Parduotuvė pagal Kategorijas

90X54 MM DYDŽIO 1 PUSĖJE SPAUSDINAMI Popieriaus įmonės pavadinimas kortelę-Matinis laminuotas

Nauja

€24.92

90X54 MM DYDŽIO 1 PUSĖJE ATSPAUSDINTAS VIZITINES KORTELES su Matt folijos laminuotos 500pcs TRUMPAS APRAŠYMAS

Vizitinės kortelės spausdinamos su dideliu tikslumu, aukščiausios pasaulinės klasės mašina rezoliuciją, kuri leidžia gauti neįtikėtinas kiekis informacijos.Be to spalvos yra nuostabiai mirkyti, jų tęstinumą, taip pat yra neįtikėtinas!

Sprendimą 200 lpi (iki šiol paprastai 150-175 lpi) leidžia nukopijuoti nuotraukas parengta rezoliucija virš 350 dpi be pastebimų nuostolių!Visa krūva kortelės iškirpti pramoniniu quillotine.Ne ranka,-pjovimo!Nėra pažeidimų!

Laikotarpis Pirmoji įgyvendinimo dieną pradedamas skaičiuoti kitą dieną po patvirtinimo, paruoštų spausdinti savo kūrinį.Darbo dienos nuo pirmadienio-penktadienio (išskyrus švenčių dienomis).Nepamirškite pridėti tarptautinės pristatymo laikas (paprastai 4-6 darbo dienas standartinių pašto ir 3-4 darbo dienos UPS kurjerių pristatymo).

PATARIMAI, KAIP DIZAINERIAI

Rekomenduojama rezoliucija

350 dpi.Rezoliucija pokyčius per 300 dpi yra beveik nepastebimas, todėl nereikia padidinti skiriamąją gebą be reikia - tai nėra kokybei gerinti, bet ir padidina failo apimtis (dydis) vietoj.

Kūrinys dimentions:

92 x 56 mm (iliustracijų dydis turi būti 4 mm didesnis nei galutinis dydis horizontaliai ir vertikaliai. (Popieriaus iškirpti 2 mm iš kiekvienos pusės po spausdinimo)

Spalvų valdymas

Prašome pateikti savo meno kūrinius iš CMYK paletės.Užtikrinti, kad VISOS nuotraukos, tekstas ir kiti dizaino elementai spalvų rinkinys CMYK paletės ir nėra jokių RGB arba "Pantone" spalvomis.

Priimtina failų tipai

PDF (ver. 1.4 max) PSD, CDR (ver.X3 max) TIF, JPG

Didžiausia procentinė dalis procesas dažai Negali viršyti :

350%.Skundai apie meno kūrinius su daugiau rašalo aprėptis nebus priimta (tiek e.g.ne "deep black", naudojant 100+100+100+100 proc. CMYK spalvos).

Siekiant gauti turtingas sočiųjų juoda naudoti 84%C 74%M 62%Y 100%K.

Žymos: storio antklodės, smūgių marškinėliai, storas hoopas auskarai, the smiths plakatas, storas mergina apatinis trikotažas, stora aukso grandine, fastex kūdikių dirželiai, lanksti visos dangtis, rankomis megztos pirštinės, lanksti pieštuku 12.

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Apdailos matinis laminuotas iš abiejų pusių
Spausdinti CMYK Spauda, Ofsetinė ant abiejų pusių
Dydis 90X54mm
Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis 500pcs už dizainą
kampai Stačiakampio kampų
Medžiaga Balta Popieriaus 300gsm

Parašyti atsiliepimą

90X54 MM DYDŽIO 1 PUSĖJE SPAUSDINAMI Popieriaus įmonės pavadinimas kortelę-Matinis laminuotas

90X54 MM DYDŽIO 1 PUSĖJE SPAUSDINAMI Popieriaus įmonės pavadinimas kortelę-Matinis laminuotas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti