Parduotuvė pagal Kategorijas

Ilgaamžė Ištraukiama Šuns Pavadėlio 16 Pėdų Nailono Šuo, Katė Švino Pratęsimo Mažylis Vaikščioti Virve, Atspindintis Ruletė Šunims

Nauja

€15.37

Automatinis teleskopinis šuns pavadėlio, atspindintis šuns pavadėlio Automatiškai šuns pavadėlio : laisvas - stabdžiai - stabdymo užraktas - release - traukti atgal Ergonomikos rankenos su silikono, minkštas ir neslystantis antikorozinės hoop Double atspindintis susiuvimo vadovauti saugiam naktį vaikščioti virve, yra ištraukiama greitai

Daugiau Funkcijų:

Automatiškai šuns pavadėlio : Laisvas - Stabdžiai - Stabdymo Užraktas - Release - Traukti Atgal.Patikima stabdžių sistema ištraukiama šuns pavadėlio daro švino tiesiog stabdžių ir užrakinti sklandžiai, kai jums reikia.

Atsparus nusidėvėjimui tvirtos ABS plastiko korpusas su ergonomiška rankena ir silikoninis neslystantis rankenos telpa į jūsų rankas,suteikia malonus pasivaikščiojimas patirtį su savo augintiniais.

Platus virvę su dvigubo reflective line ratlankio už gerą matomumą naktį.Padeda ir jums, ir jūsų augintiniai, siekiant padidinti saugą, o pėsčiomis tamsoje.

Judėjimas nerūdijančio plieno pavasario praėjo visą tempimo bandymo daugiau nei 50 000 kartų austas diržas, kurių skersmuo 5 metrai , iki daugiau nei 100 000 kartų, ir perdirbimo yra greitas ir sklandus.Tiesiog paspauskite stabdžių mygtuką arba užrakto stumia į priekį nykštį.

Bet tipų šuniui (iki 50kg/110lbs svorio, darbai dideliems šunims, taip pat vidutinių ir mažesnių šunų, suteikti jiems daugiau laisvės, o pagal jūsų kontrolės.

Specifikacija:

*Spalva: Žalia+Oranžinė

*Medžiaga: ABS Plastikas + Nailono Virvė

*Gaminio Dydis:

*Ilgis 17,5 cm/6.8 colių

*Plotis 12cm/4.7 colių

*Aukštis-4,2 cm/1.6 colių

*Traukimo Dirželiu Dydis: Ilgis 5M/16ft Plotis 1cm/0.3 colių

*Keliamoji Masė: L 50KG/110lb

*Keliamoji Masė: M 30KG/66lb

*Keliamoji Masė: S 20KG/44lb

Pastaba:

Niekada nebandykite atidaryti plastikinį apvalkalą arba ardyti, bet kitos dalys,pavasario viduje gali sukelti netikėtų traumų.Ir, prašome, kad jūsų šuo iš kramtymas švino.

Žymos: šuo ruletė, elektros pratęsimo švino, motomo multi dėžutę, aitvarai šunys, šuns pavadėlio, katytė pavadėlio, pavadėlio šuo pavadėlio, automatinis retractible pavadėlio, pavadėlio, šuns pavadėlio atsiimti.

Šuns Pavadėlio Tipas Bagažo Pavadėlio
Medžiaga ABS/TPR/PC/Nailonas
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 5M20KG30KG50KG
Funkcija Reflective
Spalvos Šviežia Žalia,Energingas Oranžinė
Automatiškai šuns pavadėlio laisvas - stabdžiai - stabdymo užraktas - release - traukti atgal
Sezonas Visi sezonai
Tipas Šunys
modelis Kietas
Yra Protingas Prietaisas No

Parašyti atsiliepimą

Ilgaamžė Ištraukiama Šuns Pavadėlio 16 Pėdų Nailono Šuo, Katė Švino Pratęsimo Mažylis Vaikščioti Virve, Atspindintis Ruletė Šunims

Ilgaamžė Ištraukiama Šuns Pavadėlio 16 Pėdų Nailono Šuo, Katė Švino Pratęsimo Mažylis Vaikščioti Virve, Atspindintis Ruletė Šunims

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti