Parduotuvė pagal Kategorijas

Magija Akmenslydis Lygintuvai 5 in 1 Keičiamos Plaukų Suktukus 9-32mm Giliai Garbanotas Keraminiai Styler Lazdele Banga Mašina Spiralę, Plaukų Styler

Nauja

€31.94

Aukštos kokybės VIENA VISIEMS PLAUKŲ STILIŲ: Barelių, yra įvairių formų ir dydžių: 5 1 Hair Curler leisti maksimalų universalumą su savo plaukų stilių, daugiau fizinių išvaizdą.ŽMOGIŠKAS DIZAINO rankenos priimti nonskid dizainas, saugiau ir patogiau. 360 laipsnių pasukama laidą užkirsti kelią likvidavimo, niekada raizginys.Temperatūra gali būti koreguojama iki 210℃.Su 100-240V/50/60Hz pasaulio mastu naudoti.PROFESINĖS TURMALINO KERAMIKOS TECHNOLOGIJA: turmalinas skleidžia neigiamus jonus neutralizuoti teigiamą krūvį sumažinti statinio frizz statinės elektros.Šilumos ir šilumos atgavimo tiek labai greitai.Profesinės turmalino keramikos technologija padeda antspaudas drėgmę į plaukus ir apsaugo odelės.Tai padės išlaikyti jūsų plaukų saugiai ir sklandžiai blizga garbanos, trunkantis visą dieną.KĄ JŪS GAUNATE: 5-in-1 curler, juoda karščiui atsparios pirštinės, vartotojo žinynas, 1 metų garantija.

Klientas Dėmesį

1.PARENGTI VEŽIMO LAIKAS: Nes mes turime reikalą su labai daug užsakymų kiekvieną dieną, dažniausiai mes pasirūpinsime siunta per 1-3 dienas, prašome palaukti, kantriai ir atsiprašome už nepatogumus jums. 2.PRISTATYMAS REŽIMAS: Mėgautis ramybe su Baltijosvm.lt durų iki durų pakuotės ir laivybos apsauga 3.APIE MOKESČIŲ daugeliu atvejų, pirkėjas neprivalo mokėti jokių muitų.Mes pripažins tai kaip dovana ir mažesnė vertė, siekiant išvengti mokesčių.Bet kartais kai kuriose šalyse, muitinės pareigūnas gali būti griežtas.Mes nėra atsakingas už bet kokius muitų mokestis; prašome patikrinti muitų politika ne savo vietoje.Jei jūs turite mokėti muitų mokesčius, tai yra jūsų pareiga savo šalyje; pirkėjas turi suprasti šią situaciją.Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus.

Visos prekės (- ių) turi būti grąžinama Originalioje Pakuotėje, nenaudotos būklės ir Vėl sellable.Mes pinigų grąžinimo garantiją visiems priimtina grįžta.Grąžinimo ir keitimo yra prieinama tik per 15 dienų nuo gavimo.

Jei esate nepatenkinti, prašome SUSISIEKTI su MUMIS prieš palikdami neigiamą arba neutralų grįžtamąjį ryšį (1~3stars).Mes desime visas pastangas, 100% pasitenkinimo.

Specifikacija: Tipas: multi-curler

Galia: 85W

Įtampa: 100-240V

Dažnis: 50/60HZ

Taikoma plaukai: Sausa

Šilumos laidumo medžiagos: keraminės

Temperatūra: 185℃, 205℃ (365℉,401℉)

Kaitinimo elementas: PTC

Šilumos laidumo medžiagos: Turmalinas keraminiai

Keramikos Barelį Skersmuo: 09-18mm / 19-19mm / 18-25mm / 25-25mm/ 32-32mm

Kabelių Linijos Ilgis: 2,5 m

Svoris: 698g

Spalva: Juoda

Pastaba ir Perspėjimas:

1. Nenaudokite vonios kambarys, arba įtraukiama į vandens ar bet koks skystis, siekiant išvengti elektros smūgio ir kitų nelaimingų atsitikimų.

2. Būkite atsargūs ir dėvėti pirštinių, kai naudojant, tai šiek tiek karšto ir bus deginti odą, jei neatsargus.Tai bus daug geriau, jei kitas asmuo gali padėti kreivė plaukų.

3. Turėkite lazdelę švarus, be nieko, lazdas į jį.

4. Prašome įsitikinkite, kad jūsų plaukai yra be plaukų gelis, prieš jums garbanoti plaukai.Jūs galite purkšti plaukų gelis, kai baigsite, garbanoti.

Žymos: ios akmenslydis geležies, šepetys plaukų džiovintuvas, triple geležies akmenslydis geležies, plaukų suktukai, aut hair curler, hair curler, klaros hair curler, oro hair curler, kūgio plaukai garbanoti lygintuvai, airwrap styler.

Modelio Numeris Hair Curler Garbanoti Geležies C505
Tarnavimo šilumos plokštelė/juostelė Daugiau nei 50 000 kartų
Sertifikavimo ROHS
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Min. temperatūra 80 °C
Maitinimo Šaltinis elektrinis
Galia 60W-100W
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas LISAPRO
Tipas Monofunctional curler
Matmenys Šildymo Plokštė Kita
Dydis Hair Roller
Termostatas Padarinių Segmentai 30
Medžiagos šilumos plokštelė/juostelė Turmalino keramika
Įtampa 100-240v (Dual voltage)
Maitinimo Laido Uodega Surinkimo Režimas 360° Pasukti
Skersmuo šilumos laidininkas 21-30 mm
Temperatūros Reguliatorius Rankenėlę
Taikoma plaukų Dry & wet
Maks. temperatūra 210 °C

Parašyti atsiliepimą

Magija Akmenslydis Lygintuvai 5 in 1 Keičiamos Plaukų Suktukus 9-32mm Giliai Garbanotas Keraminiai Styler Lazdele Banga Mašina Spiralę, Plaukų Styler

Magija Akmenslydis Lygintuvai 5 in 1 Keičiamos Plaukų Suktukus 9-32mm Giliai Garbanotas Keraminiai Styler Lazdele Banga Mašina Spiralę, Plaukų Styler

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti