Parduotuvė pagal Kategorijas

50pcs Šviečiantys Akmenys, Karoliukai, Pakabukai Švyti Akmens Uolų, "PASIDARYK pats" Dovanų Naktį Romantišką Šviesą skleidžiantys Vejai, Sodo Festivalis Apdaila

Nauja

€2.49

Medžiaga: fotoliuminescencinės pigmento + derva

Akmens dydis: apie 2-3CM

Kiekis: 50

Priglauskite ant šaligatvio, ir sudarytos sąlygos šiuos unikalius kraštovaizdžio akmenų ant krašto ir gėlių lovos ar dekoratyviniai sodai ir žuvų tankai.

Po visą saulės spindulių, švyti trunka apie dvi tris valandas

Klausimas: Kodėl aš turiu saulės per dieną, tačiau ji vis dar nėra ryškus naktį?

Atsakymas: Nes principas-šviesos spinduliavimas yra sugerti šviesos ir skleidžia šviesą, tai reiškia, kad jis pradeda skleisti šviesą, o saugoti šviesos.Jei šviesa yra absorbuojama per dieną, bet po sutemų, šviesos ciklą šviesos žibintas baigiasi, todėl jūs galite pamatyti tik šiek tiek.Šviesos silpną, bet kai įjungiate šviesą, jūs galite pamatyti, kad tai yra labai šviesus.

Pakavimo sąrašas:

50*Šviesos akmens

Žymos: šviesos gija karoliukai, dekoro akmenukas, plokščias akmuo, punk rock, sodo žibintas, šviesos metų karoliukai, "pasidaryk pats" pakabukai pasaka, tarpiklio tibeto, kaukė dantys, ametistas granulių.

Medžiaga Derva
Prekės Pavadinimas ILOVEDIY
Prekės Forma Apvalios lakuotais-formos
Metalo Tipas NĖRA
Išorinis Skersmuo 3mm
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

50pcs Šviečiantys Akmenys, Karoliukai, Pakabukai Švyti Akmens Uolų,

50pcs Šviečiantys Akmenys, Karoliukai, Pakabukai Švyti Akmens Uolų, "PASIDARYK pats" Dovanų Naktį Romantišką Šviesą skleidžiantys Vejai, Sodo Festivalis Apdaila

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti