Parduotuvė pagal Kategorijas

3 Gabalus Aukštos Kokybės Pjūklą 170/180 12" dydžio Grandines 44DL 3/8LP .050Guage Grandines

Nauja

€21.07

Pjūklą Tipas : Chiansaw Grandines 44Drive nuorodą, 3/8LP .050/ 1,3 mm Guage

3piece /set

Žaliava : 68 CrNiMo 3-3, Importuotų iš Vokietijos

Vežimas : Gernerally Kalbėti naudoti EUB tik kaina 15-25days bus atvykimo

Daugiau nei 2kgs mes naudojame dviejų paketų siųsti su EUB , tai yra ekonomiškai naudinga.

Pakuotė : Kaip jūsų reikalavimas

Kokybė gali būti varžėsi top produktas

Sertifikuotos : CE, UL

Kostiumas 170/180 12" dydžio baras (šis gal taip pat tiktų kitą pjūklą ,jei jums nėra labai aiškus ,pls nedvejodami susisiekite su manimi )

Aukštos Kokybės grandinės , aukštos kokybės medžiaga

Jei jums reikia juostą ir grandines pls susisiekti su manimi , aš suteikti jums gerą kainos ir Aukštos kokybės ,Lieti vadovas juostą ir Grandines SAE8660

Jei jums reikia ,bet kitų tinklų pls susisiekti su manimi ,Mes labai džiaugiamės, kad paslauga jums ,ir jei turite kokių nors problemų pls susisiekti su manimi, pirma , Mūsų grandinėje yra vrey patvarus , Pabandyti ,gal jūs galite rasti gerą tiekėją, su trunkantį bendradarbiavimą .

44Drive nuorodą, 3/8LP .050 Guage

SVEIKI ATVYKĘ Į MŪSŲ PARDUOTUVĘ , IR LABAI DŽIAUGIUOSI, KAD PASLAUGA JUMS , PLS NE HESITED SUSISIEKITE SU MANIMI , I ' M LOOKING EKSPEDITORIUS GAUTI JŪSŲ UŽKLAUSĄ

Jei jums nėra labai aišku, kas tipo grandinės norite ,Pls palikite man žinutę ir pasakyk man, tu pjūklą modelį ir dydį vadovas baras .mes jums rasti tinkamą tipo pjūklą už jums , galbūt, jei jūs turite grandinės tipas stalo , pls ,duok man, tai gali padėti mums geriau sužinoti, ką norite, grandinės .

Mes naudojate mūsų Bendros pakavimo

Grįžta Apribojimai:

1) Visas ataskaitas turi būti postmarked per 3 dienas nuo gavimo dienos savo paketą.

2) Jei prekė yra pažeista, mes turi susisiekti per 24 valandas nuo prašymo gavimo dienos.Mes negalime priimti jokių daiktų, kurių kvapai (kvepalai, dūmų ir pan.)

3) Visos originalios etiketės turi būti pritvirtinta jokių požymių dėvėti.

Laivybos Terminai Ir Sąlygos:

1) MES LAIVAS VISAME PASAULYJE.Visi nemokamas pristatymas prekės bus išsiųstos iš Kinijos paštu, oro paštu (išskyrus Savaitgalį).

2) Mes laivas per 1-3 wroking dienų gavęs mokėjimą, ir pristatymo laikas yra 5 to7 wroking dienų darbo dienų, Australija, TNT, kurias "fedex", kad JAV, Jungtinė Karalystė, Prancūzija

3) Mes laivas adresas Baltijosvm.lt.jei norite, kad laivas į kitą adresą,tai yra LABAI SVARBU, rašykite man ir paminėti savo SĄLYGINIO mokėjimo dėmesį į pardavėjo.

4)maloniai priminti u, jei u pirkti pjūklų grandinės pjūklą kartu ,gali išgelbėti pjūklų grandinės laivybos mokestis.

Mokėjimo terminas:

mes priimame sąlyginio DEPONAVIMO western union dabar!

1) Po to, kai jūs laimėjo/įsigijote prekę iš mūsų, jūs turėsite 7 dienas derinti visus kitus aukcionus/straipsniai.Kai esate pasiruošę kasos, prašome apmokėti visus savo daiktus į vieną bendrą mokėjimo ir nereikia mokėti savo daiktus į atskirus mokėjimus.Jei jūs padaryti du ar daugiau atskiri mokėjimai ji bus eiti kaip du atskirus užsakymus ir jums bus ne gauti kartu laivybos ir tvarkymo nuolaida ar kitų reklaminių pasiūlymų.

Susisiekite Su Mumis:

Mes tikimės, kad gauti savo artimiausiais el. pašto, momentinių atsakymas bus atgal į u witin 8 val. (išskyrus Savaitgalį )

Apie palikite atsiliepimą:

Dėkojame, kad pasirinkote mūsų produktus.Jei esate nepatenkinti gauta preke(s), Prašome susisiekti su mumis prieš atostogas Neutralus arba Neigiamų Atsiliepimų, Mes stengiamės sekti jūsų atveju, tikiuosi, kad jums gali suteikti mums galimybę reslove problemą sklandžiai būdu.

Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas, prašau, duokite man Postive atsiliepimus ir Penkių žvaigždučių paskatinti man geriau ir geriau.Ir po Penkių žvaigždučių rodo blogai stovi už manęs.

Žymos: cicular pamačiau, pjūklą mini, baterija pjūklą, 48vf baterija, pjūklą benzinas, raundas grandininių pjūklų grandinės, deko elektrinis pjūklas, kaulų mėsą pamačiau, smilgos grandininių pjūklų grandinės, grandininių pjūklų grandinės dri.

Modelio Numeris 44E
Struktūra Dantų Grandinės
Funkcija Grandininių Pjūklų Dalys
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Standartinius arba Nestandartinius STANDARTAS
Nuorodos 44E
Pikis 3/8LP
Guage .050
Medžiaga LYDINYS

Parašyti atsiliepimą

3 Gabalus Aukštos Kokybės Pjūklą 170/180 12

3 Gabalus Aukštos Kokybės Pjūklą 170/180 12" dydžio Grandines 44DL 3/8LP .050Guage Grandines

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti