Parduotuvė pagal Kategorijas

Mintiml Lankstus Drenažo Kanalo Naftos " Vadovas Priemonė, Nusausinti Įrankius, Lengva Valyti Pertvarkyti Ir Pakartotinio Naudojimo Tūkstančių Kartų

Nauja

€6.03

Ypatybė:

* Puiki piltuvas sistema galėtų pasiekti lengviausia dėžė

*Lankstus drenažo įrankiai idealiai tinka nusausinti naftos, benzino ir kitų skysčių, iš automobilių, sunkvežimių, motociklų, Atv, pramonės įranga, vejos įranga ir krautuvai.

* Pertvarkyti ir pakartotinio naudojimo tūkstančių kartų

*Pjaustymas, tašymas puikus custom piltuvą.Pakartotinai tūkstančius kartų.Kraštai gali būti suformuoti aplink filtrą arba drenažo formos nepralaidžiose plomba, nuolat, variklio alyva, variklio ir rėmo ir aplinkinių dalių gera, ir jis neįvyks Alyvos keitimų.

* Lengvai nutekėti į sunkiai pasiekiamas tepalo filtrai

* Paprasta, bet naudinga priemonė, skirta perduoti skystis/sausas ingredientų iš bako į butelį ir kartu apsaugoti counter iš perpildyta.

Įvairias programas:

*Be išleidimo ir pripildymo skysčiai, lankstus sausinimo priemonės taip pat gali būti naudojamas įvairių programų, įskaitant perduoti vandens, krentančio iš vamzdeliai, užpildyti paukščių lesyklos ir pildymo trąšų talpyklos.Galimas naudojimo yra neribotos!

*Sulankstomas ir labai suderinama

*Tiesiog nuvalykite valyti ir laikyti ji plokščia, tada įdiegti jį, kad tilptų bet kokių priemonių.Gali dirbti, kai temperatūra apie -30F° 425F°, labai suderinama su bendrąja automobilių alyvos, tiesiog iš naujo pelėsių ir naudoti keletą kartų, štai ir viskas.

*Medžiaga: Aliuminio + Plastikas

*Gaminio dydis: 37x17cm (Nes ji yra rankinis matavimas, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis)

Pakuotės Turinys

1×Drenažo įrankis

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Žymos: naftos plug plovimo, m14x1.Bakstelėkite 25, automobilių piltuvą, mintiml stilius dydis, lankstus alyvos piltuvėlį, alaus gėrimo vamzdelis, piltuvas virtuvė, tarpiklio varantys, piltuvas aliejus, vairuotojo dėklas.

Parašyti atsiliepimą

Mintiml Lankstus Drenažo Kanalo Naftos

Mintiml Lankstus Drenažo Kanalo Naftos " Vadovas Priemonė, Nusausinti Įrankius, Lengva Valyti Pertvarkyti Ir Pakartotinio Naudojimo Tūkstančių Kartų

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti