Parduotuvė pagal Kategorijas

Madinga Peties Maišas Kietas Unisex Rankinės Didelės Talpos Neutralus Maišelį Unikali Asmenybė Maišelį Gatvės Daugiafunkcinis Krepšiai Juoda Pilka

Nauja

€20.94

Šios rankinės yra erdvus ir gerai padarė.Yra gražus pamušalas viduje taip pat.

Ne tik ji buvo stilingas, bet ir labai funkcionalus

jo maišas gerai padaryta ir tai yra didelės talpos.Spalva ir struktūra yra puikus taip pat.

Su paprastu dizaino ir kokybės medžiagos, jie duos daug charakterį, kaip metams bėgant ir jūs galite turėti daug metų naudoti, tai tikrai gerai padarė, universalus krepšys su nesenstantis stilius

APMOKĖJIMAS:

1. Mes priimame visus mokėjimo būdus, kad būtų palaikoma Baltijosvm.lt. 2. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė, mes galime pasiūlyti nuolaidą kainą.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nepaliks jokios informacijos apie mus, jei norite.

VEŽIMĄ:

1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Palikite mums savo telefono numerį ir pašto kodą.To reikalauja Kinijos Post Office.Kitaip, sklypo bus atmestas! 2. Visos prekės bus išsiųstos per 3-5 darbo dienas.

PRISTATYMO TERMINAS:

1. Įprastas pristatymo laikas yra rodomas žemiau.Bet mes negalime garantuoti, kad prekių pristatymo metu.

2. Jei apsaugos data bus bėga, tačiau prekių negavo, prašome susisiekti su mumis.Jei jūs sutinkate, galime jį pratęsti, įsitikinkite, kad jūsų pinigai yra saugūs.

SKELBIMAS:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

GRĮŽTA GARANTIJA:

1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas. 2. Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes arba atsiųsti jums naują ar grąžinti pinigus, kuo mes gauti grąžinama prekė.

ATSILIEPIMAI:

1. Jei yra kažkas negerai su prekės gavote, prašome susisiekti su mumis PRIEŠ paliekant bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes stengiamės rasti patenkintas sprendimas jums.Jūsų supratimas yra labai dėkingi. 2. Jeigu esate patenkinti elementus gavote, palikite teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių reitingą, jav.

Žymos: gėlių krepšiai ponios, rankinės, oranžinė, rankinėje darbo, unikalus originalios rankinės, unikali mados rankinės, unikalus didelis rankinukas, unikalus jeans rankinė, kamuolys rankinės, krepšys juoda moteris, juoda rankinė moterims.

Lytis Unisex
Elemento Tipas Rankinės
Prekės Pavadinimas GEMACAR
Apdaila NĖRA
Modelio Numeris 21TLY656
korėjos versija MINKŠTAS
Rankinės Tipas Pečių Krepšiai
Uždaryti Tipas STRING
Interjeras Mobilusis Telefonas Kišenėje
Formos Sulenkite Per
Pagrindinė Medžiaga Nailonas
Modelio Tipas Kietas
Rankenų/Dirželiai Vieną
Stilius Hip-Hop
Išorinis Dumblo Kišenėje
Kilmės KN(Kilmės)
Pamušalas Poliesteris
Rūšių maišelius Peties & Rankinės
Kietumas MINKŠTAS
Proga Universalus

Parašyti atsiliepimą

Madinga Peties Maišas Kietas Unisex Rankinės Didelės Talpos Neutralus Maišelį Unikali Asmenybė Maišelį Gatvės Daugiafunkcinis Krepšiai Juoda Pilka

Madinga Peties Maišas Kietas Unisex Rankinės Didelės Talpos Neutralus Maišelį Unikali Asmenybė Maišelį Gatvės Daugiafunkcinis Krepšiai Juoda Pilka

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti