Parduotuvė pagal Kategorijas

50pcs Kristalų Nagų kalnų krištolas 3D Rose Pearl Nagų Dailės Papuošalai Masės Gem Akmens Rožinė/Geltona Pakabukai ieskoti Manikiūro Nagų Dailė

Nauja

€8.31

50pcs Kristalų Nagų kalnų krištolas 3D Rose Pearl Nagų Dailės Papuošalai Masės Gem Akmens Rožinė/Geltona Pakabukai ieskoti Manikiūro Meno Nagų Specifikacijos 100% brand new ir aukštos kokybės Nagų dekoravimo, Lengva taikyti, gamtiniai arba dirbtiniai nagai, Kaip naudoti: 1.Parengti jūsų nagai su UV BASE COAT ir išgydyti ją pagal UV/LED lempoje. 2.Taikyti UV SPALVOTAS GELIS.(NE išgydyti!) 3.Naudoti tweezer taikyti blizgučiai ant jūsų nagų. 4.Išgydyti pagal UV/LED lempoje. 5.Antspaudas jį su UV TOP COAT ir išgydyti ją pagal UV/LED lempoje.

Produktų Ekranas

Apie Išmokas:

1) Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Jei ne,prašome pataisyti prieš mokėjimą.

2) Prašome palikti pastaba mokėjimo pranešimą, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydis).

3) telefono numerį, rekomenduojama tikslesnį pristatymo.

Apie Laivybos :

1) Mes laivas visame PASAULYJE kaip DOVANA.

2) Duomenys, bus pristatomi per 1-3 darbo dieną po apmokėjimo baigtas gavo.

3) prekės yra vežamos per ekonomikos pašto (mes atsiųsime savo paketą nemokamai sekimo numerį), pasiekia dauguma šalių, per 10-30 darbo dienų.

4) Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 35-60 darbo dienų.Jei jūs negalite gauti ją po to.Prašome susisiekti su mumis dėl rezoliucijos.

5) Pristatymas gali turėti įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų.Mes negalime garantuoti atvykimo laiko.

6) Prašome reikia pažymėti, kad klientas iš ITALIJOS ir Brazilijos, dėl savo šalies griežtai UŽSAKYMĄ politikos MERCHANDISES iš Rytų Azija, pristatymo greitis gali būti labai vėluoja .

7) Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, nereikia pasiūlymą.Mes nenorime, kad gauti neigiamą arba neutralų arba mažai DSR balą tik dėl laivybos laikas.

8) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

9) Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Apie Atsiliepimą: Jūsų atsiliepimus, jei tikrai svarbus mums.Prašome užtrukti keletą minučių duoti mums atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Ačiū.Mes visada galime pasiūlyti geriausią kainą už geriausią prekių ir paslaugų.MES NEPRIIMAME JOKIŲ GINČŲ!!!Prašome susisiekti su mumis prieš suteikdamas Neutralus(3stars) arba Negtive(1-2stars) atsiliepimus.Mes labai vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ teigiamų atsiliepimų.Ačiū.Linkiu jums būti laimingas apsipirkti mūsų parduotuvėje!Ačiū!

Žymos: folija nagų gręžimo, rose nagų dalys, nagų rhineston, seashels nagų dailė, crystal geltona, azijos nagų dailė, diamond mozaikos laivas, moyros nagų dailė, pana nagų gręžimo, nagų akmenų kristalai.

Modelio Numeris JE269-283
Formos Raundas|Ašarų Lašas|Aštuonkampis Formos
Funkcija-4 Krištolo akmenimis nagų
Pakavimas 50Pcs/maišelis
Funkcija-3 Krištolo akmenimis
Funkcija-2 Nagų Dailės Cirkonio
Dydis 10-12MM
Ypatybė-1 Nagų Cirkonio
Kilmės KN(Kilmės)
Kalnų krištolas tipas Laisvas Cirkonio
Prekės Pavadinimas MAFANAILS
Medžiaga Crystal
Color3 Violetinė
Svoris 40g
spalva Balta
Kiekis 50pcs
Technika "PASIDARYK pats"
Color2 Rožinė
Color4 Geltona
Naudojimas Nagų Dailės Apdaila
Elemento Tipas Kalnų Krištolas & Apdaila

Parašyti atsiliepimą

50pcs Kristalų Nagų kalnų krištolas 3D Rose Pearl Nagų Dailės Papuošalai Masės Gem Akmens Rožinė/Geltona Pakabukai ieskoti Manikiūro Nagų Dailė

50pcs Kristalų Nagų kalnų krištolas 3D Rose Pearl Nagų Dailės Papuošalai Masės Gem Akmens Rožinė/Geltona Pakabukai ieskoti Manikiūro Nagų Dailė

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti