Parduotuvė pagal Kategorijas

Žemės ūkio Produktų Rhodiola Milteliai, 500 g Natūralaus Nemokamas Pristatymas

Nauja

€20.94

Rhodiola Rosea Milteliai

Rhodiola Daugiausia Yra Platinamos Alpių ir Aukštai virš jūros lygio Sritis, ir Kinija Yra Daugiausia Platinamas Qinghai-Tibeto Plynaukštėje.Dėl Savo Atšiaurių Augimo Aplinkoje, Ji Turi Tvirtą Gyvybingumą ir Ypatingą gebėjimą Prisitaikyti.Taip Pat Plačiai Naudojama.Pavyzdžiui, Tai Gali Būti Siūloma Tinka Odos Kondicionavimo sistema bei Kasdieniam Naudojimui.Apsaugoti Žmonių Sveikatą ir Grožį.

Mūsų Rhodiola Milteliai Yra Pagaminti, Pasirenkant Geriausias Rhodiola Tablečių, Smulkinimas ir Sijojimas.Ne To.Prabos Yra 500 Akių. (Rhodiola Rosea Turi Daug ir Sunkiai-Mala Pluošto Šlifavimo Procesas Dėl Savo Pačių Medžiagą, Kurios Reikia Išsijoti Gauti Gana Smulkūs Milteliai).

Rekomenduojamas Naudojimo Rhodiola Milteliai

1: 3-5G Kiekvieną Kartą, Užvirinti su Verdančiu Vandeniu ir Maišykite skydas, Tada Quiescence 5-10 Minučių, Gerti Vandenį.Daugelis Žmonių mano, Kad Tibeto Įėjimo Reikia Valgyti Rhodiola Milteliai.Tiesą Sakant, Ne Tik Kad, bet taip Pat Vietovėse, kuriose yra Sunkus Rūkas ir Rūkalių.Ji Yra Naudinga siekiant Apsaugoti Savo Sveikatą.

2: Rhodiola Virėjas Congee.Naudoti 6G Rhodiola, Decoct ir Pašalinti Šlakus, Tada Supilkite Rhodiola Vandens į Ryžiai išverda Košės Kartu.Gali Būti Pritaikytas prie Kūno Silpnas Asmenys.Maitinamasis Kūno Turi Būti nuosekliai Laikomasi.Siūloma, Kad Valgyti Rhodiola Košės Dažnai Bus Naudingas Organas.

3: Rhodiola Kaukė Metodas.Paimkite reikiamą Kiekį Rhodiola Milteliai, Anželika Milteliai, Rožių Milteliai, Įpilama švaraus Vandens Arba Pieno ir Sumaišykite Jį į Purvo, Taikyti Veido.Tada Nuplaukite Jį 15-20 Minučių Vėliau.Tai padėtų Skatinti Odos Valymas, Rausvas Odos Spalvą ir Natūralų Grožį.

4: Rhodiola Odos Priežiūros Produktus.Dabar vis Daugiau ir Daugiau Žmonių Pagirti Žolių Odos Priežiūros.Tai Gali Būti Siūlomi Įtraukti Rhodiola Milteliai, kaip Vieną iš Žaliavų Žolių Odos Priežiūros Produktus (Šiuo Klausimu, Chemijos Pramonė, Kuri Yra Gana Sudėtinga, ir Mes nežinome, Kaip Padaryti, kad Jis Specialiai).

Šablono Kodą Šablono Kodą Šablono Kodą Šablono Kodą Šablono Kodą Šablono Kodą

Žymos: tarakonai insekticidas, veido milteliai, bronzer makiažas, Pušis, 3d spausdintuvo miltelių, boraksas, gipso miltelių, polvos sueltos, įspausti milteliai, plaukų chna.

Sertifikavimo ce
Produkto Kategorija Valgomieji Žemės Ūkio Produktai
Svoris 0.500
Pagaminimo Data tą pačią dieną gamybos
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Pardavėjai Qihe Blue Moon E-Komercijos Co., Ltd.
Mokestis Vienetas Krepšiai
Pakuotė dovanų pakavimo
Lytis Unisex
Prekės Pavadinimas KN Sveikatos
Kilmės Kinija
Tinkamumo Laikas 360 dienų

Parašyti atsiliepimą

Žemės ūkio Produktų Rhodiola Milteliai, 500 g Natūralaus Nemokamas Pristatymas

Žemės ūkio Produktų Rhodiola Milteliai, 500 g Natūralaus Nemokamas Pristatymas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti