Parduotuvė pagal Kategorijas

Kalėdų Stačiakampio Vandeniui Skalbti Spillproof Staltiesė Dėmių Atsparios DecorativeTable Audiniu Valgomasis HFing

Nauja

€12.09

įstaiga, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; }

Kalėdų Stačiakampio Vandeniui Skalbti Spillproof Staltiesė Dėmių Atsparios DecorativeTable Audiniu Valgomasis HFing

Prekės Specifikacija:

Savybės:

Patvarus Raukšlių Atspari staltiesė, paimtos iš importuoti aukščiausios kokybės medžiagos.Puikiai papuoš jūsų šventinį valgomasis parametrai.

Mūsų Kalėdinė staltiesė funkcijų išsiliejimas ir dėmių atspariu laku, kuris daro tai, papildomų praktinių.Patvarus audinys efektyviai priešinasi ašaros ir įbrėžimų ant stalo užtikrinti, turite patogiai švenčių ir atostogų vakarienę.

Su unikalus atostogų snaigės dizaino, šis puikus Daugiafunkcinis staltiesė būtinai pridėkite reikiamą kiekį, stiliaus ir dvasios į savo atostogų šventės.Mūsų stačiakampio Stalo Saugiklis, puikiai tinka kasdieniniam naudojimui, šalis, maitinimo įstaigos, kavinės, pietus, priešpiečius, potlucks, GRILIS, furšetai, kūdikių dušai, vidaus ir lauko darbams, vestuvėms ir daugiau.

LENGVA PRIEŽIŪRA: Ši lentelė dangtelis yra saugus ir gali būti mašiną nuplauti ir džiovinti džiovyklėje arba paprasta nuvalykite su drėgnu audiniu lengvas valymas po vakarienės.

Atsparus vandeniui ir Pašalinis įrodymas :tvirtas audinys yra atsparus vandeniui ,įbrėžimams ir nėra įtarimų,žada būti ilgalaikis ir stilingas priedas prie jūsų namų

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

Medžiaga: Poliesteris

Dydis: 150*150cm 150*180cm 150*200cm 150*260cm

Taikymo sritis: namai, viešbutis, vestuvių, pobūvių, kėdės nugaros apdaila

Komplektą Sudaro:

1xTablecloth

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: nėriniai staltiesė, valgomasis staltiesė, nappe rectangulaire, padengti tabl, pilka pokylių staltiesė, staltiesė atspari vandeniui, stalo staltiesė, namų textil audinio staltiesė, dekoratyvinis staltiesė elegantiškas stalo dangtis, nėriniai apvali staltiesė.

Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Modelio Numeris staltiesė
Funkcija Oilproof
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Namuose
Modelio Tipas džiugią
modelis SPAUSDINTI
Formos Stačiakampis
Dydis 150cm
Stilius Paprastas
Technics Nerti

Parašyti atsiliepimą

Kalėdų Stačiakampio Vandeniui Skalbti Spillproof Staltiesė Dėmių Atsparios DecorativeTable Audiniu Valgomasis HFing

Kalėdų Stačiakampio Vandeniui Skalbti Spillproof Staltiesė Dėmių Atsparios DecorativeTable Audiniu Valgomasis HFing

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti