Parduotuvė pagal Kategorijas

ZYBAISHUN Aukštos Kokybės "Chrome" Šoninių posūkio Žibintas / Šviestuvo Apdaila Automobilį Buick Exel Opel ASTRA J Apima XT / GT 2012-m.

Nauja

€5.15

1. apie produktą: Diegimo instrukcija: nuvalykite paviršių iš automobilio, laikykite jį sausai, produktas yra lengva įdiegti, ne audros. 2. Dėmesio: 1).Jei turite kokių nors klausimų arba klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. 2).Klaidų gali atsirasti dėl rankinis matavimas. 3).Visi mūsų produktai yra paprastos pakavimo, be mažmeninės prekybos langelį. 4).apie nuotraukoje, kurioje mūsų parduotuvėje, ten yra bazinė šio produkto, nes kitą monitorių ir ryškumą, gali būti, kai mažą spalvų skirtumas. 5).Rusijos pirkėjas Atkreipkite dėmesį: prašome pasiūlyti, pavadinimas (vardas imtuvas tvarka.Priešingu atveju, mes neatsakome už dėl nepristatymo, kurį sukelia informacijos stoka. 6) jei turite bet kokių klausimų apie tai, prašome susisiekti su mumis prieš jums rasti savo atsiliepimus apie mūsų svetainę. 3. apie pristatymą: Prieš jums mokėti užsakymą, privalote laikytis šių konvencijų: 1) Mūsų kainos nėra jokių muitų ar mokesčių.Už papildomą muito ar muitinės mokestis, pirkėjai yra atsakingas. 2) Pristatymo trukmė priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, gali užtrukti iki kelių dienų.Pristatymas gali priklausyti nuo to, švenčių, renginių ir kitų neaiškumų.Mes negalime garantuoti atvykimo laiką. 3) Jei nepasiekia 50 darbo dienų, pasakykite man, mes išplėsti apsaugos laiko 4) Jei jums nereikia gauti prekes per 60 darbo dienų (Brazilija 90 darbo dienų), mes grąžinsime ar atkurti.Jei nenorite laikytis konvencijų, prašome nereikia mokėti už užsakymą, ir mes negalime pasveikinti visus ginčus dėl pristatymo.Paprastai pristatymo laikas, kad daugelis šalių yra 25-45 darbo dienomis (Rusija Argentina 45-70 Darbo dienų ir Brazilija 70-90 darbo dienos) 5) dėl Baltijosvm.lt tik apie 25 šalys gali pasirinkti pristatymą "Kinų pašto įprasta maža pakuotė plius" arba "Post suomija Suomija", tai nemokama laivybos, bet be stebėjimo informaciją.

Žymos: atveju opel insignia, ratu "chrome" astra j, opel astra smart raktas, opel astra dangtis, opel astra j "chrome " durų", q50 apdaila, virtuvės peilis mažas, "android" auto opel astra, rokeris astra j, f32 apdaila.

Pakuotė Ne Supakuoti
Medžiagos Tipas ABS
Elemento Ilgio 12cm
Tipo Lipduku Automobilių Žibintai
Lipdukas Rodymas Automobilių Šviesos
Elemento Aukštis 0.5cm
Modelio Pavadinimas KLOP
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ZYBAlSHUN
Modelis Oem
Elemento Tipas Lipdukai
Dizainas Spalvos Keitimas
Elemento Plotis 6cm
Kategorijos 3D
Tipas Kitos 3D Lipdukas

Parašyti atsiliepimą

ZYBAISHUN Aukštos Kokybės

ZYBAISHUN Aukštos Kokybės "Chrome" Šoninių posūkio Žibintas / Šviestuvo Apdaila Automobilį Buick Exel Opel ASTRA J Apima XT / GT 2012-m.

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti