMS Taip
Įtampa DC 8-48V (fit 12V,24V vehicles)
Prekės Pavadinimas cnsunnylight
Tinka motociklų modeliai dėl moto šviesų aukštos artimąsias
Led Šviesos Tipas Vietoje, Koncentruotai
Paraiškos patikros Motociklai, Dviračiai, Motociklai, Sunkvežimiai, Valtys, automobilių, kitų transporto priemonių
Super ilgas gyvenimas 50.000 Valandos
Dual Sijų Motociklo H4 HS1 P43t už moto priekinis žibintas
Liumenų 6000lm
Puikus Apšvietimas Modelis tinka projektorius/ atšvaitas žibintai
Įrengimas Žaisti ir plug
galite tinka Už Haojue, už Suzuki, Honda, elektrinis motociklas
Produkto pavadinimas H4 HS1 P43t LED Motociklo priekinių Žibintų Lemputė Ne Klaida Motociklą Apšvietimas
Jokių trukdžių Radijo Taip
5 metrų Lux 4014 Lux, daug didesnis nei 85Lux Halogenine
Spalvos Temperatūra 6000K
Šviesos Šaltinis led

Parašyti atsiliepimą

1PC H4 HS1 P43t LED Motociklo priekinių Žibintų Lemputė Ne Klaida Motociklą Apšvietimo Prožektoriai, Interjero Žibintai 6000K Šviesos Bi Hi/Lo Žibintai

1PC H4 HS1 P43t LED Motociklo priekinių Žibintų Lemputė Ne Klaida Motociklą Apšvietimo Prožektoriai, Interjero Žibintai 6000K Šviesos Bi Hi/Lo Žibintai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti